WAREZ = azonnali BAN!

• Mave...
    Akkor Te szerncsés vagy, mert a hiba nem a készülékben van.. :)
    Amúgy ez tényleg korrektnek tűnik, tényleg van néhány cd ill. dvd iró, amivel ha megirsz 1 gamát, nem minden ps2 viszi el. De ami "olyan" iróval van irva, ami jobban fexik a ps2 -nek, azt MINDEN ps2 elviszi, amiben elfogadható a fej. Ezért mondtam, hogy igenis vannak gondok a gépekkel, de ez a chipelés buli azért gáz, mert pl. a KS lazán megoldhat olyat, hogy:
    Adott 1 gép, amit megvesznek náluk újonnan, és nem chipeltetik meg (később sem), mégis gyenge a fej, nem visz mindent (előfordulhat), ezért nekik kell 1 fej!! Kapizsgáljátok fiúk? Beviszi mondjuk xy a gépét chipelésre
    és tegyük fel ugyanaz a sorozatszáma a gépének, mint a garos gépnek (ez fontos, mert NAGYON sokféle bele van ám, nekem a 6 gépemnek legylább 4 féle bele volt), tehát átrakják a jó fejet a garos gépbe, xy pedig kap egy fos fejet. Aztán szaladgálhat fűhöz fához, meg a vargához, mert IGAZÁBÓL SEHOVA sem mehet panaszra.
    Cheap nekem nem úgy nem jött be, csak elfelejtett szólni, hogy a rendelt cuccot (használt gba) ne várjam, mert 1000 forint miatt nem jött össze a biznisz. Én meg egy hét múlva hivtam, mi van, erre ő: Ja az nem jött össze. Végülis ettől még lehet hogy vennék nála ps2-t, csak mérges voltam emiatt, asszem teljesen jogosan.