Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor ez nem új hír amit linkeltem 😉
Voltam nálatok most reggel..kiugrottam az ablakon és nem gyógyultam vissza. <#eljen>#eljen>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Különbözõ okokból kifolyólag mi a tesztet befejeztük.
Jelenleg a mini relase elérhetõ, ez fut nálunk is, ebben még nincs(enek) az új játékmód(ok).
Biztos infót nem tudok a megjelenésrõl. Ha gatyába rázódna a magyar gfm scene, ha tovább tudnánk fejlódni, ha tudunk konstruktívak lenni, kupákat szervezni tovább, szervereket fenntartani, netán egy közösségi honlapot, akkor érdemes (újra) felvenni a kapcsoaltot a készítõkkel!
(pontos kiadási dátumot még jósolni sem tudok, mert kevesen vannak a devek és e miatt szerintem lassan haladnak, már hónapokkal ezelõtt játszottunk az air assault játéktipussal, bár még nem volt letisztulva)
Mindenesetre érdemes kipróbálni a cod2 GFM-et, ki vannak gyomlálva az alap cod2 butaságai és könnyítései, hangulatos, jól ki van dolgozva, egyedüli probléma az mg bug szokott lenni, de arról már nagyon régen leszoktattuk a renitenseket...😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ezt a módot teszteltétek? link nálatok ez van már fenn a cod2-es szerveren?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Nieleen
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Ez mutassa az FPS-t, a játékban kell beírnod a konzolban (nulla gomb megnyomásával)a következõ parancssort:
/cg_drawfps 1
És már mutassa is.
Üdv.: Bálint
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
az lenne a gondom a cod2 multiban hog vannnak egyes szerverek amiknek a betöltésénél ki ír egy hiba üzenetet hogy: input client dtected vagy valami ilyesmi. aki tud lécci segítsen !
elõre is köszönöm
de már kikapcsoltam azt is.
Csináltam egy szervert, a játékon belül (tudom gagyi, de ideiglenesen jó lesz/lenne) és a következõ hiba lép fel, amikor másvalaki akar csatlakozni:
"A CD klucs már használatban van
Próbálkozz késõbb"
Utánanéztem, és valóban az a hiba, mint ami a FAQ-ban van, tehát hogy tört játékkal nem fog mûködni a dolog. Viszont egyik cod-os havernak van normális szervere, amin ha beállít egy bizonyos "pure commandot" 0 értékre, akkor ez a hiba megszûnik, és mehet a játék! De ezt a "pure commandt" hol kell beállítani ilyen egyszerû, játékbeli szerveren??? Egyáltalán mi ez, és mit kell vele csinálnom???
Valaki lécci segítsen!
Elõre is köszi!😊
A cod.hu-n már megnéztem de ott se tudtam meg többet csak hogy rendszergazdaként kéne belejentkeznem.Annak vagyok bejelentkezve mert csak egy vendég fiók van azon kívül és az ki van kapcsolva, emg a nevem alatt ott van hogy rendszergazda.
Nézd meg a cod.hu-n a faqot és a leírásokat is.
p2p programmal viszont teli van a gépem .Akkor az lehet a baj?
-vendég felhasználói fiókok törlése (pl. .Net miatt)
-vírus és spywareirtás.
-p2p, felesleges programok kilövése
Ez általában 10-12 map lehet a rotációban a biztos futtatáshoz. De ez sem garancia lásd a néha nálunk is bekövetkezõ fagyásokat.
Mi is indítottunk servert.Nem egyszerû dolog , az biztos.
Ahogy olvasom a map-jaitokat , vannak bõven az biztos.
Viszont.Arra kell figyelni , hogy minden map név kisbetûvel legyen írva.
Sehol ne legyen nagy betû.Nemtom hogy mi van a map-ok számával , de valahol tuti hogy limitálva van hogy mennyi lehet.
De a lényeg hogy cfg-ban minden kisbetûvel legyen írva.
Próbáljátok ki , aztán írjatok.
Csá
set sv_mapRotation " gametype tdm map mp_dawnville gametype hq map mp_uo_hurtgen gametype ctf map mp_uo_donner gametype hq map mp_pavlov gametype sd map mp_dawnville gametype hq map SS_hauptquartier gametype hq map mp_uo_amberville_2 gametype sd map mapperstown gametype hq map Gorges_du_Wet gametype tdm map mp_berlin gametype hq map Mogadishu gametype hq map mp_dawnville gametype tdm map armorgeddon_beta3 gametype tdm map mp_bocage gametype hq map mp_bellicourt_v1_1 gametype tdm map ratskitchen gametype hq map mp_rocket gametype sd map mp_junobeach_final gametype tdm map armoryb3 gametype tdm map mp_cassino gametype ctf map mp_priory gametype sd map mp_stalingrad gametype sd map mp_depot gametype ctf map mp_uo_redoktober gametype hq map mp_ship gametype tdm map neinville gametype tdm map mp_railyard gametype ctf map mp_uo_carentan gametype ctf map Beaumont_day2 gametype sd map mp_powcamp gametype hq map UO_Offensive gametype hq map mp_brecourt gametype ctf map mp_uo_powcamp gametype tdm map ghosttown gametype ctf map uo_tigertown_ctf gametype tdm map mp_arnhem gametype ctf map ctf_brecourt gametype dm map neinville gametype ctf map mp_mikecod3 gametype sd map mp_carentan gametype ctf map mp_uo_townassault_final gametype hq map mp_stcomedumont gametype tdm map Stalingrad_Line_Of_Fire_v1.1 gametype tdm map mp_kursk gametype tdm map mp_kharkov gametype hq map mp_bocage gametype ctf map bayville gametype ctf map mp_cassino gametype ctf map uo_destroyedvillage_br gametype tdm map mp_depot gametype hq map mp_tigertown gametype hq map mp_junobeach_final gametype tdm map mp_carentan gametype hq map mp_uo_redoktober gametype ctf map uo_rocket_ctf gametype sd map mp_railyard gametype tdm map mp_harbor gametype hq map mp_depot gametype hq map mp_carentan gametype ctf map uo_neuville_ctf gametype ctf map mp_uo_depot gametype tdm map mp_brecourt gametype ctf map mp_italy gametype tdm map Deathtrap gametype ctf map mp_uo_amberville_2 gametype hq map mp_cobra gametype hq map mp_railyard gametype ctf map mp_sicily gametype sd map uo_viks_omaha_v3 gametype ctf map mp_uo_varaville gametype sd map carcasson_final gametype ctf map uo_pavlov_ctf gametype sd map gaperon gametype tdm map mp_pavlov gametype hq map the_bridge gametype tdm map mp_rhinevalley gametype hq map mp_uo_stanjel gametype tdm map mp_ponyri gametype ctf map mp_uo_dawnville gametype hq map mp_chateau gametype ctf map mp_uo_harbor gametype hq map mp_priory gametype hq map mp_bazolles_british"
set sv_mapRotationCurrent " gametype tdm map mp_dawnville gametype hq map mp_uo_hurtgen gametype ctf map mp_uo_donner gametype hq map mp_pavlov gametype sd map mp_dawnville gametype hq map SS_hauptquartier gametype hq map mp_uo_amberville_2 gametype sd map mapperstown gametype hq map Gorges_du_Wet gametype tdm map mp_berlin gametype hq map Mogadishu gametype hq map mp_dawnville gametype tdm map armorgeddon_beta3 gametype tdm map mp_bocage gametype hq map mp_bellicourt_v1_1 gametype tdm map ratskitchen gametype hq map mp_rocket gametype sd map mp_junobeach_final gametype tdm map armoryb3 gametype tdm map mp_cassino gametype ctf map mp_priory gametype sd map mp_stalingrad gametype sd map mp_depot gametype ctf map mp_uo_redoktober gametype hq map mp_ship gametype tdm map neinville gametype tdm map mp_railyard gametype ctf map mp_uo_carentan gametype ctf map Beaumont_day2 gametype sd map mp_powcamp gametype hq map UO_Offensive gametype hq map mp_brecourt gametype ctf map mp_uo_powcamp gametype tdm map ghosttown gametype ctf map uo_tigertown_ctf gametype tdm map mp_arnhem gametype ctf map ctf_brecourt gametype dm map neinville gametype ctf map mp_mikecod3 gametype sd map mp_carentan gametype ctf map mp_uo_townassault_final gametype hq map mp_stcomedumont gametype tdm map Stalingrad_Line_Of_Fire_v1.1 gametype tdm map mp_kursk gametype tdm map mp_kharkov gametype hq map mp_bocage gametype ctf map bayville gametype ctf map mp_cassino gametype ctf map uo_destroyedvillage_br gametype tdm map mp_depot gametype hq map mp_tigertown gametype hq map mp_junobeach_final gametype tdm map mp_carentan gametype hq map mp_uo_redoktober gametype ctf map uo_rocket_ctf gametype sd map mp_railyard gametype tdm map mp_harbor gametype hq map mp_depot gametype hq map mp_carentan gametype ctf map uo_neuville_ctf gametype ctf map mp_uo_depot gametype tdm map mp_brecourt gametype ctf map mp_italy gametype tdm map Deathtrap gametype ctf map mp_uo_amberville_2 gametype hq map mp_cobra gametype hq map mp_railyard gametype ctf map mp_sicily gametype sd map uo_viks_omaha_v3 gametype ctf map mp_uo_varaville gametype sd map carcasson_final gametype ctf map uo_pavlov_ctf gametype sd map gaperon gametype tdm map mp_pavlov gametype hq map the_bridge gametype tdm map mp_rhinevalley gametype hq map mp_uo_stanjel gametype tdm map mp_ponyri gametype ctf map mp_uo_dawnville gametype hq map mp_chateau gametype ctf map mp_uo_harbor gametype hq map mp_priory gametype hq map mp_bazolles_british"
Lehet hogy egy rejtett hiba van valahol?😞
Kérem, ha valaki tudja a választ a kérdésemre, válaszoljon. fontos lenne a szakértõ segítség,hogy szerverünket tökéletesíteni tudjuk. Mindenkinek elõre is köszönöm!
1; FAQ
2; cod.hu leírások/pb hibaüzenetek.
3; cod.hu/fórum/gyik
4; víruskeresés/spywareirtás
5;start/vezérlõpult/felhasználók: a felesleges fiókok törlése.