Kalózhálózatot számolt fel az olasz rendőrség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ez az egesz csak szajtepes
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A kalóz cuccok többsége pedig mind nyugatabbról érkezik, ahol valamelyest jobbak az életkörülmények és mégis warezkodnak, mint állat. Ha ott ilyen nagyban üzik, akkor mi mit szóljunk?
Az audio cuccokat gyártók pedig miért is gyártanak hordozható mp3 lejátszókat, meg autómagnókat, ha az olyan csúnya és üldözendõ dolog (pl: SONY)? Végülis nem kakkantanak a kútba, csak a kávájára és onnan diszkréten belelökik...
Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat...
TCPA tag regóta... Nem tudom mi ez az MS-ellenesség már megint, nézz szét a TCPA tagok között... Az MS csak egy a sok nagykutyából.😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
sõt ha abban is lesz, akkor is egész biztos, hogy 4-5 gigás prociban nem lesz,. és az jó ideig elég lesz, sõt ha a MS tottálkontrollja megvalósul, akkor kérdem én, milyen laklamazás van még - a játékokon kivül - aminek ez 4-5 gigás teljesítmény nem lesz elegendõ?
te magad válaszoltál erre