volt róla szó a nba1 oldalán, hogy esetleg nem volt elég pénz már rá mert az nfl közvetitési dijja igen magas. de én meg azt gondoltam, hogy ha nem lesz nhl akkor az arra forditandó összeget lehetett volna az nba meccsekre is felhasználni. de lehet nem ez volt az oka, mindensetre azt nem hiszem, hogy az érdeklődés hiánya. de ha ez igy is volt arról csak ők tehetnek. mert esetleg nem adták le a legjobb meccseket csak ilyen langyos kis összecsapásokat. de én nekem mindegy mert örültem minden mérkőzésnek, hiszen ezért vagyok rajongó mert szeretem ezt a sportot és az nba-t. azzal vigasztalnak, hogy több magyar kosármeccs lesz...ok ez mind szép és jó de pl engem nem nagyon érdekel a maygar kosárlabda, és ettől még nem vagyok rossz azt hiszem:) na mindegy nagyon feldühitett ez az egész de ha irunk is nekik szerintetek foglalkoznának vele? kétlen sajnos:( meg az jó, hogy le lehet szedni a mérkőzéseket a netről de ezt sem teheti meg mindenki, én pl ezzel a szar isdn-el biztos nem tehetem meg:( na mindegy...a sport1 elmehet a...