43642
  • dr Kotász
    A Forgotten Mods szerveren épp 14 fős uo_dawnville CTF van, isteni...
  • Serpa
    és ez --> "haxolni, mozgáskombókat" mit takar?
  • me and a monkey
    Trident ! Tessék :Link
  • dr Kotász
    Tessék.
  • Dietrich
    http://sajtospufi.extra.hu/page.php?24
  • trident
    Amúgy a lentiek evidensek (a legtöbb benne is van a pbkonfigok jó részében, nem is értem hogy a legtöbbjén miért kell gondolkodni)
  • trident
    Milyen összetűzés volt a callofduty.hu-val?
    (lemaradtam volna?)
  • Tes Parker
    Csövi!Priviben tudna valaki egy Crack-et küldeni a United Ofensive-hez?Nagyon kellene!Előre is köszi.
  • Dietrich
    Mint ugye elterjedt, volt egy csinos összetűzésünk a www.callofduty.hu-val, cfg ügyben. Ekkor én fogtam és kitettem egy szavazást, melynek kérdése ez volt:
    Szerintetek csalás-e a cfg?

A kérdés igen tág, de aki akarja, az érti mire gondolok.

A szavazás 122:10 arányban az IGEN javára dőlt el. Azt hiszem ez elég jelentős előny ahhoz, hogy bevezessük a következő szabályt:
    Akit a szerveren cfg-vel elkapunk, az meg se próbáljon visszajönni! Ugyanúgy csalónak tekintjük, mint a wh-s és aim-os társaikat.

Mielőtt valaki messzemenő következtetéseket vonna le:
    Nem az számít cfg-nek, ha a grafikai beállításaid olyanok amilyenek, DE:
    - leszel szives nem modellvilágosítani, wireframe-ben nézni a világot, nem gyári látószögben
    - leszel szives nem kikapcsolni a falak textúráit, a füstöt, a torkolattüzet, a fegyver kirajzolását, és a fegyver visszaható erejét. (Növelik ugyan az FPS-t, de ez már viszont kemény csalás)
    - leszel szives nem haxolni, mozgáskombókat kerülni. Ezutóbbit azért, mert egy gombnyomással bárki tud tökéletesen időzíteni.
    Inkább tanuld meg magad! Addig ne nevezd magad pro-nak, mert nem vagy az!

A továbbiakban nem fogjuk koptatni a szánkat. Aki olyan előnyre tesz szert, ami a másik játékosnak a szerver által szándékosan nem biztosított, az csaló. Itt lehetne sorolni millió fajtát, de nem teszem meg. Akire ez a definíció ráillik, megy! Ha tetszik, ha nem.

http://sajtospufi.extra.hu
  • Tes Parker
    Igen Single Playerhez kellene.
  • me and a monkey
    Láttam, gyere máskor is. Base-be oltott GFM. :)
  • trident
    Három dolgot írtam le, nem véletlen. Legelsőnek a legvalószínűbb a driverprobléma tűnt (most is lehet, például az alternatív driverekből maradtak vackok), másodjára valószínűnek tűnt a hibás telepítés / hibás telepítőlemez (jópár ilyen előfordult már), kevésbé valószínűnek tűnik a túlmelegedés/elégtelen hűtés/elmozdult hűtés. Azért írtam csak hogy monitorozd, mert azzal nem tudod elrontani, olyan tippet nem adok, ha nem ismerlek, vagy nem értesz hozzá (nem baj az, nem flém, de így jó)
  • Herold
    A grafikus kártya processzora.
  • trident
    csak másfél pályát voltam a bas szerveren, a hangok nagyon bejöttek:)
    nem tudtam mindent megnézni, de jó volt újra benézni:)
  • dr Kotász
    Single playerhez kell?
  • Tes Parker
    Csövi Srácok!COD United Offensive-hez kellene nekem crack.Tudna nekem valaki segíteni?Előre is köszi.(Kerestem,de nem találtam jót.)
  • tekmovie
    már legalább 20 drivert kiprobáltam ujjabbat és régebbet is és nem volt jo ugyanugy csikok vannak a képben
    milyen gpu hömérsékletének figyelése?
  • trident
    Elsőnek driverfrissítés, másodjára cod/cod2 reinstall, harmadjára a gpu hőmérsékletének figyelése.
  • tekmovie
    hellosztok
    a következö a problémám: ati 9600xt-s videokártyám van és a cod1-2-ben csikok jelennek meg, és csak ebben a két játékban
    nem tud valaki rá megoldást?
  • Herold
    Az ellenkező oldali tankelhárító egy másik emeleten van.
  • dr Kotász
    A házban nem csak egy tankelhárító fegyver van.
  • kovy79
    Rem tud vki segíteni, mert már 4 órája szívok! Elakadtam a Pavlov' house pályán, ahol tankelhárítót kellene használni, csak a fegyver és a tank két különböző oldalon vannak. Mi a búbánatot kell csinálni?
    THX
  • Dietrich
    Hali.
    Eredetileg péntek reggel újra ment volna publicba a szerver, de egy nem várt hiba miatt (6 órát szenvedtem tegnap a szerverrel de nem volt hajlandó csak BAS módban futni) nem sikerült elindítani.
    Obisok ma délelöttre igérték a hiba kijavítását.
  • Herold
    Hehe, nézd meg a profiljában, hány éves. Ha tényleg annyi, az elég nagy probléma.
  • Herold
    Hát bocs, de ekkora baromságot ritkán hallani. Nem mindegy neked, hogy mit csinálnk a szervereden az emberek? Egyébként se szokás kempelni tankokkal, legfeljebb a heavy tankkal, de az arra is való, mert az páncélvadász.
    Ezzel az erővel bérelhetsz sima CoD szervert is, fölösleges az UO, ha kiveszed a tankokat.
  • Yossarian
    jobbat mondok: az iskolával kéne foglalkozni, aztán ha az írás megyeget alapfokon, akkor elkezdhet játszogatni...
  • renton7
    nem szeretem a tankok azért vettem ki belőle. ha benn lenne akkor mindenki csak kempelne. azért köszi, hy
  • Serpa
    most voltunk fennt vagy 8an.
  • Dietrich
    bezony...
  • Dietrich
    Ma nyitva de holnap nem war miatt.Péntektől ismét nyitva.
  • trogerzsiger
    Ma nyitva lesz az ibt3?
  • Serpa
    csak ne legyünk egyedül ...
  • Herold
    Nincs ötletem. Ennyire fontos a jeep? Sztem csak SD-ben van jelentősége. Ha custom mapnál nem jön elő, akkor talán a map rossz.
    Egyébként nem sok értelme van UO szervernek tankok nélkül. Inkább rakd vissza.
  • Magnetic
    Jaja, jó volt :-)
    Ma este egy dom a hármason ?
  • Serpa
    olvasom jól telt a hétvégi LAN-party ^^
  • renton7
    a configban kapcsoltam ki, ennyi. parancsot nem ismerek. ha van ötleted annak nagyon örülnék .köszi
  • Herold
    Milyen paranccsal vetted ki a járműveket?
  • Herold
    Talán a CoD2 topikban kéne kérdezni.
  • mano1b
    azlene a kérdésem miért megy fojamatosan elöre a katona ha 1sgyszer meg nyomom az előre gombot mit lehet teni mi nem jo neki a w.s.a.d ugyanezt csinálja tudna segiteni valaki meg kőszőném. callofduty 2 van szo
  • renton7
    62.112.194.67:28962