17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Akey
    Az én módszerem: ulaunch cd-re kiírva, innen indítva USB-ről az FMCB telepítőt (1.8 noobie). usbandvance-t feltoltam még hozzá és perfect a cucc.
  • Police72
    Poison: már tőled kaptam ezt, csak az nem volt benne hogy mit hova pakoljak bele, hogyha kell is esr meg egyéb. SZóval töltsem le az ESR-t és hova rakjam bele?
    Neme: a chippelt PS beolvassa az USB-t?

• Police72
    Jajj nyalom a bulátokat de kedvesek vagytok! Kössz a segítségeket, minnyá mindent átolvasok alaposan.
  • Neme.
    Usb-ről természetesen nincsenek ilyen problémák, ez teljesen igaz. Egyébként az előbb rosszul mondtam, 1.8b-től működik 100%-osan a lemezes install.
  • nissancoupe
    Azért hiányolta neki az usb részt , mert usb ről szeretett volna települni de próbálj neki segíteni én már nem szívesen foglalkozom ezzel a dologgal ha pendrivról telepíti tényleg nincs vele szarakodás ,ha nagyon nem megy vagy elcseszed a kártyád keress meg van amikor hibás a kártya és csak félig települ fel a mc boot, de arra is van megoldás.
  • Neme.
    1.7-es verziótól lemezről is működnie kell, szóval valami régi kiadással próbálkozhatott. Mindenképp javasolt az 1.8b.
  • nissancoupe
    Ha nem lemezről instaláltál volna hanem pendrivról akkor megcsinálta volna rendesen és nem hiányolt volna semmit
  • Neme.
    Vagy itt. Ez a hivatalos totyikja. :)
  • PoisonChihuahua
    Hagyjátok már ezt a kib@szott Noobie Package-et a francba, csináljátok a normál FMCB-vel.
    Itt a sima 1.8b, azt rakjad fel. Küldtem privátot.
  • Police72
    Talűáltam egy nmásik tutorialt, az meg cd-s. CSak le kell tölteni kész van és elvileg cvsak kiíros a kész iso-t lemezre. Hátha megy majd az....
  • Police72
    Oké, akkor légyszíves segítsen valaki.
    Megcsináltam a FreeMCBoot lemezt. Beraktam a chippelt PS2-be, elindítottam. Rajta van a NoobiePackage, (az ISTALL mappában a BOOT.ELF, HDLOADER.ELF, ESR.ELF, SMS.ELF) (az INSTALL/MODULES mappában az USBD.IRX, USBHDFSD.IRX), szóval berakom, elindul a FMCB menü, rámegyek, hogy install fmcb, de kiírja, hogy hiányolja az USBD.IREX-et és a másik USB-s fájlt. aztán rámegyek, hogy oké hagyd ki, majd kiírja, hogy nem talált BOOT.ELF-et, rámegyek, hogy oké. Feltelepíti, majd rányomom, hogy restart, kiveszem a lemezt, mert különben mindig beolvassa a lemezt. Majd bejön egy hiányos menü azokkal, hogy: Browser, System settings, Load Disc, Reload Configuration. Ennyi a menü. Kell valamit konfigurálni rajta? Elő sem tudom lemez nélkül hívni az FMCB konfigurátorát.
    Jah és csináltam egy újraírhatós lemezt, de mivel azt nem olvasta, ezért megcsináltam egy sima lemezre, úgy hogy előbb isot csináltam a lemezből (ISO+MDF), majd kiírtam az iso egy sima DVD-R -re. Lehet, hogy ez a baj? Vagy be kell konfigurálnom? Vagy csináljam meg újra a lemezt, egyből egy mínuszos dvd-re (Istall mappa, dummy.bin, system.cnf, boot.elf)?
    Köszi a segítségeket!
  • nissancoupe
    van egy eladó slim gépem Scph-70004 1 gyári joy al + kábeleivel ha érdekel valakit keressen
    + van egy eladó vastag Scph-30004 esem is chipelt 1 joyal
    ha valakit érdekel keressen
    üdv
  • Akey
    Ico és Shadow of the Colossus van eladó!
  • jaszy
    A 400b ahoz kell aminek a bekapcsolója a házban van!
  • rigaman
    Na már addig eljutottam, hogy 2 nagy alaplapos ps2-tőt sikerült elindítanom igaz Drive még nincs bennük. Jaj a drive azok nem egyszerűek+ a bekapcsológomb és az eject. Egyik fajtánál a tetejébe vannak rögzítve a másikban pedig a dvd drivéhez. Téll itt jut eszembe véletlen nincs valakinek elfekvőben ps2 csavarok, és a bekapcsoló panelhez szalagkábelja? a hosszú kellene nekem. Ja és azt honnan tom hogy pl a 400b-s fej az melyik szériához/alaplaphoz kell?
    Köszönöm!
  • Police72
    Hátha ez segít:

http://leops2.free.fr/photo/fusible/v5_gh-015_fuses.jpg
  • rigaman
    uhhh... akkor át kell nézzem rendesen méretileg alaplapot egyszeri ránézésre 2-tőt találtam egy kicsit meg egy nagyot.
    jólenne valami rajz, hogy mi mivel passzol össze:D
  • jaszy
    5 fajta van :)
  • rigaman
    Sziasztok!! Engem igazából robbantott ábra érdekelne a fat ps2-kről. Van egy rakat szétszedve és össze akarom őket rakni csak észrevettem hogy minimum 2fajta alapap van. Meg a házak sem egyformák. Ti tudok e valami képet adni hozzá, hogy melyik melyikhez passzol?

Köszönöm válaszotokat!
  • Akey
    Ezt mondd a Tecmonak!
  • Rip
    A 3-at tuti lehet, én nyomtam (Boxon).
  • Police72
    Haha. Amúgy már csak azért mert akkoriban abba ettem szerelmes és gondoltam lehetetlen, hogy egy ninjás játékot pont PS2-re ne adjanak ki. Ezek szerint lehetséges. K**** é*****.
  • Akey
    De emulátorral nyomhatod a régi nintendós részeket.
  • Police72
    Bocs, de mivel azt láttam, hogy augusztus óta a kutya se náz rá, ezért írtam be ide is...
  • Seth
    Nincs
    (legalább megnézhetnéd a másik topikban, ahova beírtad -_-)
  • Police72
    Van Ninja Gaiden PS2-re?
  • Miley Cyrus
    A Rock Band jobb mint a guitar hero:)

Akkor most kajak?
    Szal csak a IIIig..vagy mindet lehet?
    X360on semmit se lehet simán, gitár nélkül:/
  • Akey
    A GH3 volt az utolsó. Azóta már csak gitárral lehet nyomni!
  • Police72
    Kösz. Csak mondja a gyerek, hogy ő kipróbálta és hiába, nem vitte a kontroller, csak a gitár. Mondom akkor el se kérem.
    Amúgy a Rock Band jobb?
    És van Ninja Gaiden PS2-re?
  • Miley Cyrus
    h3he:)
  • jaszy
    kamu!
  • Police72
    Nekem meg azt mondták, hogy egyiket se, gondolom ezek szerint ez kamu...
  • Miley Cyrus
    Kösz.
  • Seth
    Mindegyiket
  • Miley Cyrus
    Melyik Guitar Hero-t lehet Ps2-n Gitár nélkül, sima kontrollerel játszani?
  • Police72
    Megkérnélek rá köszönöm. :)
  • szabii98
    de.én tudok megadjam priviben?
  • Police72
    Nem tudtok vmi jó oldalt, ahonnan ingyenesen lehetne húzni PS2 gamékat és gyorsan?
  • szabii98
    95 helyett 83.
  • Police72
    5 15 35 72 95