WAREZ = azonnali BAN!

• Mave...
    jah, még télleg egy uccsó dolog, talán még elméxik mindenki, volt egy húzódó vitám tufával, mert ... de nem is érdekes, csak az, hogy akkor tettem olyan kijelentést, hogy a Sonyt tutira érdekelné hogy valaki chipeli a ps2-t, amennyiben kapna egy fülest, mert a vásárlói licenszszerződés tiltja a gép otthoni szétszedését és forrasztgatását. Akkor is le lettem paranoiás-ozva (kb), akkor tessék, A PS2 GYÁRI INSTRUCTION MANUALJA, 2. oldal, -precautions:
    "Never disassemble the console
    Use your ps2 computer entertainment system according of the instructions in this manual.
    !!!!!No authorisation for the analysis or modification of the ps2 console, nor the analysis and use of its circuit configurations, is given.
    Tudtok angolul gondolom (annyit biztosan, hogy ezt leforditsátok) Akkor ki volt a hülye? A paranoiás mi? mert a "nem engedélyezett az analizálása vagy módosítása a ps2 konzolnak" mondat asszem elég világos. TUFA BAZEG,remélem olvasod??? vagy nincs is ps2-d, ergo manuálod se lehet? És annyit még, hogy a könyv egyben a vásárlói szerződés, ami a feltételeket és jogokat is tartalmazza, tehát (ha nem kanyarországon élnénk) csinálna a Sony a chipelésen rajtakapottakkal olyat, hogy ihaj.....Mert a vásárláskor elfogadtam (azzal, hogy megvettem) a feltételeket, amiket a gyártó kiszabott. No Comment.

"So For Now Wave Goodbye And Leave Your Hands Held High
    Hear This Song Of Courage Long Into The Night "