\'NBA\'
  • KG21
    Én '96 óta nézek forma1-et, nagyon nagyra értékeltem, hogy a Sumakker világbaknokként egy nagymúltú, ámde akkor totál vesztes csapathoz ment. Mindezek után mégsem drukkolok azóta is neki, mert már megnyert 6 vb címet, minek neki több?
    A Lakersről: nagyon nem szimpatikusak nekem több okból. Kobi és Shrek egymást utálják, Payton az edzőt utálja, mert sosem teszi be a véghajrában, (sztem joggal, GP tehetsége erősen megkopott) Az sem szimpi, hogy Malone és Payton visszavonulás előtt csak azért mentek oda, hogy másodhegedűsökként, de legalább kapjanak egy gyűrűt, majd Shrek, meg Kobi megszerzi nekik, ha már maguktól nem sikerült. A harmadik, számomra legnyomósabb ok, miért nem tudnék egy ilyen csapatnak szurkolni, hogy a játékuk arra épül, hogyan tudnák beadni Shreknek a palánk alá, hogy begyömöszölhesse. Örülhetnek a Lékersz drukkerek, meglesz az újabb gyűrű, a szép kosárlabda pedig ismét vereséget szenved.
    ui. A meccs után nézem meg mit szóltok mindezekhez, mert félek vmi okos elpofázza az eredményt, mint már sokszor.