WAREZ = azonnali BAN!

• Lammer
    Nos: A gép adott a probléma adott volt lentebb...
    Nem sikerült sem az orig felinstall-backup csere, no eredeti lemez... Sem az, hogy érdekes módon amikor a HDLOADER BootCD-t bennthagytam akkor eredetinek látta!!! azt fölraktam, avval PLAY, persze elötte még átcserélve Backupra, ugyanazt mondta, NEM ERDETI!!! Téptem már a hajam, szegény gép ennyi restart, ki-bekapcsot nem fog megélni a következő 1 esztendőben, amit most kapott :(
    Ráleltem egy csonkított verzióra ami elvileg az MC(MemoryCard)-ra telepűl, de ezt csak a DMS illetve Ripper tulajok élvezhetik ki, namondtam rávetődök mint takony a gyöngytyúkra, Letölt(kemény 800KB) kiír CD-RW(nem volt már itthon CD-R), na akkor sajnáltam szegényt, keregget mint az istennyila... nem fogadta el... YO! 1 nap múlva megírtam uarra a lemezre, kerregve de elfogadtam... Felrakta, de mondom hova, nem olvastam el, kicserélte a Ripper Browserjét(Háromszög) a HDLOADER-re, betölt, be backup nem megy... Namondom még1X reset... Rákattintok Install, beviszi, ááá mondom bennthagytam a GT3origot, kinyitom tácát, Silent Hill 4 Ritekg04........ KÉÉÉÉÉSZ!!!!!
    ÉS ezért mennyit szenvedtem, a rohadt annyát!!!!!!!