WAREZ = azonnali BAN!

• Mave...
    Halihó! Tomy itt ül mellettem, én Maverick vagyok. Naszóval a KS-ban chipelték Magic3-assal a gépét, amit ott vett, vagyis már chipelve hozta el. Később kiderült, hogy az a Magic3 nem is hasonlit a valódi Magic3-ra.... Egy sima Pic microcontroller-t tettek bele neki, csak felprogramozták, lehet hogy a Magic3 software-vel... Mind1, a lényeg, hogy a gép 40 cd-ből, amiiket az én TESCO-ban vett, és havernál chipelt gépem elsőre vitt, az övé 1-et birt elindítani. Visszavitte a gépet a KS-ba, hogy mi a gond, ott volt 1 cd ami kivételesen elindult, (gondolom ugyanúgy csak ez az 1 ment nekik is, mint nekünk itthon 40-ből 1)erre azt mondták, a gép jó, a chip is, de se a 80 perces lemezt se a multispeed irást nem viszi a PS2. Az én gépemben csak 80 perces lemezek forogtak, mást nem is vettem hozzá soha, és volt amit 40x-es speeddel irtam ki. A tomy gépével az volt a baj, hogy elégett benne a lézerdióda, és nekik ezt meg kellett volna javitani garban, mert náluk vette újonnan és eleve chip-elve. Ők kibújtak szépen a felelősség alól, és mi buktuk a lóvét. Tomy 55000 ft-ot én meg 20000-et mert "átadtam" a gépem, persze olcsóbban. Azért az enyémet vette meg, mert nem mert rizikózni még 1*. Inkább vegyél egy kipróbált JÓ használtat, mint egy vadiújat a KS-ban!!!! Ők a garhoz úgy álltak hozzá, hogy förtelem. Ez olyan, mintha vennél egy kocsit, ami minden környékbeli benzinkút benzinjével beköpködné a gyertyáidat, de lenne 1 darab kút, amelyik benzinjével menne, erre azt mondanák a kereskedésben, hogy jó ez a kocsi, csak tessék mán ott tankolni (300 kilóméterre) :) Szvsz a KS-ról ennyit. Mocskos cigány banda. Fel kéne őket nyomni a Sony hungariánál a pöcsbe, mert szemetek. Soha sehol nem volt gond a chipeléssel se ps2 se psx ügyben, csak itt..... Ráadásul gányul dolgoznak, ez már közismert tény (gba tulajok panaszolták el az afterburner beépítése kapcsán...)