WAREZ = azonnali BAN!

• Police72
    Oké, akkor légyszíves segítsen valaki.
    Megcsináltam a FreeMCBoot lemezt. Beraktam a chippelt PS2-be, elindítottam. Rajta van a NoobiePackage, (az ISTALL mappában a BOOT.ELF, HDLOADER.ELF, ESR.ELF, SMS.ELF) (az INSTALL/MODULES mappában az USBD.IRX, USBHDFSD.IRX), szóval berakom, elindul a FMCB menü, rámegyek, hogy install fmcb, de kiírja, hogy hiányolja az USBD.IREX-et és a másik USB-s fájlt. aztán rámegyek, hogy oké hagyd ki, majd kiírja, hogy nem talált BOOT.ELF-et, rámegyek, hogy oké. Feltelepíti, majd rányomom, hogy restart, kiveszem a lemezt, mert különben mindig beolvassa a lemezt. Majd bejön egy hiányos menü azokkal, hogy: Browser, System settings, Load Disc, Reload Configuration. Ennyi a menü. Kell valamit konfigurálni rajta? Elő sem tudom lemez nélkül hívni az FMCB konfigurátorát.
    Jah és csináltam egy újraírhatós lemezt, de mivel azt nem olvasta, ezért megcsináltam egy sima lemezre, úgy hogy előbb isot csináltam a lemezből (ISO+MDF), majd kiírtam az iso egy sima DVD-R -re. Lehet, hogy ez a baj? Vagy be kell konfigurálnom? Vagy csináljam meg újra a lemezt, egyből egy mínuszos dvd-re (Istall mappa, dummy.bin, system.cnf, boot.elf)?
    Köszi a segítségeket!