• trident
    (kora reggel van, ne terheljetek mán:D a cvar 30-ig van, a felett volt a kick, megnéztem, volt akinek 30.0001-re votl beállítva, nem vagyok benne százas de lehet hogy valami spéci buhera miatt volt ez a cb-ben, de tudjuk jól, hogy sok olyan dolog van amit nem ismerünk, mert nem cb-zünk aktívan, hála a jó istennek. Megnéztem tegnap egy nemzetek közti kupát, őszintén szólva egy ilyen szintű eseményen ha az ellenfél csapata war közbeni bindeléssel meg beszólogatással szórakoztatna én kilépnék, lehet hogy ez poén, de két nemzet válogatjának warozásához ez nem méltó - csak nüansz, meg ez jutott erről eszembe)

Lesz Heat of Battle UO-ra, bár a hob azért volt jó, mert tudta mindazt cod-ban, mint az uo. Így már annyira nem érdekes sajna.

Nekem egy olyan mód kellene, mint Ficsekéknél: nincs az iránytűn semmi, csak a célkereszt, minimális lőszer van, az sincs kiírva, le vannak tiltva a csetek, például a deadcsetet csak a kilőtt látja, nem lehet belepofázni nagyon más játékába. Már csak egy olyan kiegészítés kellene, ami a hecsot meg a lol bindeket nem engedné:D