NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bostonnak,meg 38-at!Pedig a LA-nem egy szabálytalankodó csapat.
Enyhén lejtett a hazai pálya,és bízom hogy Staples-ben is fog mindhárom meccsen!Mert ezek után csak ígylehet hozni a meccseket,bár azért egy korrekt bíráskodással hozható.
Go Jeff Go!!!!
PS3 ID:ggeerryy87
Fisherman\'s Friend
Gyõzzön a jobb! 😊
szinesen akartam en is, de ebbe a feketefeheres kontrasztos szinvilagba nem illett bele nagyon
(De jobban tetszene, ha a LAKERS lila-sárga színekben pompázna, a CELTICS meg zöld-fehérben. Középen meg egy piros csík "térfélválasztásként" maga lenne a csoda. 😄 De ez csak egy megjegyzés, semmi rosszat nem akartam. Így is király
olyan,mintha meg lenne égve Kobe bal oldala,ráadásul megcsípte egy méh ezért be is dagadt 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
sokkal többet nemtudnak,és a Lakers meg jóval többre is képes!
Majd hajnalban végülis meglátjuk,mit talált ki Phil edzõ,és merõben más meccs lesz mint az elsõ. Kobe is agresszívebb lesz,és ez nemlesz jó a Celtics-nek.
Go Jeff Go!!!!
Fisherman\'s Friend
Egyenlore ez jo lesz szerintem. Kicsit finomkodhattam volna meg vele, de sok idom nincs most:s
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Addig meg mindjart osszeollozok valami alapot a playoff kepekbol.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fisherman\'s Friend
remélem nem gond
Lehet hogy nem a legjobb helyen kérdezem, de nem tudja valaki, hogy melyik filmben van a boston celtics? utoljára vagy 10 éve láttam és csak arra emléxem hogy valami olyasmiröl szól hogy 2 boston drukkernek a másik caspatnak kell szurkolnia a bostonosok között.
1. NBA Finals, Game 1: Lakers at Celtics (ABC, 21.00) - 6.8/12 (4.0, #1)
3. So You Think You Can Dance (FOX, 21.00) - 6.0/10 (3.5, #2)
4. Swingtown (CBS, 22.00) - 6.0/10 (2.8, #6)
5. NBA Countdown (ABC, 20.30) - 5.8/10 (3.4, #3)
7. So You Think You Can Dance (FOX, 20.00) - 5.2/9 (3.0, #4)
ez 20%-os növekedés tavalyhoz képest,ráadásul ez még csak az elsõ meccs volt!végre nem azt kell olvasnom,hogy temetik az NBA-t.na nem mintha úgy ahogy az egész szezon nem lett volna jobb (ehh,kicsit megtekertem ezt a mondatot 😊
ezen az egy meccsen volt minden,ami NBA (direkt nem kosárlabdát írtam,nem kell belekötni 😛)
miszter hemingvéj miért volt ott? :S
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Legközelebb törlöm, ha egy szó is esik az éjjeli meccsrõl, míg másnap este le nem ment az ismétlés...