WAREZ = azonnali BAN!

• Mave...
    Még valamit ezekkel a problémákkal kapcsolatban:
    Tényleg bele lehet "nyúlni" a vételnél, és ráfaragni 1 géppel, de az ember tanul belőle, ezekután biztosra próbál menni, nem 2000 forint differencián dől el pl. hol veszi a vasat. De ezt senki ne rója fel a sony-nak, neki meg kell élnie a játékeladások után befolyó lovettából. És igaz, hogy tomy bukott 60-at, de másik haver pécét (pumpa) fejlesztett cirka 150000-ért, és vehetjük úgy, hogy ő meg annyit bukott vele. Mert a cucc már másnap csak 100000-at ér!!! Csak azon nem fut a gt3..... No comment.
    Jó ez a ps2, még így is jó, hogy lehet rajt mérgelődni néha... Nekem két kedvenc hardware-em van, az AMIGA és a PS2. Ezekre ha költöttem, az meghálálta a befektetett pénzt, nem úgy mint 1 pumpa.... Persze nem mondom, legyen az is otthon, de csak akkora , amekkora már pont elég netelni, meg efféléhez. Képzeljétek el, ha a ps2 pécé lenne (brrrrrrrr....) hány procit kellene upgrade-elni ahhoz, hogy a pl. gt3-hoz képest a gt4 elmenjen. :)))
    Ja még 1 apróság. Én 21 éve (nem tévedés huszonegy!) ültem először computer elé, ez 1 c64 volt(akkor jelent meg, hál istennek kaptam egyet). Végülis mind1, csak arra akarok kilyukadni, hogy volt a gimiben egy tanár, aki "számteket" is oktatott, és kábé ugyanigy leparasztozott, mint Tufa, mikor megtudta, hogy Amiga-t vettem. Mert " a pécé bővíthető, az Amiga nem, majd évente cserélni fogom". Ez volt a duma. A szóbanforgó gép meg egy 286 volt, akkor még aranyárban mérték... Azóta a kedves tanár úr 189-szer vett új alaplapot, 268-szor új procit, 3456-szor vgakártyát és 156234-szor ram-ot. Nekem meg még mindig itt az asztalomon UGYANAZ az Amiga(NEM VICC), és köszöni jól van. Pesze nem divx-et nézek rajta(de van olyan Amigám is amin lehet), de mi assembly-programozással ütjük el az időt,(pl. gba-ra), és nehéz lenne nélküle az élet. Minden konvertálást Amigán csinálunk. Szóval a fix hardware, az fix hardware. Ezért szeretem a ps2-t, még ha gáz a dióda benne akkor is.
    Hajrá srácok, kijött a gt4 trial version, hamarosan lehet melegíteni a gumikat.
    Akit a fent irt miniéletrajz nem érdekelt, attól elnézést kérek, ezt csak lelkifröccsnek szántam.(véletlenül sem felvágásnak, vagy efféle)