Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
Igen, igen, nekem is el van mentve, a ma esti/hajnali tervben az szerepel, hogy ezek vissza lesznek állítva. Pedig úgy élvezem, amikor nem kell adminolni, csak felmenni a bas szerveretekre lõni...😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
nekem jó így szétszedve nincs azzal baj.
Elküldtem azt a pár sort ami korábban volt.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

trident
A pb konfig szét van szedve három részre. Könnyen megoldható, hogy csak egy-egy része legyen változtatva. Privát ment, megoldási javaslatot kérek.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
privi ment

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
privi ment

Dietrich
Azzal a csökkentettel laggoltak még jobban...összehasonlítom a régit és az új pb konfigot ezen a téren..

Malakai
Jah, végre talán sikerül rávennem klánt, hogy GFMezzünk. 😊 Már úgyis én is rég játszottam...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

trident
Még vannak dolgok, amik kellenek, ezeket a "honlap" topikban írtam, meg hiányzik még a tartalom (faq, leírások, stb). 😊

DE mindnekinek lesz helye😉

Yossarian
Trident szerénykedik, ezért linkelem én 😛

GFM baráti kör

Nieleen

Holnap este kipróbálom.<#gun>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

trident
Csökkentve lett az keresési gyakoriság, linkeltem ide, remélem az van fenn, nálunk nem panaszkodtak 😊

Eddig nálam sem. Most kezdte, mióta az új konfig volt fenn. Nálam van router, de eddig nem volt gond.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

4000Ft a COD+UO-ért tényleg nem sok.A Far Cry-t is megvettem 2500Ft-ért.
Kár,hogy a megfizethetõ árakra 2-3 évet kell várni.<#wink>
Malakai
Kell egy kis reklám a jogtiszta szoftvernek is. ^_^

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Jah bocs, szal klántársnak is voltak ilyen gondjai SPben és jogtisztával megszûntek...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Call of Duty
2004.06.05. 13:37 - Malakai (#16519)
Huhh, most nincs kedvem visszaolvasni, hátha nem haragúdtok meg.. 😛 Szóval, megint nekikezdtem a single player résznek és azon a pályán, amikor beszálúnk az autóba, rögtön utána egy hibaüzenettel kifagy a program. A játék már 1.4-esre van patchelve (1.3-as deviance-os törést találtam csak ami a legújjabb). Amit kiír...
Malakai
Itt a megoldás neked, vagy itt...
Tudom, megint tahó voltam... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

1.5 patchez hol találok megoldást?Itt minden van,de az 1.5-höz nincs csak az 1.4-hez.

Dietrich
nálam semmi ilyen nem jelentkezik..

ami nincs nekem:
router
ACE mega codek pack

Nálam iszonyatosan laggol. Olyan mint amit JTB írt kicsit régebben. Ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor még rádiós nettel nyomultam és voltak ilyen kb. 2-3 másodperces megállások. Megáll a kép, aztán a legtöbb estben mire újra mozog addigra már én nem<#idiota>

Biztos jó dolog az új szerver config, de mióta megvan mind az IBT mind a Wiharsarok szerveren 3 ból egyszer kifagyok egy egyperces fagyás/lagg után.(a többi esetben is megvan ez az elején de utána legalább megy a game)

Pedig már kezdtem örülni, hogy megoldódott a pb problémám bazz.

Hibaüzenet "server disconnected" és úgy láttam másoknál is elõfordul.
trident
Serpával tiportuk az ellent a Barbarossa hadmûveletben.<#nyes>

Jó volt újra látni! 😊

Yossarian
"úgy tûnik megszüntek a fagyások azzal, hogy sicily és a nem használt mapok törölve lettek."

egy próbát nem tehetnénk, hogy a sicily, vagy a használatom kívüli mapok okozták a fagyást? a szivem csücske az a pálya 😊

Nieleen

dante3
Vasutállomásos pálya volt a legjobb benne sztem,amúgy unalmasan könnyû volt!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

G.I.JOE
Én úgy látom, hogy nincs. De tökmind, mert ugyanaz mint az UO, csak más single pályák.

Dietrich
Trident..pár privi ment 😉

Dietrich
#42177: csökkentve a keresési frekvencia (néhány pléjer mondta hogy õk lagolnak) és csökkentve a cvar érzékenység.

és ez már frissitve is van?

Dietrich
úgy tûnik megszüntek a fagyások azzal, hogy sicily és a nem használt mapok törölve lettek.
viszont a laggolás néhány usernél igaz.

és olvasd a privit is 😊

trident
Mi a helyzet nálatok?

Nálunk minden oké, fel van töltve, de még nincs a rotációba két fitos map (beaville: aránylag kicsi, hangulatos, több részre osztott lerombolt épületes, nyílt teres meg futóárkos pálya; sainteny: carentan utánérzetû map).

#42177: csökkentve a keresési frekvencia (néhány pléjer mondta hogy õk lagolnak) és csökkentve a cvar érzékenység.

Ha minden jól megy, akkor az új pályák mennek a maprotációba és keresünk még pályát vérfrissítés gyanánt.

Mostanába meg megyek basni, vannak jó kis harcok.😊

trogerzsiger
van benne multiplayer?

G.I.JOE
Na, leszedtem az Abvert. A szokásos lineáris játékmenet, 3 pálya után csak, épületen belül, meg szûk utcácskákon kellett mennem. Remélem lesz változatosabb is. Kicsit már kevés ez a single, csak úgy kapják a fejest a granddal! <#nyes>

Nem volt kedvem, lefoglaltam magam mással, stb, de ha nem leszek álmos még ma felrakom ismét, ha nem, akkor max holnap. 😉

Yossarian
mi tart vissza?

Nieleen

dante3
Nekem is megvan,csak kár,hogy orosz!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Sziasztok,
boldog újévet! 😊
Húh, de régen gfm-eztem. 😞

Dietrich
nos megint variáltam egy kicsit hátha megjavul.
kitöröltem 2 mapot amik nem voltak használva és lehet azok okozták a feckót..

Dietrich
mondjuk ha kitörlöm az összes olyan mapot ami nincs használatban lehet megjavul..

trident

trident
Szvsz nem pb konfigtól fagy.
Szvsz a custom mapok, tört szerver miatt.

Jelentem "nálunk" a custom map pucolás és maprotáció fésülés óta nem volt fagyás, pedig jópár map lement, sok játékos is volt.

Ha rendeztem a vízháztartásom, feltöltöm az összes konfigot és screenshotokat, remélem segítség!😊

Majd nemsokára...<#sniffles>

HD JOHNNIE
BUÉK srácok! 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Serpa
töltöd?

G.I.JOE
Kák tyibjá zavút? Minnyá závút G.I.JOE! Nincs itt gond!!!! <#kacsint>

Yossarian
gyévuská ádno pivó, asszem ez az össz orosz tudásom, és szerintem ez is helytelen lehet 😊

Nieleen

G.I.JOE
Ismeri vki a Call of Duty Abver nevû orosz kiegészítést? ->link<- Valszeg full orosz, de kit érdekel! <#nevetes1> Most jön.

zaki
Thx... :d

Yossarian
nem hinném, hogy a brecourt attól fagyott le, hogy van pár új map a szerveren. Mert hogy nem csak az újak fagynak. Sõt, tigertown lement balhé nélkül...

Nieleen

Yossarian
micsoda logo 😄

Nieleen

zaki
Fragekben gazdag boldog új évet mindenkinek!<#violent><#zavart1>

Dietrich
lehet nem tudom...okozhatják az új mapok is.
mindenesetre visszaállítottam 30-100-ra a maxpacketset

Yossarian
tegnap délután, meló elõtt játszottam 1 teljes menetet és 3 fél menetet Sicilyn. Akkora harcok voltak, kurvára élveztem/tük, senki nem abajgott, mikor fagyás után megint az kezdõdött 😊 De gáz ez a sok fagyás. Az új config miatt van?

Nieleen