PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Keresek Logitech Driving Force EX kormányt. Hibásat! Az Árat te mondod!
email: [email protected]
😊
Pesti vagyok. Valaki tud mondani egy helyet ahol tudnak segíteni nekem? Belváros, zugló, rákospalota. Kb?
Elõre is köszi!!!
olyan olcsók a játékok, hogy nem éri meg csippelgetni meg szenvedni a letöltéssel, kiírással, ráadásul ha szétmegy az olvasófej az írott lemezektõl, viheted cseréltetni súlyos ezresekért, már ha lesz hozzá alkatrész...
Valószínüleg belesz chippelve a gépem most kaptam karácsonyra úgyhogy nem értek semmi thozzá hogy ha letöltök egy játékot milyen cdre/dvdre kell kiírni hogyan mindent mondjatok el léccives aki amit tud de nem értek ilyebnekhez hogy ISO ... érthetõen ha kérhetem😄😄:😄 mindenkinek a vélemyényét fogadom szeretettel még ha nem is vagy benne biztos 😊
lehet hogy a kábel nincs jól bekötve, de az is lehet, hogy a mûholdas vevõ nem továbbítja megfelelõen a jelet...
PSN ID.: Beegabor
Mi a véleményetek a legújabb, beéptett tápsos SCPH 90004-es géprõl? (megbízhatóság ,stb)
És lehet ezt a típust is csippelni így van?
aki elolvassa fasz
Lenne egy kis problélmám a PS2-mel. Picit hosszú leírni, de remélem valaki tud segíteni.
A probléma az lenne, hogy a tv amin játszani szoktam, egy db scart csatlakozóval rendelkezik. Ezen a tv szoktam játszani, azonban mivel van itt egy mûholdas vevõ, a ps-t és a vevõt oda-vissza dugdosom. Nem nagy teher, de.... A mûholdas vevõn 2db scart csatlakozó van. Megpróbáltam azt, h az egyikre a ps-t kötöttem, a másikra a tv-t. Remélem érthetõ. Mikor indítom a ps-t, el is indul minden, azonban a képnek egy kékes árnyalata van, ami miatt minden szín máshogy néz ki, és igy nem olyan jó játszani sem. Mi a probléma? Mit kellene beállítanom? Ha van egyáltalán valami mód erre... Ha számít valamit RGB kábelem van. Remélem tudtok segíteni. Elõre is köszi!
Tomb Raider: Underworld
X-Men Origins: Wolverine
Monsters vs. Aliens
Harry Potter and the Half-Blood Prince
Guitar Hero: Metallica
Persona 4
.......stb
A másikról meg szerintem senki sem hallott XD
De ugye visszamenõleg rengeteg jó cím van ,amiket vétek kihagyni.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Viszont az a másik része hogy nem tisztít tökéletesen, egy kiszerelés és porpisztollyal kifújás, állítás, alkoholos tisztítás többet ér.
Ha árt neki, mondjátok meg ha nem akkor meg azt.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A PSX tárgytalan, vesz a halál "nagyon baba állapotú, zsír állípotút"😄
Történt ugyanis hogy a ps2m bemondta az unalmast psx játékok terén, nem viszi õket.
ajánlatokat privátba vagy email,v telefon.
email:[email protected]
Telefon:06203800957