• Yossarian
    "De két szerver közzül, ha az egyik eredeti, a másik nem, akkor biztosítottuk mindnekinek az alternatívát "

Ez igaz volna akkor, ha minimum 2-3 full szerver menne egyszerre. De nézd meg, van jópár magyar GFM szerver és legjobb esetben egy szerver van fullon és ha nagyon jó nap van, akkor a másik talán félig. Namost ebbe hogy jön be az alternatíva? Olyan kevesen vagyunk egyszerre, hogy nem a szerver tulajdonságai miatt megyünk be, hanem azért, mert van rajta élet.
    Adott két szerver, az egyiken vannak már 4-5-en, a másik üres, akkor hova mégy be? Szerintem nem az üresre, még ha az a szerver jobban tetszene is neked. Nézd meg, amíg nem volt az IBT szerver, addig nálatok gyűlt össze leginkább a nép. De mivel az IBT-sek aktívan játszanak a saját szerverükön, kora estére mindig megjelennek páran és beindítják. Voltam úgy, hogy egy órája nézegettem, hogy játszik-e már valaki, mert játszhatnék voltam. Közben böngészgettem. Nem volt senki. Egyszer csak megjelent az szerverükön 3 IBT-s, bementem negyediknek. Perceken belül kezdtek jönni az emberek. Félóra múlva fullon volt a szerver. és egész este így is maradt. Na most azzal, ha a H2Q-ra eredeti kell, még nem fognak megrohanni titeket, mert akkor is oda fog menni a nép, ahol már játszanak. Ha meg az első pár playernek nincs is meg eredetiben, akkor nem fog odamenni hozzátok, hogy beindítsa a szervert, hanem megy a törtre, s mivel már ott van élet, oda fog szivárogni a nép. Erre bizonyíték az, hogyha már a H2Q-n vagyunk, akkor az IBT-sek is odajönnek hozzátok. Pont tegnap is kérdezték Matteot, hogy tán nem megy az IBT szerver, hogy nálatok játszik több IBT-s. A válasz az volt, hogy "itt volt ember".