17159

WAREZ = azonnali BAN!

• bigbigle
    az SSX On Tour az nem sízős?(és az van 576-ban vajon?)
  • PoisonChihuahua
    Az FN-ekkel nem játszottam, de nem is szeretem a box-ot.
    SSX On Tour-t viszont nagyon tudom ajánlani (van még az SSX, SSX Tricky és az SSX 3, de ezek igen régiek.)
    Igazából az SSXoT egy hódeszkás játék, de ami különlegessé teszi, az a nagyon humoros, eszement hangulat. Nem nagyon lehet leírni, nézd meg magad: Link
    Nekem az egyik kedvenc játékom, bármikor újra és újra előveheted egy kicsit deszkázni.
    A Burnout széria is nagy kedvencem PS2-n annak ellenére, hogy a Takedown, Revenge, Dominator nem sokban különbözik egymástól. Nagyon jó arcade stílusú száguldozós játék, nagy csattanásokkal és gyönyörű grafikával.
    NFS-ekkel régóta nem játszok, szal nem tudom mi lehet ez a "szélcsatorna", szerintem te a szélárnyékkal kevered. Bár lehet, hogy valóban van az egyik részben egy valódi szélcsatorna, ahol tesztelni lehet a kocsikat, de nem tudom, mondom én régóta nem NFS-eztem.
  • ChuckyHUN
    15-20 ezerért ps2t vennék pmme
  • bigbigle
    nem csak most döntök hogy mi legyen.és a fight night round 3 és az ssx és a bourout takedown-ról mit érdemes tudni a műfajon kívül?és halottam valami olyasmit hogy van szélcsatorna az nfs-ben
  • Akey
    Platinum, PAL-os Black eladó, magyar kézikönyvvel, 2000 HUF.
  • Gerryx
    Sziasztok! Eladom ps2-met 2 eredeti joystickell 5 eredeti játékkal 1 8mb kártyával 30000 FT-ért akit érdekel ezen a számon ér el:06202122071
  • krunyec
    Def Jam FFNY .. ha szereted az amerikai reppereket és az agybafőbe verős játékokat,megtaláltad életed játékát :D
  • PoisonChihuahua
    A Def Jam: FFNY-al nem játszottam, de eddig jókat hallottam róla. Az NFS Prostreet-ben meg ha jól tudom van valamilyen alapszintű törés.

Egyébként múltkor még a Vasember meg a Hulk iránt érdeklődtél, mi lett velük, máris kijátszottad őket? O_O
  • bigbigle
    a Def Jam:Fight For NY-ról kaphatok infót?mármint hogy kb mennyi,grafika játékmenet jó-e? és a prostreet-ben vannak törések?
  • PoisonChihuahua
    Lehet, hogy akkor fordul elő, de nem a lemez bennmaradása okozza. :)
  • krunyec
    de ha ez a piros képernyő csak akkor fordul elő amit a legutobbi hsz-emben írtam
  • PoisonChihuahua
    Az hogy a PS2-ben hagyott lemez tönkreteszi a gépet, az csak egy rohadt kitaláció, nincs semmi alapja, szal nem kell megijedni, semmi baja a gépednek. A piros képernyő sajna a "korral" jár. :(
  • krunyec
    amúgy annyi a psben hagyott discekkel kapcsolatban hogy nálam ha benne hagyok egy lemezt,bekapcsolom a gépet betölti a játékot,aztán restartolom játékcsere ÉÉÉS pirosképernyő "nincs lemez hiba,rakj be egy ps vagy ps2es gamet" csak akkor lesz jó ha kiveszem a discet és kikapcs bekapcs és szinte az összes játékommal megpróbáltam és ez volt! fura mi?
  • bigbigle
    csak gondoltam hogy van valaki akivel történ ilyen
  • jaszy
    Azokkal beszéld meg ahol vetted. Mi nem ismerjük a helyet ahol vásároltad!
  • PoisonChihuahua
    Igen!
  • bigbigle
    köszönöm a válaszokat.és ezt The Incredible Hulk: Ultimate Destruction hol lehet kapni?(576,tesco,auchan?...)és kattog a gép már monta haver hogy ez nem jó és ha vissza viszam oda ahol vettem akkor kicserélik vagy elviszik szervízbe?ha az utóbbi akkor mennyi idő mire vissza kapom?
  • jaszy
    Tönkre!
  • krunyec
    olcsó dvdtől tönkre mehet a psem?
  • krunyec
    köszi de már megvan a hiba oka,a 200wattos lámpa alatt találtam egy kis foltot a lemez alján,szóval tényleg a legérzékenyebb :)
  • PoisonChihuahua
    Gyengül a fej. Már többször le lett írva, hogy a PS2 lézerfeje az egyik leggyakrabban meghibásodó alkatrész, pláne ha másolt játékokkal nyomja az ember, szal ne lepődj meg ha majd idővel fejcserére kerül a sor (~10k).
    A CD tisztító lemez több kárt csinál mint hasznot, ugyanis ezeket a tisztító CD-ket nem PS2-be tervezték.
  • krunyec
    a psem 1-2 lemezt nem szeretne beolvasni amit régen olvasott más dvdket meg simán beolvassa... egy kis cd tisztító helyre tudná hozni a hibát vagy más honnan eredhet a hiba?
  • PoisonChihuahua
    A Vasember küldetésekre osztott, viszont a küldetések helyszíneit szabadon bejárhatod.
    A The Incredible Hulk-ban a terület teljesen bejárható.

Ezek helyett viszont az első "sima" Hulk film játékváltozatát (7,1/10) ill. a nem-filmből készült The Incredible Hulk: Ultimate Destruction-t tudom ajánlani, ez utóbbi igen jó értékelést kapott (8,2/10) és szintén szabadon bejárható a terület.
    A fent említett Vasember és Incredible Hulk (a filmváltozat) viszont igen gyengére sikerült.
  • Seth
    Mindegyik van a film alapján, de én inkább egyiket sem javaslom.A The Incredible Hulk: Ultimate Destruction viszont nagyon jól sikerült,az nem mozi alapján van
  • bigbigle
    hy!ps2-re melyik a jobb?:vasember vagy a hihetetlen hulk?és melyik van a film alapján?és valamelyikben lehet úgy hogy csak megyek mint a gta-ban?
  • csodagyerek
    halihóó! eladó egy Ps2 2joy-al 3játékkal memókarival 26ért!
    írjon akit érdekel
  • Seth
    Ha találsz Black-et akkor inkább azt
  • Szaboka43
    Ok, ez most megnyugtatott, lehet hétvégén akkor meg is veszem valamelyik Medal of Honor gémet
  • PoisonChihuahua
    Konzolon is tökéletesen meg van ez oldva, van egyfajta "gyorsulása" az analóg karnak, azt meg minden játékban be lehet állítani ízlésed szerint. Az analóg karok a kontrollereken nem olyanok, hogy balra húzom és balra fordul egyet, hanem finoman, profin megvan csinálva, hirtelen mozdulatokat másként érzékeli, mint a piciket, így finoman tolva az analógot precíz lövéseket hajthatsz végre, hirtelen rántva, pedig a fent említett 180 fokos fordulatok is simán kivitelezhetőek. Plusz még ott van a célzásrásegítés, stb. szal egy konzolos FPS-t is ugyanolyan élvezetes és könnyű irányítani mint egy PC-st. Az egérnek valóban jobb a "célratartása", de ha ezt kifejezetten nem figyeled akkor észre sem veszed majd. Én személy szerint pl. jobban szeretem a kontrollert mint az egér + bill. párost, nem szeretem huzogatni az egeret össze-vissza, meg aztán a bill.-en is mindig mellényomok. Bár ez lehet csak azért van mert én világ életemben konzolos voltam. :)
    A PSP-s FPS-ek (tudom mert van PSP-m is) irányítása pedig köszönőviszonyban sincs a PS2-es irányításával, szal nem kell aggódnod, tuti megszokod.
  • Szaboka43
    Köszi a linket, megfogok nézni pár játékot ezek közül.
    Viszont egy kérdés engem mindig érdekelt, mégpedig, hogy konzolokon hogyvannak megoldava az fps-ek? Mármint én elég sokat Codoztam (Codozok) és ott ugye ha möggöttem van az ellenség, akkor csak rántok egyet az egeren és már tudok is lőni, Viszont konzolon hogy lehet megoldani hogy szinte fél másodperc alatt csináljak egy 180 fokos fordulatot? Én haverom psp-jén MOH-oztam, de én iszonyat béna voltam. Vagy csak megkell szokni az irányítást és már megyis? Mert akkor lenne néhány fps jelöltem psre.
  • PoisonChihuahua
    Ha valóban a barátodtól veszed akkor mindenképp megéri, márcsak a kiegészítők miatt is (kontroller, memkari). :)

Kezdésnek itt van néhány játék.

Jó játékot! :D
  • Szaboka43
    ja azt elfelejtettem hozzáfűzni, hogy haveromtól veszem akit már elég rég óta ismerek:)
    Szóval akkor azt mondod megéri? Mert már régóta ki akartam próbálni egy-két ps-es játékot (GOW,Burnout,GTA-k,GT...) csak nem mindig volt pénzem rá
  • PoisonChihuahua
    1. Így látatlanba azt mondom, hogy megéri, de ki tudja, lehet, hogy valami leharcolt szar. Én használt műszaki cuccot csak személyesen veszek és azt a helyszínen ki is próbálom! Neked is ezt tudom csak tanácsolni.
    2. Valamivel lejjebb ment az ára, most kb. 9-11k körül mozog.
    3. Arról én is hallottam, de azon kívül, hogy lesz, semmit sem tudok róla. Guglizz utána.
  • Szaboka43
    Sziasztok, elég kezdő vagyok a konzolokkal kapcsolatban, szóval kérdeznék egy-két dolgot ha nem baj.
    1.Nos úgy adódott, hogy tudnék venni egy kiváló állapotú viszont elég régi kiadású kicsippelt fat(kövér:)) ps2-őt, 12k forintért, sztetek megéri? Kapnék hozzá 2 joy-t, pár játékot, 8mb-os memkarit és egy RGB kábelt.
    2. Ha úgy adódna akkor mennyiért szokták kicserélni mostanában az olvasófejet a fat ps-ben, vagy cserélnek még egyáltalán valahol?
    3. Hallottam valahol, hogy lesz évvége felé egy ilyen Beatles-ös játék, erről tudtok valamit?:)
    THX a helpet!
  • knightbali
    Thx a helpet.
    Ezt a spiderman 2-őt majd megnézem, meg talán az ultimatet is megszerzem.
  • PoisonChihuahua
    A SpiderMan 2-t csak ajánlani tudom, nagyon jó kis game! Azért is tetszik annyira, mert nem csak egyszerű "filmátirat", a film (SM2) cselekményét csak részben követi és jobban összpontosít a SpiderMan "univerzumra", így olyan karakterekkel is kell harcolni/találkozni akik nem is szerepeltek a filmben (pl. Mysterio, Rhino, Black Cat, stb). Ha szereted a SM képregényeket vagy a szuperhősős játékokat akkor mindenképp szerezd be, de ha nem akkor is megéri, mert nagyon jó "kalandjáték". Egyetlen hibája, hogy egy idő után kissé repetitívvé válik, de ha nem foglalkozol annyit a mellékküldetésekkel és inkább a Story-ra koncentrász akkor ez nem lesz annyira feltűnő.

A SM2 mellé ajánlom az Ultimate SpiderMan-t, ebben képregényszerű (cel-shaded) grafika van (pl. az ütéseknél, robbanásoknál "Boom" ill. hasonló feliratok jelennek meg, az átvezetők képregény-keretbe vannak foglalva, stb. nekem nagyon bejött.)
  • knightbali
    Hali
    Tudnátok mondani pár olyan játékot, amelyek hasonlítanak pl az xbox360-as crackdownra, vagy a még készülő prototypera? Azaz, van valami hasonló típusú játék ps2-re, amiben egy szuper erejű emberel/lénnyel kell menni? Gondolkodok a Spiderman 2-on, vagy az incredible hulk ultimate destruction-on, hogy beszerzem, de ezeken kívül van még hasonló, ami lehetőleg jó is?
  • benőmenő
    THX
    valószínüleg igazad van
    vettem egy eredeti játékot és azt egyből beolvassa.
  • barnie1990
    Singstarhoz valami mikrofont hogy lehet a legolcsóbban megúszni?
  • jaszy