WAREZ = azonnali BAN!

• rrroka
    Hát ha egy játék minősítéséről van szó én hagynám magam vesztegetni az tuti :))) Mégse autópályaépítésről van szó.

Ádi: hát én pont így szívtam be pár játékkal, pontosabban szivattam meg magam. berendeltem 5-t (J&D, Deus Ex, Burnout2, MaxP2, meg még vmi ami nem is jut eszembe!!!) kaptam is párat (PrinceofP, FFX, FFX-2, NFSU):
    eredményeim:
    -J&D: nagyon teccés, első pályán elekadás, cápa engem mindíg megevés, felfüggesztés, játszás más.
    -MP": kirpóbálás, irányítás szokatlan, nem tetszés -> nem játszás, va más.
    -DX: hosszunak levés, grafika nemtetszés -> nem játszás...
    -BO2: tetszés, végigjátszás :))))) nagy előnye volt, hogy szakdolgozatkészítés közben egy egy félórát is lehet vele játszani,nem kell komolyan nekiülni.
    -PoP:még ki se próbálás
    -NFSU: BO után kipróbálás, autók csuszás mint fene, irányítás nem tecc, tuningolás nem érdekel, nem játszás.
    -FFX: lefagyás kb 1 óra után mindíg ugyanott. Nem játszás, PS2 javítás kénés.
    -FFX-2: amíg X nincs késza ddig nem játszás! :)))

Hát elismerem nem vagyok kitartó, és nem is volt időm arra hogy komolyan nekifeküdjek a játékoknak a szakdolgozat miatt (pénteken de legkésőbb hétfőn leadom, aztán ivásjátszás halleluja!!!), de pont a "van másik" érzés miatt nem erőltettem a J&D-t és a MP2-t se pedig érdekelnek.

szóval kuki vagyok :))))