WAREZ = azonnali BAN!

• Mave...
    Ha elolvasod a Tufa-nak irt szövegem, ott megtalálod a bűvös sort, mért nem tudod KÉNYSZERITENI a KS-t semmire a chippel kapcsolatban. Mert MINDENKI gazdasági bűncselekményt követ el, aki (most figyelj) SZÉTSZERELI a gépet. Ugyanis CSAK a HIVATALOS SONY SZERVIZNEK VAN RÁ FELHATALMAZÁSA. Tudom ez elég hihetetlen, de hidd el kb igy van. Például ha veszel agy gyári játékot, nézz csak utána ha nem hiszed, de NEM ADHATOD EL, mert nem a JÁTÉKOT vetted meg (vagyis a software-t), hanem csak a játszási jogot a játékkal. Emiatt pl. nem is teheted be nyilvános helyeken, nem sugározhatsz róla képeket tv-adásban, CSAK a kiadó engedélyével. És nem rakhatod fel 2 gépre stb... Persze ez nálunk elég burleszkfilm hangulatot kelt igy, de a hivatalos dolog kb igy néz ki.
    Sajnos nem tudok abban véleményt mondani, hogy a jóminőségű DVD-re karcolt gamák mennek-e egy ilyen problémás gépen. Nekem egy nagyon közeli haverom szokott régebben chipeltetni gépeket. Egy ismerőse csinálta őket, akiben 100%-ig megbizott, de ennek ellenére pont a szembeszomszédjának a gépe lett PONT OLYAN mint a Tiéd is, és az volt a kellemetlen benne, hogy erről Senki nem tehetett. De mégis tartotta a hátát, kivetette a chipet, és asszem a srác eladta a ps2-t. (mondjuk ő ezután szeXboxot vett[vagy keXbox?], de ezt semmiképp nem javallom :) ) Sajna vannak emberkék, akik ha csalódnak bármiben, ami nem is a cucc hibája, azt annak a hibájának tekintik, és soha többet nem vesznek olyat még egyszer. Az ilyen dolgok mindig "gennyesek", mint a chipelés, de nem lenne ezzel semmi baj, ha a diódák powerfull-abbak lennének. Nem tudom, tekernek-e rajtuk(a gyengébbeken), és ezért égnek el, vagy eleve az ilyen gép halálra van itélve? Sajna ezt csak az tudja aki a módosítást elvégzi. Te esetedben a köcsög KS. (nem ezért köcsög, persze lehet emiatt is, de ezt nem tudhatja senki, viszont amit tomy-val műveltek....)
    Figyu, ha a gyári lemezek mennek, de a másolt nem, én kivetetném a chipet, és eladnám a gépet, vennék másikat stb... Csak azért szorítok, ha így teszel, nehogy belefuss újra 1 ilyenbe, mert az tökönszúráshoz vezet.Tomy ezért vette meg az enyémet, ami pöpecül ment, arról legalább tudta mit vesz. De a 2. gépet veheted pl. cheap-nél eleve chipelve, és JÓL ki kell próbálni elhozás előtt, valamint a "garanciakérdést" is nyomatékosan le kell tisztázni előre. Ez mindenkinek jó, mert később nem kell "anyázni" meg hasonlók.
    Mondom, nagyon sajnállak, hogy igy jártál, tomy-nak is csak ezt tudtam mondani. (apropó: tomy akkor 2 gépet vett a ks-ban, mindkettőt eleve chipelve, újonnan. A másik gép egy haveré lett, és AZÓTA IS MEGY frankón. Szal ezért mondom, a Te esetedben nem biztos, hogy a ks tehet a dologról.) Mindenesetre a Pénzvissza asszem jónak tűnik, próbáld meg. Bár a hozzáállásukat nézve kemény dió lesz. Mondd azt nekik, ha jó, irjanak neked játékokat. Mondd nekik, hogy 1-1 lemezt a rossz fej is beolvas mielőtt végleg elég, mutassanak neked 4-5 lemezt, amit visz a gép max. másodikra.