PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ehhez rohadtul nem értek és nem chippes a gépem és a pc-hez se tom hogy hogy kell hozzá kötni a memcardot
Csinálj elõtte egy teljes formázást vmelyik ps2 memókártyabaszogatós progival
PSN ID.: Beegabor
Azt szeretném kérdezni valakitõl, miért nem tudom új PS2 memória kártyára úgy telepíteni a soft mob programot hogy müködjön? Használt kártyára már több alkalommal is sikerült. De ujra valamiért nem tudom megcsinálni. Illetve keresek 1 Return to Castle Wolfenstein nevû játékot PS2-re olcsón.
varjal... kuldom az energiat... 1..2..3..MUKOGGGYYYYYYY!!!!!!!<#idiota>#idiota>
UI: mi a baja?
UI: mi a baja?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
segítséget kérek mert nem müxik a vastg ps2-m
és egy 1 éves Modbo chipes slim 2 karral és 40db játékkal? :]
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Sziasztok! Kérdésem az lenne, h szerintetek mennyit ér a vastag PS2-m, messiás chippel, hibátlanul müködik, 1 kar, 1memkártya, és vagy 70 játék.
Üdv, megint kérdeznék 😄
Tegnapelött beolvastam a frissen kapott we love katamarit, minden ment, csak menteni nem tudtam. Utána a már meglévõ gran turismo 4-et raktam be helyette és egy negyedórás "insert ps2 format disc" küzdelem után beolvasta (elöször csinált ilyet). Ezután semmi gond.
Tegnap beraktam a szintén új bully-t, amit az intro után nem is olvasott.
Megint beraktam utána a gran turismot és megint küzdöttem negyed órát vele. Azután beolvastattam vele egy pár régebbi játékomat és minden rendben volt.
Nektek volt hasonló? Érik nekem a szervíz? 😄
Tegnapelött beolvastam a frissen kapott we love katamarit, minden ment, csak menteni nem tudtam. Utána a már meglévõ gran turismo 4-et raktam be helyette és egy negyedórás "insert ps2 format disc" küzdelem után beolvasta (elöször csinált ilyet). Ezután semmi gond.
Tegnap beraktam a szintén új bully-t, amit az intro után nem is olvasott.
Megint beraktam utána a gran turismot és megint küzdöttem negyed órát vele. Azután beolvastattam vele egy pár régebbi játékomat és minden rendben volt.
Nektek volt hasonló? Érik nekem a szervíz? 😄
Az a PC-s CoD2 amirõl te beszélsz, nem jelent meg PS2-re. Van egy Call of Duty 2: Big Red One nevû ami GC-re, sima X-re meg PS2-re jött ki, de az egy másik játék. Egyébként mindhárom CoD jó PS2-n, próbáltam.
a PC-s Call of Duty 2 es a PS2-es Call of Duty 2 kozott van valami kulonbseg?
nagyon rakattantam most a 2. vh-s jatekokra.
nagyon rakattantam most a 2. vh-s jatekokra.
kosz. hat az arcade stilus egy 2. vh-s jateknal nekem annyira nem jon be. eloszor a Call of Duty finest hour-t es a CoD 3at fogom vegigvinni. aztan majd meglatom. ksoz a segitseget.
Az European Assault hosszabb, de, hogy "jobb" lenne az relatív. Nekem nagyon arcade-os ami egy 2.VH-s cuccnál eléggé fura. Gondolok itt az adrenalin módra (örök élet, örök lõszer), a pályavégi fõboss-okra, ill. a viszonylag gyors, pörgõs játékmenetre. Nekem meg van ez is, jót szórakoztam vele, de a Vanguard a rövidsége ellenére is jobban bejött, mert a régebbi MoH-okat idézte fel bennem. Ennek ellenére az European Assault is egy nagyon jó MoH, csak kicsit eltér a klasszikus játékmenettõl.
(Az Airborne X360-ra megvan, ki is toltam, na az kb. a European Assault és a Vangurd egyvelege, de nagyon fasza game, én imádtam vele játszani. Lehet most újra elõveszem. 😊
(Az Airborne X360-ra megvan, ki is toltam, na az kb. a European Assault és a Vangurd egyvelege, de nagyon fasza game, én imádtam vele játszani. Lehet most újra elõveszem. 😊
MCkiller progival kell. Ha van FreeMCboot a karidon akkor eltudod indítani.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
de nem tom hogy és azon van minden mentésem és nincsen másik memcardom ja és nem chippelt a gépem.
sziasztok!
lenne 1 problémám: tegnap beteszem a burnout 3-at és nem tudja betölteni a mentést mert azt írja hogy van valami corrupt data fájl rajta. na megnézem a memcardot és télleg van rajta egpróbálom letörölni és nem lehet (deleted failed).
beteszem a fifa 09-et és azzal megy (a többi játékkal nem próbáltam)
lenne 1 problémám: tegnap beteszem a burnout 3-at és nem tudja betölteni a mentést mert azt írja hogy van valami corrupt data fájl rajta. na megnézem a memcardot és télleg van rajta egpróbálom letörölni és nem lehet (deleted failed).
beteszem a fifa 09-et és azzal megy (a többi játékkal nem próbáltam)
hat az Airborne (PC-s) is valami 4-5 kuldetesbol all. az European assault akkor jobb? (grafika-jatekelmeny-JATEKIDO)
Nem annyira rossz, de az alacsony pont jogos, mert nagyon rövid. 5 küldetés az egész. Viszont ott van az érme másik oldala, hogy technikailag ez a legszebb MoH (az European Assault jobban finomhangolt grafikus motorját használja), minden küldetést a levegõbõl kezdesz, visszatértek a klasszikus MoH dallamok és a játékmenet is sokkal valósághûbb, nem olyan arcade-os, mint az European Assault (adrenalin mód, stb.). Valóban nem ér fel a klasszikus Medalokhoz, de mindenképpen egy hangulatos darab, ráadásul magyar feliratos. Szerintem ha van rá módod, akkor olcsón (2-3k) szerezd be, annyit megér. 😊
a Medal Of Honor Vanguard-ot miert pontoztak annyira le? tenyleg annyira rossz? az a legujabb MoH ps2-re megis az kapta a legkevesebb pontot.
Ez egy régebbi Duo chip, szeretem a Duo chipeket, mert nagyon megbízhatóak és viszonylag olcsóak (plusz egyszerû beszerelni õket).
Menüje ennek a típusú chip-nek nincs, de nem is kell, ugyanis ez a chip teljesen automata. 😊
Leírás itt. (Ez a sima Duo2, de a GT is ugyanezt tudja.)
Rövid használati utasítás itt.
Menüje ennek a típusú chip-nek nincs, de nem is kell, ugyanis ez a chip teljesen automata. 😊
Leírás itt. (Ez a sima Duo2, de a GT is ugyanezt tudja.)
Rövid használati utasítás itt.
Formázni kell a kártyát. Ha van egy másik memkarid, akkor arra rakd rá elõtte azokat a mentéseket amiket meg akarsz hagyni, ha nincs másik karid, akkor UlaunchElf-fel USB-s pendrive-ra ráteheted a mentéseket. A memkari formázásához az MCKiller nevû progit ajánlom. A PS2-nek módosítottnak kell lennie (chip vagy FMC😎, hogy .elf-eket futtathasson. Módosítatlan géppel is lehetséges (AR lemez), de az egy "csöppet" bonyolultabb. 😊
Ha kell leírás privizz rám.
Ha kell leírás privizz rám.
van egy csepp gondom. mar eleg regota van egy kozel 4 Mb-os corrupted data a memokarimon, ami ugy eleg nagy tekintve, hogy majd a felet teszi ki a memokartyamnak. a kerdes az lenne, hogy hogy tavolithatom el ezt a file-t anelkul, hogy a tobbi mentesem is odavesszen? persze a Delete-et probaltam, de 1 ora utan se torolte le.
Üdv mindenkinek!Egy olyan kérdésem lenne, hogy a PS2-mbe egy DUO2GT chip van, és ennek egyáltalán létezik valami menüje?A select és kör+háromszög dolgot már próbáltam, de semmi reakció.
nekem 1x esett egy csúnyát filmnézés közben kábé 1,5 méterröl és be is fejezõdött a film akkorra 😄 legalábbis nem psen folytatódott 😞 azóta minden okés de javitás volt :S
köszönöm ez megnyugtató
nekem is leesett egyszer az asztalrol, de nem lett semmi baja. na most ez nem azt jelenti, hogy hurra verjuk a ps2-t a foldhoz, mert az milyen jo. nyilvan egy elektronikai vagy egyeb eszkoz sem szereti ha a foldhoz vagjak, vagy leesik. tehat a valasz: ha beolvassa a lemezeket akkor OK minden es vigyazz, hogy tobbet ilyen ne forduljon elo.
Üdv mindenkinek
Kérdésem az lenne, hogy mennyire bírja a gép az ütõdéseket, leejtéseket?
Pár napja huppant kb. 6-7 centirõl a slim-em és nem tudom mennyire érzékeny ezekre a ps
Persze gondolom hogy nem jó neki, de a fej például sérülhet?
Elõre köszi minden választ
Kérdésem az lenne, hogy mennyire bírja a gép az ütõdéseket, leejtéseket?
Pár napja huppant kb. 6-7 centirõl a slim-em és nem tudom mennyire érzékeny ezekre a ps
Persze gondolom hogy nem jó neki, de a fej például sérülhet?
Elõre köszi minden választ
Okami-val játszatokszerintem a legjobb ps2es játék😄
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
en is ugy hallottam, hogy a 2es jobb mint a 3as. szoval asszem maradok a 2esnel.
hát a 3at nem ajánlom az tuti. most próbáltam ki. okádás. az egy az ugye ps1-es de egyszerûen istenkirály játék volt. sztem nézz utána a 2. résznek, lehet abba még nem szált bele a csináljunkgyorsanjátékotanépnekmertkelleapénz fíííling. <#alien>#alien>
üdv mindenkinek. volna egy eladó PS2-õm Debrecenben, elõreutalás esetén postával akárhová. fekete, 9xxx-es sorozat, fóliás, dobozos, új állapotú, kb fél éves, már 2 hónapja be sem volt kapcsolva erõs PC megléte miatt. Modbo760-as chippet tartalmaz, egy gyári Sony joy illetve egy sony 8 megás memkari is jár hozzá. reális ajánlatokat várok itt vagy esetleg a [email protected]. csere esetleg garanciás DS Lite-ra.
szia!
Ha borítót találtam hozzá az elég?? Én a gamespot-on olvastam utána és ott írták h meg fog jelenni ps 2 re
http://static.gamecrazy.com/images/games/boxart/14376.jpg
Ha borítót találtam hozzá az elég?? Én a gamespot-on olvastam utána és ott írták h meg fog jelenni ps 2 re
http://static.gamecrazy.com/images/games/boxart/14376.jpg
valaki valamit nem tud arról hogy lesz-e WWE Smackdown vs. Raw 2010 ?
mert valahol az van hogy lesz valahol az hogy nem ahol az van hogy lesz vagy az hogy dec.31 vagy jan.23
lécci segítsetek
mert valahol az van hogy lesz valahol az hogy nem ahol az van hogy lesz vagy az hogy dec.31 vagy jan.23
lécci segítsetek
sziasztok! 2 kérdésem lenne:
1) ps2 slimem olvasofeje mellett jobbra található valami fehér izé(bocs de télleg nem tudom mi az, valami cd "fogó" szerûség talán) és azt a berakott cédé mûködés közben szétszedi apró pici fehér darabokra(mintha por lenne kb) ez mi? ez nagy baj?
2) a másolt ps lemezeket ugye hangosabban olvasssa be mint az eredetiket?(modbo chip 4x sony dvd-r)
Elõre is köszönöm szépen a segítséget!
ÜDv
CraZy
1) ps2 slimem olvasofeje mellett jobbra található valami fehér izé(bocs de télleg nem tudom mi az, valami cd "fogó" szerûség talán) és azt a berakott cédé mûködés közben szétszedi apró pici fehér darabokra(mintha por lenne kb) ez mi? ez nagy baj?
2) a másolt ps lemezeket ugye hangosabban olvasssa be mint az eredetiket?(modbo chip 4x sony dvd-r)
Elõre is köszönöm szépen a segítséget!
ÜDv
CraZy
valaki léccives mert így nem is tudom továbbvinni
mikor jön a ps2-es motorstorm?