WAREZ = azonnali BAN!

• Mave...
    Gammaboy! Ha használt gépet vittél, nem tudsz mit tenni. Azt tudni kell, hogy a PS2 lézerdiódája elég fukk! Sajna! Ez egyfajta védelemnek is jó. Régebbi gépeken még a lézerdiódát is feltekerték(van rajta poti, de ne állj neki tekergetni, sufnyituning ott nem válik be), mert kényes volt a lemezre. Akkor még ActionReplay-jal mentek a dolgok. Sajnos azt kell mondjam, az nem a KS hibája, ha szar a fej a gépben, amit odaviszel chipeltetni. Én azért kattantam rájuk, mert ott lett véve a gép ELEVE chip-elve. Régebben igy a full garanciát vállalták a gépre, csak ők újra leragacsolták a csavaroknál matricával. Viszon most elég fukkhedek lettek, és ez elég szemét húzás volt tőlük.
    A gépedre visszatérve, gondolom a gyári lemezek mennek rendesen. Ezesetben VETESD KI A CHIPET, add el a gépet, és vegyél egy másikat. Abba aztán rakasd bele a chipet valakivel. Sokan vannak akik nem chipeltetik meg a gépet. Valaki talán megveszi. Azzal a géppel SEMMIT nem tudsz csinálni. A fejcsere 30-40 rugó, annyit nem ér az egész.....
    Sajna ez lutri. Nekem ez most a 6. ps2-m, én csak tudom :)
    Még valami, az előző 5 nem bedöglött, csak mindig eladtam, mert jött az új chip, stb...