WAREZ = azonnali BAN!

• Mave...
    A fifa gáz lehet eleve, mert az easports játékokat paccselni kell. Az iróprogi szerintem min1, én Nero-val szoktam, de azzal meg is lehet szivni, ha csak 1 iród van, és nincs olvasód (ergo:image-ből irsz) Nemtom mi a bánat miatt, de én mikor egyik gépemet eladtam, az összes cd-vel együtt vitték (25db) ezért mindet átkopiltam előtte, hogy meglegyenek. És mind a 25 cd-t elfukkoltam. :) Ekkora lámát, mi? A gond a DAO volt, de fingom nincs mér... Röptében irva dao-ban tökéletes. Érdekes mindenesetre. Lehet, hogy csak az iróval volt picit bugos a Nero. De én irtam már Winoncd-vel, discjugglerral, alcohollal, mindennel jól irtam meg, a gépem vitte frankón. Pedig olcsó irom volt, egy 24*10*48-as LG ATAPI iró. Mégis ment minden, a lemez többet számított. Pl a zöld TDK nagyon nem rullah. A legjobb (nekem) a Philips 40x Slim tokos volt. Régen a Verbatim Metal AZO is jó volt, de már nem kapni, a SuperAzo meg szerintem gáááz. De irtam "hurkás" csomagolású 130 ft-os codegen cd-re is, és tökéletes lett. :)
    A chip-et ki lehet cseréltetni, de nem igazán azon múlik, lát-e egy lemezt a gép vagy nem. Olvass kicsit lejjebb, pont erről ment a tapasztalatcsere.