WAREZ = azonnali BAN!

• Mave...
    off
    Hogy jön ide az, hogy neked fél éve semmi gondod a géppel. Irtam én, hogy nekem volt??????? "TE PARASZT" ! Csak hogy korrekt legyek. Nekem is volt félmillás mocim, csak nem voltam annyira béna, hogy leamortizáljam. (rd350). Bazmeg, a Sonyval kapcsolatban meg ébredj már fel!!!!! A gép átalakítása TÖRVÉNYELLENES!!!! Te nem a gépet veszed meg, mikor veszel egyet, csak a HASZNÁLATI JOGÁT. NINCS JOGOD BÁRMIFÉLE MÓDOSíTÁST ELVÉGEZNI RAJTA! Vagy nem tudsz olvasni???? Ezt mindenki beleirja a kis könyvecskébe. Tehát a SONY-t IGENIS PISZOKUL FOGJA ÉRDEKELNI,HA KAP 1 OLYAN EMILT MONDJUK, HOGY A KS-BAN ÁTALAKITJÁK A PS2-t. Erről ennyit "TE PARASZT". És TE gondolkozz el, mielőtt leirsz valamit.Főleg ha az akkora baromság, hogy neki lehet támasztani a biciklit. A motorodat meg le se tojom, ez itt nem egy kavaszakifórum.
    on
    Amúgy a ps2-immel egyikkel se volt gáz, nekem mind a 6-hoz SZERENCSÉM VOLT, de sokan megszopják vele, és ez IIIIGY VAN. Sajnos! Nemtudom, te nem tudsz olvasni? Az egész VILÁG azzal van tele, hogy szarok a ps2-ben a lézerdiódák, a neo2-s chipekkel rövid idő alatt lefutott olyannyira a fej, hogy a végén már 2 hetente kellett pucerálni, mert elég volt egy vékony filmréteg a lencsén, és máris fukkolt beolvasni a dvd-ket. Ha valamihez korlátolt vagy, abba ne szólj bele, ez a tömör véleményem.... Arról hogy a sony mit csinál azzal, akiről fülest kap, nézz utána a soproni Kiss-ritter sony szerviz múltjának, ők buktak ps1 chipeléssel. Utána jósokáig el voltak tűnve...... Még valami, ami egyértelmű végszó ezügyben: A SONY NEM KERES EGYETLEN FILLÉRT SEM A PS2 ELADÁSOKKAL, NEKI A HASZON A JÁTÉKOK UTÁN VAN, DE IGY VAN EZ A TÖBBI KONZOLNÁL IS. Ja és ezt nem én mondom, hanem a Sony. Ezekután gondolod, megveregetik a KS hátát???? Aki chipel, az a Sony-nak egyetlen jüant sem hoz a konyhára, pedig a gép megalkotása ölég sokban lehet, nem gondolod???
    Az IQ-val kapcsolatban pedig asszem nem sokat tévedtem, kitaláltad azt a dumát, hogy én aszondom a Sonynak, chipeltetni akarom a gépem, és ebből nem birsz kigyógyulni. Szerintem itt már mindenki észrevette, mekkora looser voltál ezügyben, csak Te nem. Ja és figyu mán, gammaboy is ROSSZUL CSINÁLT VALAMIT NAGYKÉPŰKÉM???? mert neki gondja van a chipelés után, és képzeld, én TUDOM, hogy MI. Te meg ilyeneket irkálj csak, hogy a gép jó, "mi vagyunk a hülyék". KÖSZÖNJÜK.