PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki esetleg a kérdésemre valami ötlet?
már megint kezdi már megint kezdi 😄
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
????
az jelent valamit hogy ha nekem a memória kártyám utángyártott és az van ráírva hogy MAX
freemcboot-ot holtalálok?
hoppá régi ps1-psx játékokkal <#szomoru1>#szomoru1><#zavart1>#zavart1>
jah elég para már a nevében is bennevan FREE :S nah mind1 ez olyan dolog hogy neki jutott eszébe... meg ha már veszek ilyet csak utánannézek hogy miez és akkor hopp rájövök hogy lehet ezt ingyé is....
de ahogy utánnanéztem nem is rossz dolog ez... fõleg hogy tudnék régi ps2es játékokkal játszani amiket gyakorlatilag lehetetlen már beszerezni ( negyertek az eBayel )
de ahogy utánnanéztem nem is rossz dolog ez... fõleg hogy tudnék régi ps2es játékokkal játszani amiket gyakorlatilag lehetetlen már beszerezni ( negyertek az eBayel )
A vaterás csóka nem olvasta el az FMCB feltételeit, kvázi illegálisan árulja a dolgot, ami egyébként mindenkinek ingyen van. Szerintem nem korrekt a dolog, pláne úgy, hogy a készítõk között egy magyar srác is van.
<#nezze>#nezze>
<#nezze>#nezze>
plusszban még, kapni modolatlan gépekhez,eredeti hdadvance lemezt,ill két lemezböl állo csomit.
csak ez egy régebbi hdloader verzioja ugymond "hivatalositva",igy nem tudd annyiféle játékot inditani mint egy ujabb loader.
csak ez egy régebbi hdloader verzioja ugymond "hivatalositva",igy nem tudd annyiféle játékot inditani mint egy ujabb loader.
HDD: vastag gépek esetén egy ún. network adapter-t kell venni, amire a legtöbb IDE HDD-t rá lehet kötni. a játékaidat felteheted a merevlemezre, és egy spéci programmal (HDloader) tudod futtatni HDD-rõl õket.
slim gépeknél USB HDD-t is lehet használni, USBadvance programmal, de itt elég sok kompatibilitási probléma felmerülhet, ráadásul lassabb, nem ajánlom.
"chip nélkül másolt game": ehhez kell a freemcboot, viszont csak azok a játékok fognak menni, amiknek az iso-ját másolás közben megfelelõen módosítasz.
mindkét kérdésedrõl itt olvashatsz bõvebben - javaslom lapozd át az utolsó pár oldalt!
slim gépeknél USB HDD-t is lehet használni, USBadvance programmal, de itt elég sok kompatibilitási probléma felmerülhet, ráadásul lassabb, nem ajánlom.
"chip nélkül másolt game": ehhez kell a freemcboot, viszont csak azok a játékok fognak menni, amiknek az iso-ját másolás közben megfelelõen módosítasz.
mindkét kérdésedrõl itt olvashatsz bõvebben - javaslom lapozd át az utolsó pár oldalt!
és ez hogy mûködik?
és hogy lehet memcard-ra megcsinálni azt hogy menjen chp nélkül a másolt game?
Köszönöm!Azt hittem befolyásól valamit,hogy nem eredeti a lemez!
Teljesen jól mûködik.
Papesz
Srácok!Akkarok venni a lányomnak singstar mikrofont,írott singstar lemezel is okésan mûködik?Valaki probálta már?
nem veszem😊
Én is 2ezres memkarit néztem ki
Lehet inkább veszek egy új gépet Modbo chippel,fejvédelemmel 1 év garival
Én is 2ezres memkarit néztem ki
Lehet inkább veszek egy új gépet Modbo chippel,fejvédelemmel 1 év garival
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
de megne vedd,valakinek csak van csippelt gépe közelben (mivel ebben a 8ezerben 2 ezer a memoriakártya, ugyanott vaterán ugy emlékszem).
De hogy pecselést nem irja,lehetnek majd gubancok ott vásárloktol.
De hogy pecselést nem irja,lehetnek majd gubancok ott vásárloktol.
persze az eladó a peccselést "elfelejtette" megemlíteni...
egy ismerös srác csinált ilyen ESR cuccot (memorián van a freemcboot),megy vele irott dvd.
DE
a játék ISO-kat pecselni kell-ESR disc patcher GUI v0.24a keresél neten,és itt is van különbözö inditási mod ,mint pl:hdloaderben is,csak itt memora kerülnek különbözö inditofájlok,
DE
a játék ISO-kat pecselni kell-ESR disc patcher GUI v0.24a keresél neten,és itt is van különbözö inditási mod ,mint pl:hdloaderben is,csak itt memora kerülnek különbözö inditofájlok,
Valszeg FreeMcBoot van a memókarira telepítve. Ha van ismerõseid között vkinek chippelt ps2 magad is megcsinálhatod a saját memókártyádra.És igen,mûködik
a másolt dvd filmeket nemtom melyik verziótól kezdve(de már a vastag verzióktól) támogatja a ps2. Persze ez csak dvd filmekre igaz, játékokra nem. Egyébként az említett freemcboot pont ezt a rendszert használja ki, média diszknek állítja be a játékot
a másolt dvd filmeket nemtom melyik verziótól kezdve(de már a vastag verzióktól) támogatja a ps2. Persze ez csak dvd filmekre igaz, játékokra nem. Egyébként az említett freemcboot pont ezt a rendszert használja ki, média diszknek állítja be a játékot
PSN ID.: Beegabor
Lenne egy pár kérdésem:
Mitõl függ,hogy viszi a (másolt)dvd lemezeket?(filmeket)
Illetve ilyet próbált már valaki:
http://www.vatera.hu/jatsz_masolt_jatekokkal_playstation_2_n_chipnelkul_104572566.html
Mitõl függ,hogy viszi a (másolt)dvd lemezeket?(filmeket)
Illetve ilyet próbált már valaki:
http://www.vatera.hu/jatsz_masolt_jatekokkal_playstation_2_n_chipnelkul_104572566.html
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
nekem is nagyon tetszik, két bajom van csak vele:
- nincs HDD
- lemezeim többsége NTSC-U
bár a HDD után nem hiszem hogy vissza tudnék szokni a lemezre, legyen bármilyen pöpec is a gép, maradok az 50004-esemnél
- nincs HDD
- lemezeim többsége NTSC-U
bár a HDD után nem hiszem hogy vissza tudnék szokni a lemezre, legyen bármilyen pöpec is a gép, maradok az 50004-esemnél
Sziasztok! Nekem van egy csippelt slim ps2-esem és olyan problémám van vele hogy amikor bekapcsolom akkor frankón bejönnek a játékok, de ha már játszok vele egy ideje akkor utánna nem akar vagy csak nagyon nehezen olvas be akármit is. Viszont ha hagyom állni és "pihen" utánna megint jó. Mi lehet a probléma? Mit lehet ezzel tenni?
Elõre is kössz!
üdv
Elõre is kössz!
üdv
köszönöm a felvilágositást!Ja!Attól ,hogy chipes a gép attól nyugodtan mehet az eredeti játék is bele, nem bassza a fejet meg a chipet?
lol, mikor adták ki?
az lenne az ideális ha a 9000x-be a táp helyett egy 2.5"-es expansion bay-t tesznek... vagy inkább mellé 😊
ebayen vettem, nem emlékszem pontosan mennyi volt, ki lehet fogni 6-7k-ért, de max 10k
tehát mint a tekken 5 az nem olyan.
és ps2-höz hol vettél és mennyiér adaptert?(és hol lehet kapni??)
és ps2-höz hol vettél és mennyiér adaptert?(és hol lehet kapni??)
HDD pówa!!
pár hónapja vettem egy network adaptert - legnagyobb királyság!
pár hónapja vettem egy network adaptert - legnagyobb királyság!
"freeroam" a játék típusa. GTA tökéletes példa, van egy nagy város (térkép) amit tetszõlegesen bejárhatsz. mivel a gép nem tudja, hová/merre mész legközelebb, nem tudja elõre betölteni azt hogy hol leszel a következõ pillanatokban
ami nem freeroam, ott kötött útvonalon és sorrendben kell haladnod, kevés szabad mozgástérrel, például GOW - itt (jó esetben) elõre tudja a gép, hogy merre fogsz haladni, így kényelmesen elõre betölti a megfelelõ pályarészeket, ha lehetséges.
ami nem freeroam, ott kötött útvonalon és sorrendben kell haladnod, kevés szabad mozgástérrel, például GOW - itt (jó esetben) elõre tudja a gép, hogy merre fogsz haladni, így kényelmesen elõre betölti a megfelelõ pályarészeket, ha lehetséges.
honnan ismerem meg a freeroam játékokat?mert nekem 5-bõl 3-nál csinálja de az nem azért van mert ment?
én nekem biztos szarakszik a fej szerintem mert fifa09-nél néha picit szakadozik.(de jólviszi)
és én úgy teszem be a gamet hogy ki van kapcsolva és beteszem és utána kapcsolom be és úgy a logó maxfélperc és rá max 10másodperc a játékfõmenü
és én úgy teszem be a gamet hogy ki van kapcsolva és beteszem és utána kapcsolom be és úgy a logó maxfélperc és rá max 10másodperc a játékfõmenü
GTA-nál és a többi, úgynevezett freeroam játékoknál általában egyfolytában töltöget ahogy haladsz. Én ezért nem is merek nagyon játszani ezekkel (Mercenaries,Bully például), féltem a drágát, elég fájdalmas,ahogy egyfolytában dolgozik XD
PSN ID.: Beegabor
Azt szeretném kérdezni,hogy az normális jelenség ,hogy a San Andreas játszása közben végig olvas a gép?
Nem folyamatosan hanem szaggatva!
A többi game-nél nem csak a GTA-nál!
Nem folyamatosan hanem szaggatva!
A többi game-nél nem csak a GTA-nál!
Na sikerült megoldani az optikai gondot köszi a segitséget!
Sziasztok! Köszönöm, ezt fogom tenni!
Én nem várnék egy percet sem, a jelek szerint nem azt kaptad, amire licitáltál.
Papesz
az elég régi.
ha vaterán azt írták, hogy mûködik (pedig a jelek szerint nem igazán), mindenképp keresd fel az eladót
ha vaterán azt írták, hogy mûködik (pedig a jelek szerint nem igazán), mindenképp keresd fel az eladót
Sziasztok! Köszi a segítséget, sajnos ettõl tartottam én is.
A gép vastag szériás és ha jól emlékszem 300004R vagy hasonló (az eleje tuti 3-assel kezdõdik de most nem vagyok gépközelben).
Nem tudom sajnos megmondani hogy hány éves mivel használtan vettem, Vaterán.
Tehát azt javasoljátok, hogy próbáljam meg visszavásároltatni?
Üdv
Ghostie
A gép vastag szériás és ha jól emlékszem 300004R vagy hasonló (az eleje tuti 3-assel kezdõdik de most nem vagyok gépközelben).
Nem tudom sajnos megmondani hogy hány éves mivel használtan vettem, Vaterán.
Tehát azt javasoljátok, hogy próbáljam meg visszavásároltatni?
Üdv
Ghostie
Jól mondja jaszy, csak annyit tennék még hozzá, hogy úgy értsd, az a normális, amikor a rövid animáció után rögtön indul a játék, szal a gép behelyezett lemezzel nem is jut el a fõmenüig, mert szinte azonnal indítania kéne a játékot. Mivel a fej nagyon koszos vagy öreg (valószínû az utóbbi), ezért tart neki jóval tovább beolvasni.
Egyébként:
Vékony vagy vastag széria?
Mi a gép szériaszáma (SCPH-XXXXX)?
Hány éves?
Volt-e szervizelve?
Használtan vetted?
Egyébként:
Vékony vagy vastag széria?
Mi a gép szériaszáma (SCPH-XXXXX)?
Hány éves?
Volt-e szervizelve?
Használtan vetted?