WAREZ = azonnali BAN!

• PoisonChihuahua
    "Ezzel a kártyával ami most van indításnál ki kell venni belölle csak azután tudom futtatni az eredeti játékot."
    Akkor azzal a kártyával valami gebasz van. Valószínüleg egy "szakértő" csinálta meg neked... -.-
    Ha a régebbi kártyádon 1.8-as volt akkor valószínüleg ezen is az van, mert ez a legújabb. De csak, hogy tisztázzuk, most a FreeMCBoot-ról beszélünk aminek köze nincs a másolt játékok futtatásához. Arra az ESR nevű program kell. A FMCB csak úgy jön a képbe, hogy PS2-es progikat modchip nélküli gépen csak ezzel a FMCB-vel tudsz indítani. Ezért kérdeztem, hogy ESR fennt van-e, mert anélkül nehezen fogsz másolt példányokat futtatni. Ügyes lehetett aki ESR nélkül rak fel FMCB-t.
    Amúgy, az "el nem szállt a kártya" alatt pontosan mit értesz? Maga a kártya ment tönkre fizikailag vagy valami szoftveres gubanc van rajta? Mert ha az utóbbi, akkor az megoldható probléma.
    Sajna így látatlanban, kevés infóval nehezen tudom megmondnai, hogy mi a gond, de valószínüleg egy pancser végezte el a telepítést. Ennyit biztosan tudunk. :)
    Ha Bp.-i vagy és akarod, akkor talizhatunk és 10-15 perc alatt megcsinálom fullosra akár mindkét kártyádat, természetesen ingyen.