Kalózhálózatot számolt fel az olasz rendőrség

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
marmint a jajongas a kalozok miatt

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
milyen igaz

ez az egesz csak szajtepes

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nohat akkor ennyit errol

Mike at home
nem rossz, de megvolt emelkul eddig is

Balea
Amig ember csinálja a kódot, azt egy másik ember elõbb-utóbb fel fogja törni. Sok "híres" technológiáról bejelentették (soft és hardveres), hogy feltörhetetlen, megkerülhetetlen, aztán napokon, heteken belül tizenéves suhancok pikk-pakk feltörték, megfejtették (lásd: Decss). Ezzel is nagy valószínûséggel így lesz, csak ki kell várni. Minden nagyobb cég fejlesztési részlegén dolgozik egy-két jószándékú emberke, akik diszkréten súgnak a kiskapukról, vagy "véletlenül" kitesznek a hivatalos letöltési oldalra egy addig nem nagyon terjesztett béta verziójú full progit... Amíg ilyen emberek dolgoznak ilyen helyleken, addig én nem nagyon foglalkoznék a Palladium és társai dologgal.
A kalóz cuccok többsége pedig mind nyugatabbról érkezik, ahol valamelyest jobbak az életkörülmények és mégis warezkodnak, mint állat. Ha ott ilyen nagyban üzik, akkor mi mit szóljunk?

Az audio cuccokat gyártók pedig miért is gyártanak hordozható mp3 lejátszókat, meg autómagnókat, ha az olyan csúnya és üldözendõ dolog (pl: SONY)? Végülis nem kakkantanak a kútba, csak a kávájára és onnan diszkréten belelökik...

Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat...

Erre az AMD-re gondolsz? Advanced Micro Devices, Inc.

TCPA tag regóta... Nem tudom mi ez az MS-ellenesség már megint, nézz szét a TCPA tagok között... Az MS csak egy a sok nagykutyából.😊

Mike
jelenleg elképzelni nem tudom milyen alkalmazások lesznek azok, ma már a pc mindenre jó, kép, hang, film, mi jöhet még?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
akkor majd nem lesz az amd-ben

sõt ha abban is lesz, akkor is egész biztos, hogy 4-5 gigás prociban nem lesz,. és az jó ideig elég lesz, sõt ha a MS tottálkontrollja megvalósul, akkor kérdem én, milyen laklamazás van még - a játékokon kivül - aminek ez 4-5 gigás teljesítmény nem lesz elegendõ?

Mike
meg pl. nem fogom megvenni, sem használni

Mike
amit soha senki nem fog kikerülni, mert nem lehet...

te magad válaszoltál erre

Aramir
Ja, még a régi Dosos idõkben volt egy fordító program, már nem emlékszem a nevére, egy billentyûkombinációval lefordította a kijelölt szót, na az is hardverkulcsos védelemmel volt ellátva és valahogy mégis mûködött a gépemen.

b
> "az oktatás mellett az elrettentésre is szükség van"

nyilvános kivégzésekre?

Mike at home
álmodban

Naja, ez ugy jon ki, hogy bolti ar duplaja szorozva a nagyotmondassal.
😄
Ja, pont az ilyen lefoglalasokbol. Biztos 1-2 laptoppal kevesebb kerul a listara, mint amennyit elloptak szegeny warezosoktol.
Kimegy Ali hozzad 1 polforumosra. 😄
Aramir
Ja, épp most osztoszkodnak. Az egyik már leis csapott az Xboxra 😊

Simán ki lehet fejleszteni olyan védelmet a progikhoz, amit soha senki nem fog kikerülni, mert nem lehet...

A négy arc közül akik a képen vannak, mindegyiknek vannak hamis cuccai otthon, fogadhatsz rá.

Mike at home
nem irom le ide mit gondolok, mert akkor egybol jonnenek a terrorelharitok