• Yossarian
    dehogyis, semmi bibis. Épp azt magyarázom én is, hogy ez a természetes. Nem az alapján választunk szervert, hogy melyik a sajátunk, vagy melyik faszább, hanem megyünk ahol van valaki, mert kevesen vagyunk.

A pályák ügyében inkább Trident tudna neked javaslatokat adni, mert ő jobban tudja, mi tetszik a népnek a saját szerverükön, meg én nem is ismerem a sok custom mapet. Én csak azóta GFM-ezek, mióta van IBT, azon meg túl sok pályát nem ismertem meg :P Mint tudod, előtte egy félévig nem játszottam, azelőtt meg a sima UO-t toltam, szal a GFM-es custom mapek tök ismeretlenek nekem.

De a régiek közül első lépésben betenném:

Nuenen - pörgős, jó pálya. Vannak nehezen bevehető helyek, de nincs tuti rádió.
    Sicily - a mólókért, a lejtőn lévő házért, a színházért irgalmatlan harcok mennek. Mindenhová mehetsz több úton, a védő sehol sincs 100%-ig biztonságban. Igazi háborús feeling, s mivel mindkét oldalon van jó puska, nincs kar98 hegemónia. Elég sokan el is férnek rajta...
    Tigertown - de csak az ami beengedi a népet. A géppisztolyos és a puskás is jól elboldogul rajta, összeszokott csapat nagyon szép taktikus játékot tud rajta nyomni.

Jó még a crossroad, de ha nagyon kevesen vannak, akkor hatalmas, illetve a wolfsquare is, bár ez lehet, hogy fent is van nálatok, vagy legalábbis szó volt róla.
    Nem tudom, hogy GFM-ben megy-e, de kicserélném a dufresne és brecourt mapokat a nyárira. Jópofa a téli, de az amcsik rejtőszíne sokkal jobban érvényesülne a nyárin. Lenne egy kis védelmük a kar98 ellen.