PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJS8
Üdv!

Keresek Logitech Driving Force EX kormányt. Hibásat! Az Árat te mondod!

email: [email protected]

😊
jaszy
HAHA 8ezer drága? Akkor ne csináltasd meg!

Agent087
tudjátok szeretnék játszani a biztonsági mentésnek kiírt játékommal hogy ne az eredeti kopjon😊 és ezér chipeltetném a ps2-m. tudok pár helyet ahol lehet de az egyiket drágának találtam (8ezer) a másik meg messze van tõlem.
Pesti vagyok. Valaki tud mondani egy helyet ahol tudnak segíteni nekem? Belváros, zugló, rákospalota. Kb?

Elõre is köszi!!!

ezt olvasd át és megvilágosodsz!

Sziasztok.Valaki tudna nekem segíteni olyanban,hogy hogyan tudok avit vagy xvidet nézni pendriveról?A gépem 70004es chipelt.Válaszokat elõre is köszi.
szerintem nem.

olyan olcsók a játékok, hogy nem éri meg csippelgetni meg szenvedni a letöltéssel, kiírással, ráadásul ha szétmegy az olvasófej az írott lemezektõl, viheted cseréltetni súlyos ezresekért, már ha lesz hozzá alkatrész...

Hello vki pakson chippeltetést tud?? én 6e-ért tudok szerintetek az megéri???
Helló

Valószínüleg belesz chippelve a gépem most kaptam karácsonyra úgyhogy nem értek semmi thozzá hogy ha letöltök egy játékot milyen cdre/dvdre kell kiírni hogyan mindent mondjatok el léccives aki amit tud de nem értek ilyebnekhez hogy ISO ... érthetõen ha kérhetem😄😄:😄 mindenkinek a vélemyényét fogadom szeretettel még ha nem is vagy benne biztos 😊
Tibi7
Nem kerül sokba egy rgb kábel, de ha a ps értékét nézem akkor marad a dugdosás. Nem halok bele. Azért kösz nektek.
hát, attól függ neked mennyit ér meg az "oda-vissza dugdosás" beszüntetése 😊

lehet hogy a kábel nincs jól bekötve, de az is lehet, hogy a mûholdas vevõ nem továbbítja megfelelõen a jelet...

Tibi7
Akkor meg kellene próbálni másik kábellel?
így van, sajnos nem elég, hogy VAN scart csatlakozó, az sem mindegy, mi és hogyan van "belekötve", akár a kábel is lehet a ludas!

Seth
Azokon a tv-ken amiken 2 scart bemenet van, általában csak egyiken megy át rgb jel.

PSN ID.: Beegabor

Tibi7
Érdekes a dolog. Régebben egy másik tv-n is elõjött a hiba. Annak a tv-nek 2 scart-ja volt, és az egyikben rendesen mûködött, a másikkal meg ezt csinálta amit leirtam. Nem hiszem h a kábel lenne a lúdas, de a mûholdvevõnél sem tudom mi lehet a baj. Próbáltam annak is állítani a kimenetei, de nem volt jó.
DJS8
igen lehet chippelni

ha kozvetlenul a TV-re kotve a PS2-t minden rendben, akkor vagy a muholdvevovel vagy a kabellel (amivel a muholdvevot es a tv-t kotod ossze) van gond.

Hello
Mi a véleményetek a legújabb, beéptett tápsos SCPH 90004-es géprõl? (megbízhatóság ,stb)

És lehet ezt a típust is csippelni így van?

aki elolvassa fasz

Tibi7
Valakinek valami ötlete????
Tibi7
Na megnéztem. Ha a digitális kimenetet vagy mit kikapcsoom minden ugyanolyan, ha pedig az rgb-t váltom át valami csúnya nevû szarra, akkor meg zöldes árnyalatot kapok.
Tibi7
Még nagyon régen állítgattam, de már azt sem tudom, hogy mit a választási lehetõség. De megnézem.
jaszy
A Ps en próbáltad át állítani a menüben a kimeneti kábel fajtát?

Tibi7
Helló mindenkinek!
Lenne egy kis problélmám a PS2-mel. Picit hosszú leírni, de remélem valaki tud segíteni.
A probléma az lenne, hogy a tv amin játszani szoktam, egy db scart csatlakozóval rendelkezik. Ezen a tv szoktam játszani, azonban mivel van itt egy mûholdas vevõ, a ps-t és a vevõt oda-vissza dugdosom. Nem nagy teher, de.... A mûholdas vevõn 2db scart csatlakozó van. Megpróbáltam azt, h az egyikre a ps-t kötöttem, a másikra a tv-t. Remélem érthetõ. Mikor indítom a ps-t, el is indul minden, azonban a képnek egy kékes árnyalata van, ami miatt minden szín máshogy néz ki, és igy nem olyan jó játszani sem. Mi a probléma? Mit kellene beállítanom? Ha van egyáltalán valami mód erre... Ha számít valamit RGB kábelem van. Remélem tudtok segíteni. Elõre is köszi!
jaszy

Tomb Raider: Underworld
X-Men Origins: Wolverine
Monsters vs. Aliens
Harry Potter and the Half-Blood Prince
Guitar Hero: Metallica
Persona 4
.......stb

DJS8
hát én nem tudom

Seth
A 4. rész meg kimarad vagy mi?

DJS8
nézz fel az IGN-re

Seth
Guitar Hero V ? Akarod mondani IV ? Talán lesz
A másikról meg szerintem senki sem hallott XD

DJS8
-Heroes of the Indianapolis 500
-Guitar Hero V

Seth
Mondj egy-kettõt

jaszy
Azért lesz még 1-2 jó cím!

Seth
De semmi jó cím nem lesz már rá sajnos ( 1-2 Nis America kiadást kivéve ami még érdekelhet pl Ar Tonelico 2 ,Mana Khemia 2)
De ugye visszamenõleg rengeteg jó cím van ,amiket vétek kihagyni.

kispalko
Kösz szépen

jaszy
2011 ig jönnek játékok rá.

kispalko
Azt szeretném kérdezni hogy megéri-e Ps2-t venni????? És a jövöben lesznek hozzá játékok?

Csabesz6
Oks.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

jaszy
Dehogy árt B@ZDMEG <#fejvakaras> ! Ez nem szívatás! Ha ártana nem árulnák!
Viszont az a másik része hogy nem tisztít tökéletesen, egy kiszerelés és porpisztollyal kifújás, állítás, alkoholos tisztítás többet ér.

Csabesz6
Figyelj, most nem kell engem szívatni b@zmeg😄
Ha árt neki, mondjátok meg ha nem akkor meg azt.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

jaszy
Mért baszná szét? <#gonosz1><#lama>

Csabesz6
Jó értem, és ezt nekem honnan kéne tudnom?

PoisonChihuahua
Csak szétbassza a fejet, de semmi különös...
Csabesz6
Miért tilos?Olyan igen.
A PSX tárgytalan, vesz a halál "nagyon baba állapotú, zsír állípotút"😄

theone91
A Tisztító CD-t tilos használni. Ilyen apró-kefés, nem?

theone91
"nagyon baba állapotú, zsír állapotban"... 😄

Csabesz6
szerintetek megéri egy dobozos ps one 10k-ért?csippelt, nagyon baba állapotú, zsír állapotban.
Történt ugyanis hogy a ps2m bemondta az unalmast psx játékok terén, nem viszi õket.

playstation 2 keresek, nagy dobozost,chippeltet,kb 30-60 játékkal 2 karral , 1 vagy 2 memo karival,kábelekkel, 25000-30000ft-ig
ajánlatokat privátba vagy email,v telefon.
email:[email protected]
Telefon:06203800957
Seth
Vmivel be kell olvastatnod az Action Replay Max Evo-t,ha az nem eredeti

Köszi! De van vastag chippelt gépem is csak abba rossz a lézerfej. (a slim nem chippelt) Az is jó lehet hozzá?

Csabesz6

Seth
Nem,ha nincs chippelve a géped,illetve minimum egy Action Replay Max Evo-dnak kéne lennie,eredetiben természetesen. De ha a baráti körödben van vkinek chippelt gépe,akkor nincs probléma