WAREZ = azonnali BAN!

• Adi
    Nekem is volt AR2 a volt gépembe DE ott csak cd RIP-ekel játszottam... Előre szólók neked.. Ahogy úgy vagy anyagilag tetesbele normális csipet és a cd-s játékokat a kukába teheted.(én emiatt adtam el a ps2 a tudatlan agyam miatt.)
    Figy nem elég, hogy másolt játékkal játszol de még cd-s is ami RIP és a fél játékból levan vágva ha van vmi videó az egy kazetta minőségével vagy Divx minőségével érfel ja és a gépedet is haza vágja. Egyszer hallgasd csak meg ahogy kínlódik a géped. Hallani hányat teker a cd-n. Ztuuu tzuuuu..
    Ellentétbe ha normális csipet teszelbe mondjuk egy Titániomut nekem az van benne tökéletesen megvagyok vele elégedve.(kop-kop-kop) Idáig ami dvd-t adtak mindegyiket vitte. Ja és csak dvd-s játékot vegyél. Nah röviden ennyi. Ja és nem beszélek hülyeséget ezt többen is mondják. Ha esetleg egy relytélyes bolt kell és ha pesten lax szívessen mondok neked egyet-kettőt.
    Kérdéseidre válasz: Én szerintem kell, hogy vigye a dvd-s gameket.
    Egy gépbe két chip az nekem új. Én nem nagyon hallottam ilyet. :)
    Ha rájöttél, hogy hogyan lehet kideríteni, milyen a chip típusa a ház lebontása nélkül SZÓLJÁL. :)
    Ja és ha kicsit többet akarsz tudni a kicsikédről erre !!!!!!tessék!!!!!!