11113
\'NBA\'
  • Slow
    na beindultak a dolgok:
    Houston Rockets vs Detroit Pistons
    Sacramento Kings vs Dallas Mavericks

bár mondkettő elég kicsi méretű, valszeg kicsi a felbontásuk...
  • air23
    foci1 foci2 ja.. kapjakbe..
  • Hentes Bill #2350
    hát, én most letöltöttem a lakers-clippers meccset, ez szerencsére elég jó minőségű, ráadásul a kommentár is angol... ja, és kösd ki a tv-re a monitor képét, úgy az igazi :)
  • precision
    Azt már látom h a forgalmam "kicsit" meg fog nőni a sok meccs letöltés miatt...de sebaj. Csak az a gáz, hogy szivesebben nézne az ember a tvben, jó minőségben egy kosármeccset, mint sux minőségben a 17-es monitoron...na sebaj, legalább ez van.
  • Hentes Bill #2348
    jó a banner :/
  • Hentes Bill #2347
  • KG21
    a http://michalch89.webpark.pl/ oldalra kirakott meccsek... viszont igaz lenne :P
  • KG21
    tulajdonképp a mi szemszögünkből most jobb a helyzet, mint tavaly ilyenkor, amikor csak a sport1-es vacak heti egy meccsel kellett beérnünk, és nem volt még ez a torrentezés. Szal bekaphassák, nincs szükségünk rájuk
  • Slow
    lecseréltem a fenti bannert, mert ugye a "Sport1-en adott meccsek" mondat nem az igazi már...:(
  • Slow
    az egy faca meccs nagyon, már láttam
  • Hentes Bill #2342
    én meg most töltöm a Lakers-Clippers meccset
  • KG21
    most jött ki egy új NBA action torrentre, remélem ugyanilyen buzgón rakosgatják majd ki a szezon során a cuccokat
  • Hentes Bill #2340
    ott a pont
  • precision
    Tunerkártyával sehogy sem lehetne befogni vmi adást ahol adnak nba meccseket??? Én nemhiszem, hogy lehet, de hátha tud erről vki vmit!
  • precision
    tunerkártyám van, parabolantennám nincs :(
  • Slow
    ja elolvastam rendesen és egy parabola antennáról és egy pc-s TV kártyáról van szó...
    ez nem olyan egyszerű...
  • Slow
    biztos hatalmas lelkifurdit okoztam...:P

na mindegy...

valaki, az nba1 fórumában említette, hogy szerezzünk be valami kártyát (gondolom tv tuner kártyát?) és akkor dögivel lehet nba-t nézni...

mi is ez?
  • Slow
    én ezt küldtem el nekik....:

Tisztelt Potecz Judit!

Ezúton szeretnék gratulálni az NBA közvetítések elmaradása miatt!

Lehet, hogy nem tudják, de a fiatalok körében igen népszerű sportág igen színvonalas ligájáról van szó, ami ugye az utobbi évek "jelszava" volt az Sport1 részéről... "Elhoztuk Önöknek a kosárlabda csúcsát!"

Nem tudom, hogy volt-e Önöknek közük ahhoz, hogy már nincs ESPN és FoxSport Magyarországon, mindenesetre pár év "NBA-rászoktatás" után sokan érezzük úgy, hogy felelősséggel tartoznak felénk, a NÉZŐK és ELŐFIZETŐK felé...

Gondolom Önök nem érzik így....

Esetleg változtassák meg a nevüket Labdarúgás1 ill. Labdarúgás2 tévécsatornára... így aki előfizet, nem csalódik....

Igen, az NFL az jó sport, én is szívesen nézem, de nem gondolják komolyan, hogy az NBA-t helyettesíti, ugye?

(mellesleg a WNBA döntőhöz is gratulálnék, mivel egy részét az emberek 99%-a számára máig ELŐFIZETHETETLEN Sport2-n adták... eszes megoldás...)

Tisztelettel:
    xxxxxx

ui.: érdemes körülnézni a fórumokon a közhangulat leszűrése végett (lásd sokat hírdetett média-harcostárs, www.nba1.hu ide vonatkozó fóruma:
    http://www.nba1.hu/forum/viewtopic.php?t=1893&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= )
  • FrezeR
    volt róla szó a nba1 oldalán, hogy esetleg nem volt elég pénz már rá mert az nfl közvetitési dijja igen magas. de én meg azt gondoltam, hogy ha nem lesz nhl akkor az arra forditandó összeget lehetett volna az nba meccsekre is felhasználni. de lehet nem ez volt az oka, mindensetre azt nem hiszem, hogy az érdeklődés hiánya. de ha ez igy is volt arról csak ők tehetnek. mert esetleg nem adták le a legjobb meccseket csak ilyen langyos kis összecsapásokat. de én nekem mindegy mert örültem minden mérkőzésnek, hiszen ezért vagyok rajongó mert szeretem ezt a sportot és az nba-t. azzal vigasztalnak, hogy több magyar kosármeccs lesz...ok ez mind szép és jó de pl engem nem nagyon érdekel a maygar kosárlabda, és ettől még nem vagyok rossz azt hiszem:) na mindegy nagyon feldühitett ez az egész de ha irunk is nekik szerintetek foglalkoznának vele? kétlen sajnos:( meg az jó, hogy le lehet szedni a mérkőzéseket a netről de ezt sem teheti meg mindenki, én pl ezzel a szar isdn-el biztos nem tehetem meg:( na mindegy...a sport1 elmehet a...
  • Slow
    már csak abban bízom, hogy a torrent oldalak szépen követik az eseményeket...

ha tudtok valamit, akkor osszátok meg plíz (én ide gyüjtöm)

chellosok, meg ugarjanak má' össze letöltés ügyben.. ha 3-4 ember összefog, 30 meccset leszedhetünk havonta, sport1 meg bekaphasssa :P
  • Slow
    mondtam..

éreztem, hogy ez lesz... mivel nincs NHL, ezért ugye az sincs, de nem hogy pl cseh, orosz vagy skandináv ligát közvetítenének, semmi...

és a legbosszantóbb, hogy mióta van sport1, azóta ugye nincs se SPN, se FoxSport... ezeket ugyenis kitúrták (sztem lobbi), nehogy konkurencia legyen...

ezért csak küldjön mindenki egy mailt ennek a bögrének ([email protected]), tudja, hogy utáljuk őket, geczi felelőtlen harácsolók...
  • Hentes Bill #2331
    MICSODAAAAAAA?! EZT NEM HISZEM EL

• KG21
    sajnos nem kamu, több ember is ugyanezt a választ kapta az nba1.hu fórumon :(
  • precision
    De bazze, legalább lenne egy csatorna ami közvetít nba meccseket. Ez Magyarország, 2005 küszöbén...egy rohatt nba meccset se tud megnézni az ember!
  • FrezeR
    hogy lehetnek ilyenek? komolyan...most teleirhatnám csúnya szavakkal de az nem lenne elég a dühömet kifejezni...még jó hogy nem fizettem elő a sport1-re. mégis mi a faszért nem adnak meccseket?
  • precision
    Ehhe, ez most kamu v. tényleg igaz??? Ha igen akkor rohadjon meg az egész magyar média! Ekkora szart, hogy nem közvetítik. Lúzerek :(
  • KG21
    kár a gőzért. Az nba1.hu-n már kapott választ az egyik arc:

Dátum: Tue, 2 Nov 2004 13:04:26 +0100
    Feladó: "Potecz Judit" <[email protected]>
    Címzett: "'[email protected]'" <[email protected]>
    Tárgy: FW: a végsõ forma

Kedves Nézőnk!

Ebben az idényben a SPORT TV nem közvetíti az NBA szezont. A 2004/2005-ös
    szezonban elsősorban a magyar érdekeltségű kosárlabda mérkőzéséket
    közvetítjük (a Pécs, a Szolnok, valamint a Debrecen európai kupameccsei,
    bajnoki rangadók és a magyar válogatott mérkőzéseit).

Augusztus óta 15 magyar érdekeltségű mérkőzést közvetítettünk és február
    végéig legalább további 25 mérkőzés kerül képernyőre és utána is figyelemmel
    kísérjük a csapatokat.

Üdvözlettel
    Potecz Judit

• air23
    sad pande for president :) majd ecce jol lemegyek hetfon ;)
  • Slow
    chellosok, egy kis összefogásra szólítom kis giga-korlátba szorított társadalmunkat ;)
    Letöltés-összedolgozás-megosztás! jáj ;)
  • Slow
    sztem egyenlőre ne várjátok...

ha valaki tud egy olyam mailcímet, amire érdemes írni nekik, akkor írja be ide pls! (úgyértem, amire már válaszoltak valaha)
  • FrezeR
    srácok..én végignéztem a sport 1 müsorát egészen November 14.-ig és a sport 2 adását vasárnapig és sehol nincs nba mérkőzés feltüntetve! ez most valami vicc? remélem, hogy fognak meccseket adni...mert ha nem akkor
  • Slow
    csak upc direct
  • Hentes Bill #2320
    cumi
  • Ramore
    én upc-s vagyok, mégsincsen :(
  • Hentes Bill #2318
    UPC-seknek
  • KG21
    épp most nézem, tegnap szedtem le. Érdekes, ahogy Garnett a félidő előtt Ben Wallace-el szemben irányítóként betör, majd leosztja :)) Meg Wally alley-t húz be, ilyet sem láttam még :P ű
    Olowokandi meg képes volt az első percben 3 faultot beütni, ekkora barmot bazz...
  • Ramore
    hol jön be a sport2 budapesten?
  • MrSpock
    Várom én is a szezont.
    Spor1-en remélem több nba meccs lesz.
    Most berakták ugye az NFL-t,végre jó látni,és van már 2 csatorna,igaz csak az 1 jön be.
    Ezen már igazán elférne egy kicsit több kosár,főleg,hogy NHL-meg el sem indul.
  • Slow
    ahhh, megnyugodtam... :P
    :)

na ez a pistons-wolves pre-season meccs rendben van... ez a két csapat nagyon ott van...

övöm és bóóóvdogság ;)
  • air23
    szerintem azért nem kell elkeseredni :) ha nfl meccseket tudnak mutatni akkor nba is lesz :)