WAREZ = azonnali BAN!

• Zozo76
    Na akkor a MAFIA:

Nem kicsit, rettenetesen le lett butitva. En anno 2x vegignyomtam PCn, (masodszor mar magyaritassal), majd aztan mikor meglett az XBOXom, azon is vagy 2x. Imadom a konzolt, es a MAFIAt, de a konzolos port azt kell mondjam rettenetesen szar a PCshez kepest. Az hogy nincs belso nezet a kocsibol hagyjan (lokharitos van), de maga a terulet nagyon nagy butitason esett at. Tudni kell hogy anno a PCs verzio is szenvedett egy jobb gepen is, nem egyszeruen akadt, hanem ha siman is ment, neha fel masodpercre egyszeruen megriccent es akarmit csinaltal vele, akarmennyire is butitottad a grafikat, akkor sem lehetett tole megszabadulni. Mivel mar PCn is optimalizalatlan volt a jatek, el lehet kepzelni hogy konzolon mit ossze nem szoptak vele hogy valahogy fusson. Ezt a leheto legegyszerubben ertek el. Kiszedtem majdnem mindent a teruletrol, ami lassitott. Eleg csak elautokazni a PCs verzioban arra a helyre ahol a villamos forduloja van, nos ott van egy varoterem, meg a kornyezet is eleg szep, erre az XBOXos verzioban siman csak megvan a sin korbe, aztan kesz. Van ahol meg a korlatot is (!) kiszedtek (ami arra volt hivatott hogy ne hagyd el nagyon a terepet), es ugy latszik mehetnel arra, de persze egy szep lathatatlan falnak fogsz csapodni. Ezt egyepkent eleg sok helyen eljatszottak a palyan. A sztori fo szala ugyan megegyezik, viszont van egy autoszerelo muhely, ahova a tortenet soran tobszor is el kell majd menni, es a PCs verzioban (egyfajta mellekkuldeteskent), neha a fo sztori mellett is el lehet menni, egy-ket plusz missziot megcsinalva, mindig valami extra jargannyal jutalmazza a gep. Namost ezzel sem nagyon talalkoztam XBOXon. Lehet hogy lesz 1-2 ilyen kuldetes, de korantsem annyi mint amennyi PCn volt. Es ha ez nem lett volna eleg, maga a teljes bejarhato terulet is nyirbalason esett at. Eleg nagy teruleteket egyszeruen kiszedtek a konzolos verziobol. Le van zarva pl egy keritessel az ut vege, holott PCn meg vigan autokazhatsz tovabb. Erdemes csak probakeppen feltenni a PCs verziot is, es osszehasonlitani a ket verziot. Van a PCs verzioban egy hegy, bele van vesve egy nagy macska-fej, ahova kis trukkel be lehet jutni, namost hagy ne mondjam, konzolon komplett ki van szedve az egesz resz. Ja, amikor atmesz a hidakon, tolt a gep mint anno a GTA Vice City-nel, PCn termeszetesen nincs ilyen. PCn meg a jatekot ha vegignyomtad megjelenik a menuben egy nemtomminekhivjak mod, ahol meg tovabbi kuldiket lehet megcsinalni (eleg elvezetesek!), es van egy haz+garazs, ahol a megszerzett+lopott autoidat tarolhatod. Na ez is ugy ahogy van, kinyomtak az XBOXos verziobol, nincs benne.

Mint lathato nekem amugy kedvenc jatekom de sajnos nagyon tree lett a konzolos verzio. Mindamellett ha ma ujfennt nekiugranak, akkor is az XBOXos mellett dontenek, mert PCn mar evek ota nem jatszom. Bar a PS2-es verziot nem lattam sztem nincs kulombseg. Szar mindketto...de jatszhato es izgalmas a tortenet. :)