43642
-
#42173 Kák tyibjá zavút? Minnyá závút G.I.JOE! Nincs itt gond!!!! -
#42172 gyévuská ádno pivó, asszem ez az össz orosz tudásom, és szerintem ez is helytelen lehet :) -
#42171 Ismeri vki a Call of Duty Abver nevű orosz kiegészítést? ->link<- Valszeg full orosz, de kit érdekel! Most jön. -
#42170 Thx... :d -
#42169 nem hinném, hogy a brecourt attól fagyott le, hogy van pár új map a szerveren. Mert hogy nem csak az újak fagynak. Sőt, tigertown lement balhé nélkül... -
#42168 micsoda logo :D -
#42167 Fragekben gazdag boldog új évet mindenkinek! -
#42166 lehet nem tudom...okozhatják az új mapok is.
mindenesetre visszaállítottam 30-100-ra a maxpacketset -
#42165 tegnap délután, meló előtt játszottam 1 teljes menetet és 3 fél menetet Sicilyn. Akkora harcok voltak, kurvára élveztem/tük, senki nem abajgott, mikor fagyás után megint az kezdődött :) De gáz ez a sok fagyás. Az új config miatt van? -
#42164 azért elötte olvasd el mik lettek megváltoztatva
BÚÉK! -
#42163 Remek! Ma ismét éjszakás leszek, úgyhogy majd holnap próbálom ki :)
És boldog Újévet mindenkinek! -
#42162 No akkor amit ma műveltem a szerverünkkel ;)
Beraktam a maprot elejére Sicilyt és Tigertownt (ugyanaz a verziós map mint Tridentéknél)
Nuenen nem indul el GFM HQ módban csak DM módban maprotatioban..3 féle képpen írtam be de nem megy sajna. -
Baracuda #42161 Köszönöm szépen a segítségedet -
#42160 leszedtem és nézem... -
#42159 alkotok akkor valamit ezügyben. -
#42158 2 napja sincs, hogy WH-t kerestél. gyorsan változik az érdeklődési köröd :P -
#42157 www.callofduty.hu
http://profbako.uw.hu
www.codfiles.com
http://www.opferlamm-clan.de
Mindegyiken rendesen le van írva, és a leírások mellett mindegyiken találsz konfig generátort is.
Ha megnemmlene mindne, akor, madj linkelj nekem si, hogy legközeleb túdjam! -
Baracuda #42156 De én olyan oldalra gondoltam ahol rendesen le van írva mert a callofduty.hu-unn nem minden van leirva
Ha valaki tud bovebb leírást az írjon pls
THX -
Baracuda #42155 De én olyan oldalra gondoltam ahol rendesen le van írva mert a callofduty.hu-unn me minden van leirva
Ha valaki tud bovebb leírást az írjon pls
THX -
#42154 www.callofduty.hu -
Baracuda #42153 Hello
Honann tudok olyan parancsokat nézzni ami a szerver beállitásaihoz kell ?
-
#42152 jaja, épp most játszottunk rajta nálatok és épp néztem, hogy a neve gfm_tigertown_ volt. -
#42151 Külön le kell tölteni, nem tudom miért de ez egy plusz map és nem a official map packban lévő, nézd meg a nevét: tigertown_ -
#42150 engem sem engedett fel az IBT-s. Letöröltem a mapet, letöltötte tőletek és nem ment akkor sem.
Épp akkor a h2Q-n is tigertown volt, oda sem engedett fel. Letöröltem amit tőletek töltöttem le, letöltöttem tridentéktől is és azonnal be tudtam menni. Szal lehet, hogy nálatok a rossz verzó volt fent, mert 2 tigertown van. Az egyik a GFM-hez jött ki, a másik az UO mappack része, de ha nem jól tudom, majd Trident kijavít. -
hofitom #42149 Tigertownra az OBC szerveren simán tudtam csatlakozni csak a mienkre nem. Gőzöm nincs, hogy miért nem.......
Ez még a GFM kupa meccsek alatt volt. Danit sem eresztete fel, variáltunk mint a rossebb aztán az OBC-re simán felmentünk. Azóta Tridentéknél játszottam rajta oda is felenged, nálunk meg nincs benne a maprotban így nem tudtam kipróbálni. -
#42148 A pb konfig csomag United Offensive 1.51-es verziójához. A clanbase com és saját gyüjtéseken alapul, readme van.
(köszönet: www.clanbase.com; Zico; Idontknow)
Még nem sikerült tesztelni, tegyétek meg nyugodtan! :) -
#42147 Lenne pár ötletem pályákra:-gfm hill
-arhnem
-road of the dead
-harbor
-neuen -
Baracuda #42146 Hello
Honann tudok olyan parancsokat nézzni ami a szerver beállitásaihoz kell ? -
#42145 ok. -
#42144 A cb-s és saját konfigok alapján nemsokára kész az egyesített-összegyúrt konfig, readme-vel. Nemsoká feltöltöm valahová. :)
(melóhelyen vagyok így lehet 2 perc vagy két óra:D ) -
#42143 a sicilyt már mondtuk régebben Ryannak, hogy tegye be..valamiért mindig elfelejti. ;)
Tigertownt már beraktuk korábban..és pont az IBT fele nem tudott csatlakozni mert van 2 verzió is ebből a mapból..nekem nem volt gondom vele de többeknek igen. Aztán átmentünk az OBC-re és ott sem tudtak csatlakozni amig Ryan nem mondta meg mit kell kitörölni a vinyón a cod mappában. Ez meg ezért nincs.
Nuenent nem tudom megy-e GFM-be..
-
#42142 küldtem privit -
#42141 dehogyis, semmi bibis. Épp azt magyarázom én is, hogy ez a természetes. Nem az alapján választunk szervert, hogy melyik a sajátunk, vagy melyik faszább, hanem megyünk ahol van valaki, mert kevesen vagyunk.
A pályák ügyében inkább Trident tudna neked javaslatokat adni, mert ő jobban tudja, mi tetszik a népnek a saját szerverükön, meg én nem is ismerem a sok custom mapet. Én csak azóta GFM-ezek, mióta van IBT, azon meg túl sok pályát nem ismertem meg :P Mint tudod, előtte egy félévig nem játszottam, azelőtt meg a sima UO-t toltam, szal a GFM-es custom mapek tök ismeretlenek nekem.
De a régiek közül első lépésben betenném:
Nuenen - pörgős, jó pálya. Vannak nehezen bevehető helyek, de nincs tuti rádió.
Sicily - a mólókért, a lejtőn lévő házért, a színházért irgalmatlan harcok mennek. Mindenhová mehetsz több úton, a védő sehol sincs 100%-ig biztonságban. Igazi háborús feeling, s mivel mindkét oldalon van jó puska, nincs kar98 hegemónia. Elég sokan el is férnek rajta...
Tigertown - de csak az ami beengedi a népet. A géppisztolyos és a puskás is jól elboldogul rajta, összeszokott csapat nagyon szép taktikus játékot tud rajta nyomni.
Jó még a crossroad, de ha nagyon kevesen vannak, akkor hatalmas, illetve a wolfsquare is, bár ez lehet, hogy fent is van nálatok, vagy legalábbis szó volt róla.
Nem tudom, hogy GFM-ben megy-e, de kicserélném a dufresne és brecourt mapokat a nyárira. Jópofa a téli, de az amcsik rejtőszíne sokkal jobban érvényesülne a nyárin. Lenne egy kis védelmük a kar98 ellen. -
#42140 Én is mentem Tridenték szerverére mert nálunk nem volt senki és ebben nem látok semmi bibiset. És volt hogy ők jöttek hozzánk.
Aztán persze TS-be bemondta valaki, hogy menjünk a mi szerverünkre játszani.. -
#42139 nem annak fogom fel, de attól még leírhatod, hogy szerinted min változtassunk a maprotot illetően. Miután az ibtportalra nem írsz (ott pedig a fórum részben várjuk a javaslatokat min változtassunk) így kénytelen vagyok itt megkérdezni.
Te régi motoros vagy a cod-ban és szinte a kezdetektől fogva játszunk együtt így számít a véleményed.
Nekem is van ami nem tetsző pálya de gyakorlatilag azon elvek alapján amit leírtál mindegyik kempelős pálya. Sajna vannak klasszikus régi pályák amik nem futnak GFM HQ módban azért nincsenek benne. -
#42138 ez az :) ez a dvd, meg még egy másik is megvan nekünk is :) -
#42137 nálatok elég keveset játszottam és sok pályán akkor járok először :) A cvar dologról elmondtam a véleményem neked privátban. Érdekes, hogy ez ilyen későn vált divattá, amikor már nem egy ökör ára egy olyan videókártya, amivel simán 125 fölé mégy. Akkor, amikor még az átlagember 50-60 FPS-sel tolta, eszébe sem jutott senkinek, hogy a gazdag vérpistikéknek mekkora előnyük van a hájend gépével:)
Egyet viszont nagyon útálok nálatok. Asszem Stlo a címe. tudod, amiben tankokkal vadásznak a gyalogosra :P -
#42136 "De két szerver közzül, ha az egyik eredeti, a másik nem, akkor biztosítottuk mindnekinek az alternatívát "
Ez igaz volna akkor, ha minimum 2-3 full szerver menne egyszerre. De nézd meg, van jópár magyar GFM szerver és legjobb esetben egy szerver van fullon és ha nagyon jó nap van, akkor a másik talán félig. Namost ebbe hogy jön be az alternatíva? Olyan kevesen vagyunk egyszerre, hogy nem a szerver tulajdonságai miatt megyünk be, hanem azért, mert van rajta élet.
Adott két szerver, az egyiken vannak már 4-5-en, a másik üres, akkor hova mégy be? Szerintem nem az üresre, még ha az a szerver jobban tetszene is neked. Nézd meg, amíg nem volt az IBT szerver, addig nálatok gyűlt össze leginkább a nép. De mivel az IBT-sek aktívan játszanak a saját szerverükön, kora estére mindig megjelennek páran és beindítják. Voltam úgy, hogy egy órája nézegettem, hogy játszik-e már valaki, mert játszhatnék voltam. Közben böngészgettem. Nem volt senki. Egyszer csak megjelent az szerverükön 3 IBT-s, bementem negyediknek. Perceken belül kezdtek jönni az emberek. Félóra múlva fullon volt a szerver. és egész este így is maradt. Na most azzal, ha a H2Q-ra eredeti kell, még nem fognak megrohanni titeket, mert akkor is oda fog menni a nép, ahol már játszanak. Ha meg az első pár playernek nincs is meg eredetiben, akkor nem fog odamenni hozzátok, hogy beindítsa a szervert, hanem megy a törtre, s mivel már ott van élet, oda fog szivárogni a nép. Erre bizonyíték az, hogyha már a H2Q-n vagyunk, akkor az IBT-sek is odajönnek hozzátok. Pont tegnap is kérdezték Matteot, hogy tán nem megy az IBT szerver, hogy nálatok játszik több IBT-s. A válasz az volt, hogy "itt volt ember".
-
#42135 Kritizálj minket is, meg ahogy írtam, aki talál szép-jó pályát, nézze meg, tesztelje + screenshot + pályanév.
A pb konfigot meg lelkierőm függvényébe megcsinálom, aki kéri kapja, nehogymá nyomi cvaron vitatkozzunk. -
#42134 nem fogom ezt a kesztyűt felvenni Dietrich. Szeretném, ha megértenéd, nem titeket, vagy a munkátokat kritizáltam, hanem pár nagyon gáz mapet ami a szerveren van.