43642
-
hofitom #42293 Nahát JTB! Te élsz? -
#42292 Pöcögtessetek, és megoldhatnánk, hogy a mi publikus tsünket megfaragva lehetne publik gfm, publik bas és publik gém (vagy msá madár) szoba, a közös honlapon pedig lehet látni ki hol van, és így nem lenne gond egy-egy szerver betámadása, csajozós történetek mesélése, szeksztelefon imitálása...
(ha jó az ötlet akkor privátban, meg mindenhogy kell piszkálni engem, mert néha feledékeny vagyok, netán lehet olyat is, hogy becsenget valaki hozzám, majd mire megyek elszalad, aztán visszajön, becsenget...) -
#42291 Amúgy van egy fasza server amin fut DOM 85.21.37.18:28960
más játékmód is megy rajta, csak nem gfm. -
#42290 kissé ellenérzéseket váltott ki belőlem a kommented.
irrónia akart lenni? -
#42289 Egyetértek. Nem csinálunk egy DOM szervert? -
#42288 probáltam.
egy csomó hq server van, ezért kész felüdülés lenne egy dom server.
talán a HoB visszahozza azt az érzést.
sajtospuffra is felszoktam járni, ctf (másik kedvenc mod) miatt.
JTB!
btw, a broadsword mapot nem lehetne kiszedni a rotációból? IBT -
#42287 Huh! A régi szép idők! -
#42286 Serpa !
A GFM mód übereli a HoB módot, nem tudom próbáltad-e valaha.
Miért nem teszel egy próbát vele és jössz fel hozzánk vagy a H2Qbull szerverére.
Ha kell link a letöltéshez, akkor tessék: ibtportal
Ha a pályákra is kell link, akkor jelezd. -
#42285 "gyakorlatilag domination mód"
ez ment az egyik deathfellows serveren; kár, h megszünt. -
morfologus #42284 Hi all!
Tudja valaki mi annak a proginak a neve amivel a felvett demokban körül tudom járni a játékost?
-
#42283 Majd rákérdezek újra, mert ha jól tudom, kaptunk aldomaint (thx to Fgcklan.hu); szó volt tárhelyről is, mert a cwi lassú volt.
Tudom, hogy nyögvenyelősen halad a dolog, de előbb-utóbb...:D -
#42282 www.gfm.callofduty.hu
erre címre nem jön be semmi... -
#42281 A HoB eredetileg cod teljes mód (gyakorlatilag domination mód, sprinteléssel, célkereszt nuku, sebzés, modell, hangcsere, +pályák, +fegyver), elvileg nemsoká jön UO alá.
BAS: nem gond, én így is jól szórakoztam, és ha sikerült kooperálnunk, akkor legalább vagy együtt haltunk, vagy sikerült az ákcijó:D
www.gfm.callofduty.hu Még nincs az összes szerver figyelőzve, van ts csatui figyelő, a publik ts csatinkat pedig meg lehetne csinálni 1 publik uo hq (+2 alszoba); 1 publik cod2(+2alszoba); +1 publik szobára csinálni (vagy ezt jelszavasra: csak a gfm közegnek) és akkor ezzel sem lenne gond...^^
Mostanában speciel annak örülök, ha mezei játékosként lépek fel valahová, ha van kedvem, olyan igazi ppublámi szinten....:D -
#42280 Heat of Battle, ez megy vmelyik hun serveren?
amúgy ami néha megy chatben esténként IBT base -en, ...
:P
néha alig bírom követni a szöveget. -
Baracuda #42279 Hello
Tudtok olyan programmot ami segiti beallitani a szervert ?
-
hofitom #42278 Tegnap nagy meccs volt Carentanon:) Szépen fordítottatok. Kár, hogy nem sikerült a screenshotom a végéről. -
#42277 (kora reggel van, ne terheljetek mán:D a cvar 30-ig van, a felett volt a kick, megnéztem, volt akinek 30.0001-re votl beállítva, nem vagyok benne százas de lehet hogy valami spéci buhera miatt volt ez a cb-ben, de tudjuk jól, hogy sok olyan dolog van amit nem ismerünk, mert nem cb-zünk aktívan, hála a jó istennek. Megnéztem tegnap egy nemzetek közti kupát, őszintén szólva egy ilyen szintű eseményen ha az ellenfél csapata war közbeni bindeléssel meg beszólogatással szórakoztatna én kilépnék, lehet hogy ez poén, de két nemzet válogatjának warozásához ez nem méltó - csak nüansz, meg ez jutott erről eszembe)
Lesz Heat of Battle UO-ra, bár a hob azért volt jó, mert tudta mindazt cod-ban, mint az uo. Így már annyira nem érdekes sajna.
Nekem egy olyan mód kellene, mint Ficsekéknél: nincs az iránytűn semmi, csak a célkereszt, minimális lőszer van, az sincs kiírva, le vannak tiltva a csetek, például a deadcsetet csak a kilőtt látja, nem lehet belepofázni nagyon más játékába. Már csak egy olyan kiegészítés kellene, ami a hecsot meg a lol bindeket nem engedné:D -
#42276 a cb konfig alapján volt. Kiveszem az érzékenységet. (mittomén, lehet hardveres lag miatt rakták bele, vagy mittomén) :) -
#42275 Te Trident! Milyen dolog már az, hogy egér érzékenység miatt is kivág a PB? Izmosnak 30 a sensitivityje és kidobalja... -
#42274 meg a szervereken, tankos romantikus rush odapasz:D -
#42273 Spam on:
Sivár a hely. Mindenki a portálon vagy az indexen ? :D
Spam off
-
#42272 LOL "digitális környezetszennyezés"
még olvastam mit írt be :p -
#42271 Upsz, ráadásul ki is toltam vele. Nekem duplán látszott a hozzászólása és az egyiket töröltem, erre eltűnt mindkettő. Ezt viszont sajnálom!
Elnézést kérek! Írd be ismét, nem szándékos volt! -
#42270 Én is csatlakoznék az előttem szólóhoz. Többre mennél egy kis tanulással mint egy klánnal. Nagyon rád férne egy kis olvasás is, mert szörnyű, az a digitális környezetszennyezés, amit te helyesírás helyett előadsz. Általában senki nem teszi szóvá az ilyesmit, de ez már nagyon túlment azon a határon, amit jóérzésű ember el tud viselni :-S -
hofitom #42269 Chriss!
Először is tanulj meg helyesen írni!
Másodszor, játssz normálisan és akkor lehet meghívnak egy klánba majd.. talán. -
#42267 Sajna nem volt gépem, úgyhogy utólag kívánok boldog szülinapot az érintetteknek :) -
#42266 Mi is köszönjök a játékot.
Jó hent volt :) -
hofitom #42265 Mi is. Sajna csak Carentanon tudtam maradni, de nagyon szoros kemény meccsek voltak.
Gratulálok nektek. -
#42264 Boldog szülinapot! :)
IBT: köszönjük a wart:) -
#42263 Köszönjük szépen! :D -
#42262 Isten éltesse Zaki és Hentes Bill nevű olvtársainkat. -
#42261 kérdezd meg inkább itt! -
Swordsman #42260 Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy a COD2 miért szaggat??
A gépem ASUS M2N-E alaplap, AMD A64 3200+ proci, Geforce 7600GS INNO kártya, 512/667 samsung RAM, Maxtor 250GB os SATA2 vinyó,
Nos már akkor szaggat amikor elindítom az mp-t és az activison bejátszásánál is szaggat aztán a menü is szaggat a hang is minden!
Nagyon gáz és nemtudom miért??
Segítséget kérnék!
Ha lehet akkor a [email protected] -ra
Üvdözlettel Major TIbor -
#42259 Zsír az új banner! -
Dash #42258 Köszönöm! 1. nem megy, hamachit majd próbálom. -
#42257 http://profbako.uw.hu
vagy hamachi topik.
Ha valóban foglalkoztat, inkább érdemesebb szervert bérelni, vagy egy normális klánba lépned (ahol van szerver) -
Dash #42256 törölt fájl. én tudok csinálni olyan szervert amire mások rá tudnak csatlakozni interneten? ( ha igen hogyan?) -
#42255 szed le readmet olvasd el. -
Dash #42254 Mitől van az ha kipipálom ASE-ben a magyart akkor nem talál szervereket? ( refresheltem) -
#42253 Zalman 5.1
Problémám vele, hogy játék közben a szemből jövő hangok nagyon gyengék és távoliak. Oldalt és hátul nagyon jó és pontos. COD-ban a saját lövésem nagyon messzire előttem pukkan bármelyik EAX beállításban. Lövök egyet és szemből alig hallom, de ha a lövésem pillanatában elfordulok, hogy valamelyik oldalamra essen a lövésem visszhangja, akkor azt már nagyon erősen hallom. Ha oda-vissza forgok egy szemből jövő zajnál, akkor olyan mintha a hangerőt tekergetném le-fel. Szemből teljesen lehalkul. De csak a különböző EAX-okban van ez a gond. De nem azért vettem, hogy ''miles fast 2D''-ben használjak egy 5.1-es fülest. Próbáltam már moddolni a hangkarit a hackelt driverekkel, hogy legyen speaker settings a beállításoknál. Annyit elértem ezzel, hogy be tudok állítani nagyobb center hangerőt, de a szemben levő hangok nagy része még mindig teljesen elveszik. Van, hogy nem hallom a szemből felém rohanó ember zaját sem, a néhány méterre szemben levő ellenfél lövéseit meg a pálya végéről hallom.. Vagy pl a bokor zörgése egyáltalán nem hallatszik. Még akkor sem, ha én csörtetek a bokorban oda-vissza. Bedugva jól van, mert a teszt során minden hang a megfelelő irányból és kb egyforma hangerővel hallatszik (a center is), de játékban borzalmas.
Hogy lehetne ebből a fülesből többet kihozni, mert jelenleg inkább a 2700Ft-os Geniusom használom, mert ez EAX-ban gáz, 2D-ben pedig a Genius jobb?