11113
\'NBA\'
  • Doktor Lucsok
    Spurs-Mavs: nekem meglepetés, h a Mavs kiveri a Spurs a Playoffsból, innen már nem tudnak visszajönni, én a Playoffs kezdetekor úgy gondoltam, h igaz szoros meccsekben, de a Spurs fog továbbjutni 6 meccs után
    Celtics-Bulls: ez is meglepetés, látszott, h a Bulls a szezon végére összerázódott de, hogy Bostonban verik a Keltákat és ilyen szoros, harcos lesz minden meccs, arra nem számított, gondoltam, hogy otthon majd nyernek a Bikák, egyet-kettőt, de simább Celtics továbbjutásra gondoltam, ezzel együtt szerintem a következő két meccset már hozzák, és lépnek a második körbe
    Hawks-Heat: itt egy kicsi Hawks fölényre számította, mert kb. hasonló erősnek gondolom a két csapatot, a Hawksnak jobb a padja, Heatben O'Neal jó játéka meglepetés, szerintem ez a hetedik meccsen fog eldőlni, és a Heatnek van egy DWadeje, igaz idegenben nagyon nehéz lesz, az első meccsen is igen szarul ment neki Atlantábanba
    Magic-76ers: 76ers is úgy ahogyan összeállt, de én is simább Orlando győzelmeket vártam, ezzel együtt azért szerintem a Magic tovább megy, de lehet ez csak egy hetedik meccsen dől majd el
    Nuggets-Hornets: a Nuggets Billupsnak köszönhet mindent, és annak, h úgy ahogyan elkerülték őket a sérülések, és meglepően jó a védekezésük olykor-olykor, a Hornets meglepően szar, és ez a mai meccs, káosz, a következő lesz az idei utolsó meccsükidén nem olyan jó sztem.
    Cavs-Pistons: azt hittem legalább egyet tudnak valahogyan hozni Detroitban az arcok, de nem, kíváncsi vagyok, az új Pistonsra
    Blazers-Rockets: meglepő, h ilyen szoros meccseket játszanak, és h a Rockets kerül ki ezekből győztesen, a tapasztalatlanság lehet az ok, érdekes, h nem jönnek össze a dolgok a Blazersnek, és hogy a Rockets T-Mac nélkül tovább tud lépni az első körből, jövőre szerintem már nem fog ott játszani, a nyáron elmegy, ha el tud egyáltalán menni, mert lehet a knagy szerződése és ő sem kell majd senkinek sem...
    Lakers-Jazz: a Jazz nem állt össze de, hogy ennyire nem...
  • Doktor Lucsok
    a Nuggets tényleg nagyon alázott, nem gondoltam, hogy ennyivel jobbak tudnak lenni a Hornetsnél
  • Doktor Lucsok
    Szerintem azért még nem kellene leírni Greg Odent, januárban lett 21, van még ideje; a túl nagy hypeja tényleg kicsit ártott neki, de egyébként is inkább védekező típusú játékosnak tartják, szerintem senki nem gondolta, h 30 pontot vágna meccsenként, inkább arra számítottak szerintem az arcok, ha az első szezonjában olyan 15 pontot fog kenni 12-14 lepattanóval és 2-3 blokkal meccsenként, mondjuk ez tényleg kra nem jött össze, de szerintem még soksok ideje van arra, hogy megmutassa magát...
  • Matt07
    suliban néztük haverokkal info órán..nem hittünk a szemünknek
  • grizzly21
    ja, durva
  • mateus33
    Atyaúristen a Hornets mit kapott hazai pályán...
  • ProGabe #8905
    A New York-i rendőrség tájékoztatása szerint kórházba szállították Jayson Williamset, a New Jersey Nets egykori játékosát.
    Williamset kábult állapotban találták, az első jelentések szerint könnyen elképzelhető, hogy kosárlabdázó öngyilkos akart lenni.

• Matt07
    sajnálom őket,Hamiltont kifejezetten kedvelem.bár a detroit nekem akkor volt nagy kedvenc amikor Big Ben is ott volt :)
  • grizzly21
    serules szerintem:( Sajnalom, sajnos van ilyen...

Te peldaul hallottad mar Sam Bowie nevet? Jordan elott draftoltak masodikkent...ot is pl a serulesek is tonkrevagtak
  • mateus33
    Nézve a statokat Marbury se váltotta meg a világot Bostonban...
    Na meg Oden se lett az új Shaq, pedig én ilyen 30pontos játékosnak képzeltem anno. Vagy a sérülése ennyire tönkrevágta volna!? Vagy csak túl nagy volt a hype :)
  • mateus33
    Na kíváncsi vagyok milyen csapatot hoznak össze :) Azért Wallace és Iverson helyett kell vki, és a pénz is meglesz sztem.
  • Doktor Lucsok
    Wallace szerződése lejár(t) lehet, h visszavonul...
    A Pistonsnak viszonylag sok pénze lesz idén nyáron lehet számítani egy kis csereberére...
  • Doktor Lucsok
    Lakers-Cavs lesz
  • grizzly21
    igen, de a Miami sokkal gyengebb:( sztem is sajnos Cavs Lakers lesz, es az tenyleg jol hangzik, ott tenyleg a parharc fogja eldonteni hogy ki nyer (kobe vs lebron)
  • mateus33
    Ha továbbjutna a Heat, akkor megnézhetnénk egy Wade-James párharcot, ami azért jól hangzik :)

Nagydöntőbe ki melyik csapatokat várja? Én a párosításokat elnézve Cavs-Lakers döntőre számítok, ami azért elég ütős lenne.
  • mateus33
    A Pistonsban Prince 31 perc alatt 2 pont, Wallace 29 perc alatt 0 pont, Hamilton 37 perc alatt 6 pont ?!
    Lehet ennek a csapatnak is annyi?!
  • mateus33
    Ohh szegény Portland, előbb egy 3 pontos aztán meg egy 1 pontos vereség a Rockets otthonában...
  • mateus33
    Spurs-Mavs: tényleg feltűnően sima, de én mindig is féltem a Dallastól (mivel nem kedvencek:)
    Celtics-Bulls: mindkét csapat szimpi, meg most kb hasonló erősek
    Hawks-Heat: inkább Heat továbbjutást várok (szeretnék)
    Magic-76ers: jó csapat a 76ers, de én is simább Orlando győzelmeket vártam.
    Nuggets-Hornets: a Nuggets erősebb, a Hornets idén nem olyan jó sztem.
    Cavs-Pistons: Kb. hasonlóra tippeltem Iverson hiányában.
    Blazers-Rockets: jó szoros, nekem mindegy ki jut tovább :)
    Lakers-Jazz: várható Lakers továbbjutás, bár túl simán.
  • grizzly21
    szerintem sem, de most nincs mit tenni.
  • mateus33
    Elég szoros volt. Mint ahogy a párharc is az :) Mondjuk Garnett-tel talán nem így lenne.
  • grizzly21
    ez most kemeny volt :SS de jo meccs legalabb:)
  • Matt07
    a spurs-mavs mindenképp
    a celtics-bulls párharcnál titkon reménykedtem a bulls jó szereplésében
    a hawks-heat esetében nagyon örülök h a heat ilyen jól áll :)
    a magic-76ers párharcánál a magic gyenge szereplése meglepő
    a nuggets-hornets összecsapásnál már az alapszakaszban látszott h a denver erős lett
    a cavs-pistons sajnálom kissé a detroitot
    a blazers-rockets izgalmas párharc különösebben nem érdekel egyik fél sem(McGrady hiánya miatt főleg)
    a lakers-jazz meccsénél többet vártam kicsit a jazz-től
  • mateus33
    Na mit szóltok a párharcok alakulásához? Meglepetés?
  • Doktor Lucsok
    #8888 Ték
  • Doktor Lucsok
    The 42-year-old Mutombo said he was retired from basketball after rupturing a quadriceps tendon in his left knee early in Houston's 107-103 loss to Portland in their NBA playoff series on Tuesday.

(Dikembe Mutombo Mpolondo Mukamba Jean-Jacques Wamutombo)
  • Doktor Lucsok
    Kobe Doin' Work
  • Doktor Lucsok
    Mavericks' Jason Terry wins Sixth Man of the Year award
  • banok
    nagyon szar volt ma a Spurs...
  • Doktor Lucsok
  • mateus33
    Parker-Finley-Duncan-Gooden együtt 22 pont :O
  • mateus33
    Na most azért van 1-2 meglepőbb eredmény.
  • Rockynhooo
    Remélem nem vonul vissza, vagy szerződteti egy csapat , ahol tényleg csapatot tudna alkotni a társaival.
  • grizzly21
    kar ha igy lesz vege..emlekszem meg arra amikor zoldfulukent megetette MJ-t...voltak pillanatai
  • Doktor Lucsok
    sérült...
    a szezon végével lejár a szerződése, azt mondta, h ha nem kap normális ajánlatot (pénz + nem hajlandó csere lenni), akkor visszavonul...
    ez az szezon kra nem az ő szezonja volt...
  • mateus33
    Nem tudjátok Iverson miért nem játszik?
  • grizzly21
    kar hogy meccsekrol nincs..nezhetem a justin tv-s, meg pplive-os szarokat, meg hetente azt a 2 meccset amit kepes a sport1 leadni
  • Doktor Lucsok
  • Doktor Lucsok
    (még nem amm a szavak embere amm, de amm lehet ez majd amm megváltozik)
    nba.com-on live streaming video van.
  • grizzly21
    szerintem is.
  • mateus33
    Megérdemelte sztem.