-
Doktor Lucsok #8911 Spurs-Mavs: nekem meglepetés, h a Mavs kiveri a Spurs a Playoffsból, innen már nem tudnak visszajönni, én a Playoffs kezdetekor úgy gondoltam, h igaz szoros meccsekben, de a Spurs fog továbbjutni 6 meccs után
Celtics-Bulls: ez is meglepetés, látszott, h a Bulls a szezon végére összerázódott de, hogy Bostonban verik a Keltákat és ilyen szoros, harcos lesz minden meccs, arra nem számított, gondoltam, hogy otthon majd nyernek a Bikák, egyet-kettőt, de simább Celtics továbbjutásra gondoltam, ezzel együtt szerintem a következő két meccset már hozzák, és lépnek a második körbe
Hawks-Heat: itt egy kicsi Hawks fölényre számította, mert kb. hasonló erősnek gondolom a két csapatot, a Hawksnak jobb a padja, Heatben O'Neal jó játéka meglepetés, szerintem ez a hetedik meccsen fog eldőlni, és a Heatnek van egy DWadeje, igaz idegenben nagyon nehéz lesz, az első meccsen is igen szarul ment neki Atlantábanba
Magic-76ers: 76ers is úgy ahogyan összeállt, de én is simább Orlando győzelmeket vártam, ezzel együtt azért szerintem a Magic tovább megy, de lehet ez csak egy hetedik meccsen dől majd el
Nuggets-Hornets: a Nuggets Billupsnak köszönhet mindent, és annak, h úgy ahogyan elkerülték őket a sérülések, és meglepően jó a védekezésük olykor-olykor, a Hornets meglepően szar, és ez a mai meccs, káosz, a következő lesz az idei utolsó meccsükidén nem olyan jó sztem.
Cavs-Pistons: azt hittem legalább egyet tudnak valahogyan hozni Detroitban az arcok, de nem, kíváncsi vagyok, az új Pistonsra
Blazers-Rockets: meglepő, h ilyen szoros meccseket játszanak, és h a Rockets kerül ki ezekből győztesen, a tapasztalatlanság lehet az ok, érdekes, h nem jönnek össze a dolgok a Blazersnek, és hogy a Rockets T-Mac nélkül tovább tud lépni az első körből, jövőre szerintem már nem fog ott játszani, a nyáron elmegy, ha el tud egyáltalán menni, mert lehet a knagy szerződése és ő sem kell majd senkinek sem...
Lakers-Jazz: a Jazz nem állt össze de, hogy ennyire nem...