WAREZ = azonnali BAN!

• Skynet
    Gergou ahoz képest hogy az ultima milyen régi,igencsak lenyomja a final fantasy hírneve..:)))
    Nemis csoda...
    Amúgymeg FF részek kijönnek pc-re szóval hurray:))
    Bár ff9 nekem az ff 8 után csalódás volt,mert sajnos tény,ff8 végre emberi volt ff9-ben meg egy hosszúfarkú izével kell nyomulni..:)

Mellesleg a japán rpg-k teljesen különböznek a diablo szerű rpg-ktől,úgyhogy az összehasonlítás maximum arra lenne érvényes hogy mindkettőben fejlődnek a karakterek...
    Van akinek az a gagyi ha mangaszerü figurákat irányít,meg körökre osztott csata van csicsázva...
    Van akinek meg az a gagyi hogy mész mész kattintasz az ellenfélre kattintasz mlész mész...
    Stb..:))
    Mindkettőt próbáztam nekem elöbbi jobban bejön de ízlések és pofonok...VISZONT! A japán rpg-k sztorija,cselekményszála sokkal jobb szvsz mint a fentebb említett "click 'n kill" játékoknál,mint pl Diablo...

Szóval a lényeg ultima vagy ff...nincs értelme az összehasonlításnak,egyik sem nyomja le a másikat...Mindkettőnek megvan a rajongótábora és a maga kultusza..

Gergou amúgy hesszeld be a netet ha jól láttam nemsokára kijön egy 3d-s remake az Ultima 1-ből:)

A duke nukem forever már inkább csak mítosz..:))
    Kezdődött azzal hogy quake2-es motorja lesz...aztán átnyomatták unreal t alá...aztán q3 alá....Most gondolom olyan UT2003 lehet a motor,csak jön a doom 3 meg a hl és újabb váltás lesz...:)
    Szóval nem Duke Nukem For Never...:))