PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Ezt én tudnám használni egy slim ps2-höz,8mb-os memóriakártya és pal-os.

Köszönöm.
wikipedia:

Sony PlayStation

* Elemental Gearbolt
* Ghoul Panic
* Gunfighter: The Legend of Jesse James
* Moorhuhn series
* Point Blank series
* Rescue Shot
* Resident Evil: Survivor
* Time Crisis
* Time Crisis: Project Titan

Sony PlayStation 2

* Death Crimson OX+ (JP import) aka Guncom 2 (EU)
* Dino Stalker aka Gun Survivor 3: Dino Crisis (JP)
* Endgame (Video Game)
* Gunfighter 2 (EU import)
* Gunvari Collection + Time Crisis (JP import)
* Ninja Assault
* Police 24/7 (EU import) aka The Keisatsukan (JP)
* Resident Evil: Dead Aim aka Gun Survivor 4 Biohazard: Heroes Never Die (JP)
* Resident Evil Survivor 2: Code Veronica (EU import) aka Gun Survivor 2 Biohazard Code: Veronica (JP)
* Starsky and Hutch (Video Game)
* Time Crisis: Crisis Zone
* Time Crisis II
* Time Crisis 3
* Vampire Night
* Virtua Cop: Elite Edition (EU import) aka Virtua Cop Re-Birth (JP)

Sziasztok! Tudnátok mondani egy pár játék címet amivel lehet használni pisztolyt. Vettem a gyerekeknek egy ps2-t és kaptam hozzá pisztolyt is csak játékot nem tudok. 😊
Csabesz6
Csumi
Még nagyon elsõ generációból való vastag PS2-m van, titan sx csippel.
Egy ideje cseszik lejátszani:
-EREDETI DVD filmet
-nem eredeti PS1 játékokat
Próbáltam tisztító CD-t(bár nem logikus, mert minden mást visz), de semmi.
Ötlet?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

http://golemkonzol.hu szerintem
16gaborm
http://www.teszvesz.hu/item514769623_play_station_2_slim_fekete_nagyon_megkimelt.html

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Üdv mindenkinek!Slim PS2-höz keresek modbo760 chipet.
0630 519 11 82
The Protector
wwf smackdownok hatalmas pati 4esben+a bíró aki a bokszzsák.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Time splitters 2 medal of honorok killzon(nem biztos) én ezeket tudom ajánlani fõleg a time splitters2-õt nagyon fílinges játék és saját pályát is tudtok csinálni amit 4-en vihetek végig.

Sziasztok! Medal of honor europen assaulttal játszunk haverokkal 4esben. Mondanátok még 1-2 játékot amivel jól el lehet lenni 4-en. Nem muszály lövöldözõs. Elõre is köszi.
Anubys
Keresek eredeti játékokat:
- Michigan: Report from Hell
- Kuon
- King's Field IV

Akinek van, PM, köszi!

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

PoisonChihuahua
A Logitech Rumblepad 2 nem kompatibilis a PS2-vel, mivel USB-s. Viszont ugyanennek a kontrollernek létezik a PS2-es változata:

Logitech Precision Controller a neve. (kb. 3-4000Ft)

A gép, a PS1-es kontrollert pedig felismeri, minden PS1-es játék és néhány PS2-es játék esetében. (Azoknál amelyek nem igénylik a nyomásérzékelést, pl. God of War)
nem tudunk vmi megoldást arra, hogy a Logitech Rumblepad 2 menjen a PS2-õvel? vag ylegalább a ps1-es joy-t támogassa? :S

Köszönöm!
Közben néztem, hogy nem ps2-es joyt kapta hozzá, hanem ps one-ost... nem szeretik egymást ezek szerint 😞 😄

Banyapapa
memora ha a gépben van,vedd ki és rakd be ujra,ilyen nekem is volt.
valamiért memonál volt a bibi

Lehet... Bár nagyon ritkán van vele ilyen gond de mindkét kontrollerrel jelentkezik...

De a ritkasága miatt nem jelent túl nagy problémát...
A gyári Sony dualshock-ot se látja?

Van valami mod a gépben?
Hali!
Kérdés: van egy PS two-m (vékony kiadás). Bármilyen játékot beteszek, mindenre azt írja ki még a fõmenü elõtt, hogy "no controller connecred, connect the controller"... a vicc az egészben, hogy 5 különbözõ joystick-el megcsinálta, a pofon az egészben pedig az, hogy a SW:Force unleashed -ed meg hibátlanul viszi... plz help, mert végre tudnék burnout-ozni, meg god of war-ozni... 😊
Üdv: Carlos

Sziasztok!

Bocsi hogy így ismeretlenül rátok török, de van 1-2 eladó dolgom! Hátha érdekel valakit!

Thrustmaster Vertical tartó, SCPH-7xxxx sorozatszámú gépekhez (slim, új, bontatlan)!
Thurstmaster Challenge Racing Wheel 11 hónap garival!
Speedlink multiplayer adapter 1-4 játékosig

HA valami érdekel valakit dobjon PM-et!

Legyetek vidámak!
Sir Quno Jedi
Vagy megtört valahol a kábel, esetleg kilazult.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mostanában pár alakommal amikor játszom figyelmeztet hogy ki van csûszva/nincs bedugva a kontroller... az általában pár mp múlva megszûnik. de ha nem akkor egy kihúzás/bedugástól megoldódik. De úgy óránként ha egyszer fordul elõ ha elõforsul egyáltalán mert van amikor nem...

Valami problémára utal ez vagy csak simán kicsit kimozdult a kontroler?
Sir Quno Jedi
Most töröltem vissza. Nem szeretnénk több warez nyavajgást! Köszönjük!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hy all! Leírná valaki hogy ps2 slimen hogy lehet net kapcsolatot létrehozni? Mindenképp kell hozzá hálozati lemez vagy manuálisan is megy géprõl? Kábel modemem van ez van usb-n összekötve a géppel és géprõl menne hálókártyáról a net ps2-re. Állitgattam pár dolgot, próbáltam routerrel is de nem megy neten a játék 😞

Hát én arra jutottam az itt lévõ tapasztaltabb tagok hozzászólásai alapján hogy nem chippeltetem a gépet, szerintem nem éri meg de tudom hogy sokan másképp gondolják, ezt mindenki döntse el maga.

Nagy ff fan vok, szal aki eladná használt final fantasy xii játékát az írjon 1 pm-et!😊

Még annyit, hogy találtam pár oldalt ahol vannak használt ps2 játékok. Megéri így rendelni vagy inkább személyesen? És melyik a legjobb ilyen oldal, ami megbízható?

Sziasztok!
Szerintetek ez eredeti memóriakártya lehet?

http://nyahoo.extra.hu/window.php?p=showFoto&adresFoto=files/products/8mbMEM9_www.kepfeltoltes.hu_.jpg&tytylStrony=playstation%202:%20memo

2500ft-ba kerül!
Hector Troy
Hi !

Ha valakit érdekel, van egy féléves ps2-õm (slim), eladó. Semmi hibája, 2 joyjal, 8mb-os memkártlyával, chippelt, 15 játékkal. Akit érdekel írjon e-mailt. Amúgy 23ért adnám. Csáó

every_body_tells_a_story

Seth
Nincsenek

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok gran turismo 4-hez vannak chetek? Mert én nem találok sehol.

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

theone91
<#lama>
<#wilting>

Csabesz6
😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

nincs mit gyermekem <#mf2>
azért jársz ide, hogy tanulj 😊

Csabesz6
bocs mester.
köszi a felvilágosítást btw.

a ps2-k 50004 felett lejátszanak filmet bármilyen írott lemezrõl (DVD+-R/RW)

a másolásvédelem csak a játékokra vonatkozik. ezt valóban nehéz megérteni...

Csabesz6
A filmes dolog nem hülyeség.Barátom slim ps2je lejátssza a másolt DVD filmet, a játékot persze nem.Értetlenül állok a dolog elõtt, furcsa.

köszi
akkor szerzek 1et

PoisonChihuahua
Gran Turismo 4 1080i, azt valóban elírtam! <#worship>
"Már többször meg lett mondva, ha NEM ÉRTESZ hozzá, akkor hülyeségeket ne irkálj! Kösz."

akkor én is kijavítanálak <#mf1>
se a GOW2 se a GT4 nem tud 1080p-t (GOW2 felbontása 640x488 a "titkos" módban, GT4 pedig 1080i-ben megy)

PoisonChihuahua
Komponens kábellel érhetõ el a legjobb képminõség PS2-n, mindenképp érdemes beszerezni!
Sok játék támogatja a 480p-s képmegjelenítést és néhány (NTSC-s GoW2, Gran Turismo 4 pl.) a 1080p-t is.
Ha LCD TV-n játszol és van rajta komponens bemenet MINDENKÉPP szerezz be egy ilyen kábelt (max. 2000 Ft), szerintem megéri.

ecneb: Már többször meg lett mondva, ha NEM ÉRTESZ hozzá, akkor hülyeségeket ne irkálj! Kösz.
Nem... gondolj bele a ps2 több mint 7 éves cucc (asszem, mind1 csak "régi") akkor még hol volt a hd 😄...semmiképpen... itt nem a kábelen múlik a grafika minõsége ( azonis de sztem elég kis mértékben ) hanem hogy a játéknak milyen van.. de sajna tuti nemlesz HD közeli képe sem 😞 ez van ps2vel a feeling meg a játékélmény miatt kell játszani mostmár, vagy ha nincs pénzed x360/ps3-ra (mint nekem 😞 )

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Hy
olyan kérdésem lenne, hogy ha a PS2-m komponens kábellel kötöm az LCD TV-mre, akkor (ha a játék is támogatja a nagyobb felbontást)HD vagy azt megközelítõ minõségû lesz a kép?
Elõre is kösz!

Köszi!

<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#lama>

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

DJS8
"csávó megvette a ps2 slimet hazavitte és már alapból mentek rajta a másolt cuccok..."

mert gondolom azt a Gólemkonzolnál vette.

nem

Hy all, ha a ps 2-öm lejátsza a másolt dvd filmet akkor a másolt játékot is lefogja? Mert egyik fórumon olvastam h csávó megvette a ps2 slimet hazavitte és már alapból mentek rajta a másolt cuccok...

DJS8
Csinálnod kell egy net beállítást ami a memóriakaridon lesz.Én CoD3-ni szoktam vannak fent kb. 50-en.

DJS8
HDloader-rel tudsz winyóról játékokat futtatni.

tigeroo
végülis hülye kérdés volt, gow2 lesz😊