WAREZ = azonnali BAN!

• PoisonChihuahua
    A PS2-t nem lehet frissíteni. Ha netre kötöd akkor elméletileg csak a Central Station-t lehet elérni (regisztráció céljából), de nem tudom, hogy az megy-e még.

A játékok kivétele teljesen mindegy, szerintem csak arra ügyelj, hogy játék közben, ne nyisd fel a fedelet. Előbb kapcsold ki a gépet, aztán vedd ki a lemezt.

Sajnos a 8 MB-os memkariból is van hamis. :( Én ajánlom az eredetit, bár nem tudom a hamisnak milyen "hátrányai" vannak, de én biztosabban érzem a 100%-ra végigjátszott mentéseimet egy eredeti kártyán... :)
    Mivel a PS2-es memkari alapszíne fekete, így azt hamisítják nagyobb számban, szal ha teheted akkor vegyél színes (kék, piros) memkarit, az nagyobb eséllyel lesz eredeti, nekem is olyan van (egy kék + piros duplapakkban vettem).

(A frissítésről még annyit, hogy hivatalosan kiadtak 2 db frissítőlemezt, az egyik a SONY PS2 DVD távirányítóhoz járt, ez a DVD Playert frissítette néhány új funkcióval. A másik frissítőlemez pedig a SONY HDD kit-hez járt, ami a PS2 browser-ét frissítette, így a HDD csatlakoztatása után a HDD közvetlenül elérhetővé válik a menüből. Mindkét frissítést a PS2 a memóriakártyán tárolja. A leírtak csak a vastag PS2-re vonatkoznak, ezért is írtam megjegyzéséként.)