WAREZ = azonnali BAN!

• Mave...
    én mindenre a bleemet használtam, de nekem töpörtyű gépeken is ment. 1024 nem tom mér kéne psx-hez? általában 320*200 vagy 256 a felbontás játékok alatt. Nagyítani nem kéne, mert akkor 1: vagy az eredeti pixeleket megnéccerezed, és űbergány lesz 2:3d-ben simítgatja a hardver, de akkor már nem psx... szal mind1, én a epsxe-t nem láttam, de a bleem ment stabilan, és a gamák zöme gond nélkül ment vele.
    Az már más kérdés, hogy elvből elítélek minden emulációt, főleg ha Amigát vagy psx-et emuznak pumpán, mert pont az nem lesz meg, ami ezeket a gépeket a legnagyobbá tette, mégpedig az Amiga illetve psx feeling. Angolul ilyesmiket szoktak erre mondani: Emulation is not the real thing....
    A dc emu nevét már kérdezem haveroktól, remélem meglesz. Nem hiszem hogy techdemo-t láttam volna, mert az ecco ment, persze lehet hogy ez lett volna a tech demo? Hmm. Nekem DC emu-nak mondták, én ezt ide leirtam, de hamarosan úgyis kiderül, mi a helyzet vele. Nyugi, azt is leírom, ha télleg tech demo volt és csak azért mondták hogy emu, mert nekik mindegy.... De ha télleg van, akkor meglesz a neve. Amúgy foglalkoztam a DC doksikkal, mert volt DC-m is, és úgy volt code-olgatni fogok rá ezt azt, de mikor megláttam az utasításkészletét elröhögtem magam. Tettek volna bele egy PPC 603e-t vagy 604e-t 200mhz-n, helyből átogorja azt a fos procit amit belekalapáltak (asszem Hitachi ugye?) Persze Mips alapján jó, de milyen műveletekkel........ Persze papíron jól néz ki. A 3d része jó, és csak emiatt vannak rá relatíve jó gamák. De fizikát meg AI-t számolni nemigen tudnak vele, mert a proci....