WAREZ = azonnali BAN!

• csabush
    Ez igen. Van egy olyan érzésem, hogy sokan azért ragaszkodnak a régi generációhoz, mert az új egy nagyobb befektetést kíván. Van PS2-m és 3am is, de egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem az újat. Vegyük csak sorba: God of War 3, GT 5, Tekken 6, Little Big Planet, Fight Night (és a többi sportjáték, fifa, madden stb), Uncharted 1-2. Nekem ennyi cím is elég lenne ahhoz, hogy megérje ez a generáció, de mindezek mellett vannak még olyanok amik lekötnek (Motostorm Pacific Rift, Army of Two stb.), és akkor a multimédiás lehetőségekről nem is beszéltem.
    Persze ettől függetlenül anno a 2 nagyobbat szólt, tény talán több húzócím volt rá, de haladni kell a korral. Valamelyik nap leültünk haverommal nosztalgiázni, This is Football 2003. Mai szemmel kritikán aluli, főleg egy Fifa 10 után, és most nem feltétlen a grafikára értem, az emberek mozgása stb. Ellenben a Gran Turismo 3-4 nekem a mai napig nagy kedvencem, imádom őket, főleg a 4-et. ha még megjelenne egy fasza Crash rész a 3-ra, akkor 100% ömöm bódottá lenne. :)