17159

WAREZ = azonnali BAN!

• DJS8
    Midnight Club 3: DUB Edition Remix
  • LeventeV
    mondjatok mar valami jo illegalis autoversenyzos jatekot ps2re de olyat ami pcre nem jelent meg (tehat az nfs szeria az megjelent pcre is es azon jatszottam)
  • Zozo76
    De tortenetileg azert a MAFIA sokkal elvezetesebb. :)
  • Zozo76
    A verre mar nem emlekszem hogy van-e vagy nincs konzolon. De teny, maga az atirat, es az atirat modja undorito. Ezt a grafikat siman el kell hogy vigye az XBOX de meg a PS2 is. Peldanak okaert ott a GTA Vice City, mely nemcsak hogy siman megy XBOXon de ha nem tevedek a legszebb verzio az XBOXos. PL alapbol 3D-sek a felnik, ami PCn csak moddolva lesz olyan. Hasznalja az elsimitast is. Nekem szebbnek tunt a PCs verzional is.
  • sambauer
    hááát öö ez elég szarul hangzik, frame rate gondok is vannak rendesen, vagy legalább azt megoldották hogy normálisan fusson ? jah meg vmi videóban azt is láttam hogy a vért is kiszedték, ergo ha valakibe belelősz effekt nélkül elesik :S
  • LeventeV
    nem tudnad nekem is elkuldeni a leirast? engem is erdekelne
  • bigbigle
    mi a dobozképe?
  • Zozo76
    Na akkor a MAFIA:

Nem kicsit, rettenetesen le lett butitva. En anno 2x vegignyomtam PCn, (masodszor mar magyaritassal), majd aztan mikor meglett az XBOXom, azon is vagy 2x. Imadom a konzolt, es a MAFIAt, de a konzolos port azt kell mondjam rettenetesen szar a PCshez kepest. Az hogy nincs belso nezet a kocsibol hagyjan (lokharitos van), de maga a terulet nagyon nagy butitason esett at. Tudni kell hogy anno a PCs verzio is szenvedett egy jobb gepen is, nem egyszeruen akadt, hanem ha siman is ment, neha fel masodpercre egyszeruen megriccent es akarmit csinaltal vele, akarmennyire is butitottad a grafikat, akkor sem lehetett tole megszabadulni. Mivel mar PCn is optimalizalatlan volt a jatek, el lehet kepzelni hogy konzolon mit ossze nem szoptak vele hogy valahogy fusson. Ezt a leheto legegyszerubben ertek el. Kiszedtem majdnem mindent a teruletrol, ami lassitott. Eleg csak elautokazni a PCs verzioban arra a helyre ahol a villamos forduloja van, nos ott van egy varoterem, meg a kornyezet is eleg szep, erre az XBOXos verzioban siman csak megvan a sin korbe, aztan kesz. Van ahol meg a korlatot is (!) kiszedtek (ami arra volt hivatott hogy ne hagyd el nagyon a terepet), es ugy latszik mehetnel arra, de persze egy szep lathatatlan falnak fogsz csapodni. Ezt egyepkent eleg sok helyen eljatszottak a palyan. A sztori fo szala ugyan megegyezik, viszont van egy autoszerelo muhely, ahova a tortenet soran tobszor is el kell majd menni, es a PCs verzioban (egyfajta mellekkuldeteskent), neha a fo sztori mellett is el lehet menni, egy-ket plusz missziot megcsinalva, mindig valami extra jargannyal jutalmazza a gep. Namost ezzel sem nagyon talalkoztam XBOXon. Lehet hogy lesz 1-2 ilyen kuldetes, de korantsem annyi mint amennyi PCn volt. Es ha ez nem lett volna eleg, maga a teljes bejarhato terulet is nyirbalason esett at. Eleg nagy teruleteket egyszeruen kiszedtek a konzolos verziobol. Le van zarva pl egy keritessel az ut vege, holott PCn meg vigan autokazhatsz tovabb. Erdemes csak probakeppen feltenni a PCs verziot is, es osszehasonlitani a ket verziot. Van a PCs verzioban egy hegy, bele van vesve egy nagy macska-fej, ahova kis trukkel be lehet jutni, namost hagy ne mondjam, konzolon komplett ki van szedve az egesz resz. Ja, amikor atmesz a hidakon, tolt a gep mint anno a GTA Vice City-nel, PCn termeszetesen nincs ilyen. PCn meg a jatekot ha vegignyomtad megjelenik a menuben egy nemtomminekhivjak mod, ahol meg tovabbi kuldiket lehet megcsinalni (eleg elvezetesek!), es van egy haz+garazs, ahol a megszerzett+lopott autoidat tarolhatod. Na ez is ugy ahogy van, kinyomtak az XBOXos verziobol, nincs benne.

Mint lathato nekem amugy kedvenc jatekom de sajnos nagyon tree lett a konzolos verzio. Mindamellett ha ma ujfennt nekiugranak, akkor is az XBOXos mellett dontenek, mert PCn mar evek ota nem jatszom. Bar a PS2-es verziot nem lattam sztem nincs kulombseg. Szar mindketto...de jatszhato es izgalmas a tortenet. :)

• PoisonChihuahua
    Én nem próbáltam, de anno sok jót hallottam róla. Persze PC-hez képest kissé le lett butítva, de ha jól tudom, ez csak a grafikát érinti, játékmenet szempontjából ugyanaz. Egyébként nézegettem képeket és a graf. nem annyira vészes.
  • PoisonChihuahua
    Privi ment!
  • sambauer
    Nah illetve még annyi hogy a Mafia-t tolta már valaki ezen a gépen ? Nagyon lelett butítva vagy még élvezhető ?
  • sambauer
    Üdv. Lenne néhány kérdésem, idegesítő problémák elkerülése végett. Kb. egy hete szereztem egy szürke slim PS2-t. Aranyos, tetszik, szimpi és Xbox 360 mellett alapjáraton még csöndes is. DE amint vmi komolyabb játék kerül bele mintha kínoznák úgy olvassa a lemezt (nem mellesleg észreveszek néha textúra villogást meg hasonlókat.) Azt hallotam hogy külső wincestert kábellel hozzá lehet valahogyan csatlakoztatni és akkor telepítéssel olvasó fejet kímélve tolhatom a játékokat. Felvilágosítana valaki engem ennek a működéséről pontosabban ? Mi kell hozzá, mennyire bonyolult stb. Előre is köszönöm.
  • PoisonChihuahua
    A PS3-as FC-nek a "butított változata", gyengébb grafikával és közepes fizikával. Én kipróbáltam, játszottam vele egy ideig, de engem nem kötött le annyira. Ha szereted az autós, Ferrari-s cuccokat akkor tegyél vele egy próbát, de ne várj tőle túl sokat. Nem egy Gran Turismo, de igazából különösebb gondom nincs vele. Tipikus "közepes" autós játék.
  • bigbigle
    a ferrari chalenge az milye?(valaki aki jáccott vele attól kérnék tapasztalatot)
  • LeventeV
    a singstar mikrofonok kompatibilisek szamitogeppel?
  • Aron002
    már próbáltam! nem kontakt hiba...
  • DJS8
    szerintem tisztítsd meg a slotokat.
  • Aron002
    Hello! Van egy PS2 slimem ami nincs chippelve! Valamelyik nap gondolt egyet és azóta nem rezeg! Van két karom hozzá és egy kormány is! Egyik sem rezeg egyik slotban sem, de másik PS-el rezegnek! Beállításokkal minden rendben! Tudjátok esetleg, hogy mi lehet a gond?
  • sambauer
    csak egy 256-os Xbox memkártyát adtam érte, és így hogy egy ócska copyról van szó, már az elv miatt se érte meg...
  • jaszy
    Nem gyárt 64mb-osat a sony. hamis, de ha jó akkor happy.
  • lowdog
    "Sony egyáltalán gyártott ilyen kártyát ? "
    nem, hamis mind
  • sambauer
    Sziasztok. Vettem az egyik nap egy 64 MB-os Memcardot. Igazábol nincs túl sok baj vele, hiszen műkszik bár nem egyszer előfordult hogy nem ismerte föl a gép. A gyanúm az hogy átlettem cseszve egy fake sony kártyával hiszen a doboza és az egész külsője megegyezik egy 8 megással ám ha a dobozra pillantok az van ráírva hogy Made In Japan, ám a kártyára már China van. Sony egyáltalán gyártott ilyen kártyát ?
  • Dj Siegfried
    yes! az nagyon jó kis sorozat... elférne itthon a 3+1 :D
  • LeventeV
    ja, akarcsak a devil may cry.
  • DJS8
    PS2 controllert cserélnék PS2 távirányítóra ráfizetéssel
    PÜ-ben írjatok.
  • Dj Siegfried
    hack 'n slash :)
  • Seth
    Persze hogy nincs , sajnos
  • krunyec
    van rá mód hogy a ps2mön psp-s gameket tudjak játszani?
  • bigbigle
    thx!én meg ezen aggódtam
  • DJS8
    ha nem volt megbontva a gép akkor nyugott lehetsz benne hogy meg szervízelik.
  • bigbigle
    bocs hogy megint én de mivan ha nemválalják a szevíszt/garit?tehetnek ilyet?(1 éven belül van még)
  • LeventeV
    a god of war-ok nem rpg-k, de nagyon jok, azt jatszom most. A final fantasy X/XII meg a persona 4 van meg, de nem jatszottam meg veluk, habar a final fantasy X-et az egyik legjobb ps2-es jateknak mondjak, a crisis core psp-re nekem nagyon bejott es a dissidiat is varom, de a XIIesrol es a persona 4-rol nem sokat tudok, ezert kertem a velemenyeteket, hatha ti is tudtok par szerepjatekot.
  • DJS8
    rpg az szerepjáték nem?
  • DJS8
    biztos... én csak FPS-TPS gamer vagyok.
  • thesnowy
    sziasztok valaki le tudná irni részletesen hogy tudok a ps2-mre mentést rakni?
  • PoisonChihuahua
  • Seth
    azok nem rpg-k XD
  • DJS8
    God of War
    God of War 2

csak ennyit tudok.
  • LeventeV
    mondjatok nekem legyszi 5 rpg-t aminek nagyon jo a tortenete es a jatekelmenye. kosz.
  • DJS8
    ték

nekem még semmi gond nem volt hiába tettem be -ost vagy +ost.