• Dietrich
    Mint ugye elterjedt, volt egy csinos összetűzésünk a www.callofduty.hu-val, cfg ügyben. Ekkor én fogtam és kitettem egy szavazást, melynek kérdése ez volt:
    Szerintetek csalás-e a cfg?

A kérdés igen tág, de aki akarja, az érti mire gondolok.

A szavazás 122:10 arányban az IGEN javára dőlt el. Azt hiszem ez elég jelentős előny ahhoz, hogy bevezessük a következő szabályt:
    Akit a szerveren cfg-vel elkapunk, az meg se próbáljon visszajönni! Ugyanúgy csalónak tekintjük, mint a wh-s és aim-os társaikat.

Mielőtt valaki messzemenő következtetéseket vonna le:
    Nem az számít cfg-nek, ha a grafikai beállításaid olyanok amilyenek, DE:
    - leszel szives nem modellvilágosítani, wireframe-ben nézni a világot, nem gyári látószögben
    - leszel szives nem kikapcsolni a falak textúráit, a füstöt, a torkolattüzet, a fegyver kirajzolását, és a fegyver visszaható erejét. (Növelik ugyan az FPS-t, de ez már viszont kemény csalás)
    - leszel szives nem haxolni, mozgáskombókat kerülni. Ezutóbbit azért, mert egy gombnyomással bárki tud tökéletesen időzíteni.
    Inkább tanuld meg magad! Addig ne nevezd magad pro-nak, mert nem vagy az!

A továbbiakban nem fogjuk koptatni a szánkat. Aki olyan előnyre tesz szert, ami a másik játékosnak a szerver által szándékosan nem biztosított, az csaló. Itt lehetne sorolni millió fajtát, de nem teszem meg. Akire ez a definíció ráillik, megy! Ha tetszik, ha nem.

http://sajtospufi.extra.hu