WAREZ = azonnali BAN!

• PoisonChihuahua
    Konzolon is tökéletesen meg van ez oldva, van egyfajta "gyorsulása" az analóg karnak, azt meg minden játékban be lehet állítani ízlésed szerint. Az analóg karok a kontrollereken nem olyanok, hogy balra húzom és balra fordul egyet, hanem finoman, profin megvan csinálva, hirtelen mozdulatokat másként érzékeli, mint a piciket, így finoman tolva az analógot precíz lövéseket hajthatsz végre, hirtelen rántva, pedig a fent említett 180 fokos fordulatok is simán kivitelezhetőek. Plusz még ott van a célzásrásegítés, stb. szal egy konzolos FPS-t is ugyanolyan élvezetes és könnyű irányítani mint egy PC-st. Az egérnek valóban jobb a "célratartása", de ha ezt kifejezetten nem figyeled akkor észre sem veszed majd. Én személy szerint pl. jobban szeretem a kontrollert mint az egér + bill. párost, nem szeretem huzogatni az egeret össze-vissza, meg aztán a bill.-en is mindig mellényomok. Bár ez lehet csak azért van mert én világ életemben konzolos voltam. :)
    A PSP-s FPS-ek (tudom mert van PSP-m is) irányítása pedig köszönőviszonyban sincs a PS2-es irányításával, szal nem kell aggódnod, tuti megszokod.