11113
\'NBA\'
  • Slow
    ráadásul KG irányító...:P
  • KG21
    "Én nemtudom, Garnett nagyon jó játékos,de valamiért nemtud odajutni,lehet tényleg azért mert nemolyan erős?De Kobe sem az,meg Jordan sem volt,meg McGready sem."

miért hasonlítasz egy erőcsatárt hátvédekhez?
  • FrezeR
    ugy látom beindult a nagyüzem :) mi lesz még itt a végéig :P
  • Slow
    nyilván én saját magához hasonlítottam, nem másokhoz, pl madsenhez ;)
  • KG21
    láttam, hogy volt eladott labdája rendesen, mert Cassell fájós háta miatt sokat kellett pihenjen, és Hudson is sérült, ezért sokszor ő játszott irányítót, ami azért egy 2'11-es embernek nem mindig mehet zökkenőmentesen. De azért azt erős túlzás állítani, hogy gyengén játszana az egész playoff alatt, nézzéték már meg az átlagait...
  • Slow
    nyugesz

mi a véleményed arról KG, hogy KG kicsit zavarodottnak látszott soxor a kings ellen? elhagyta a labdát, közelről hibázott, ilyenek... tudom, hogy jól védték, de alapszakaszban, mintha jobban bírt volna a védőivel...
    vagy tévedek?

megnézném ezt a mai meccset.. franc, pont kosaraztam alatta...;)

Spock
    valahogy az az érzésem, hogy az ilyen csapatoknál, mint pistons, wolves, indiana, tehát ahol a csapatmunka van elöl, könnyebben tudnak taktikát sé ritmust váltani
    a lal, a spurs, huston, nets, ezeknél, ahol egy-két ember teljesítményén múlik a meccs rizikósabb, viszont, ha jól megy, megfoghatatlanok...

asszem most ugyanazt leírtam, mint te...:) na mindegy ;)
  • KG21
    az a plusz épp most jön nekik össze. Garnett idén mindent elért, főcsoportdöntőbe jutatott egy teljesen újjáalakított gárdát, ha nem is sikerül nyerniük a Lakers ellen, egyértelműen túlteljesítették a várakozásokat.
  • KG21
    hol fröcsögtem szted, te LOL-oztál először nem én, ha arra gondolsz. Garnett az MVP nálad okosabb emberek szavazták ezt meg.
  • MrSpock
    Én nemtudom, Garnett nagyon jó játékos,de valamiért nemtud odajutni,lehet tényleg azért mert nemolyan erős?De Kobe sem az,meg Jordan sem volt,meg McGready sem.
    Ők mind jól cseleznek,dobnak,klasszisok.
    Valahogy a csapat talán,de hát a Minnesota nemrossz,a játékosok sem akik alkotják.De az a plusz valahogy nemakar nekik összejönni.
    Sok egyforma csapat van,és csak a nüanszok segitik tovább némelyeket,talán egy picit a klasszisok,ha jóljátszanak,menetelnek.
    A Netset sajnáltam,Kidden múlott,ha ő nemjátszik jól,vége.
    Némelyik csapatnál,hogy a kispad is maxot nyújtson,akkor tudnak továbblépni,míg másoknál 2-3 ember és simán nyernek.
    Ilyen a Lakers,ha jólegy Kobe-Shaq párosnak,picit kisegitve verhetetlenek.A Minnesotánál meg szükség van mindnekire,mint a mai meccsen,és akkor nagyon jók.
    Nemtom miért van ez.Pedig nem piskóta csapat,és mégis ha nemnyujtanak 100%-ot nemnyernek.
  • Ramore
    Én nem vagyok se Lakers, se Minnesota rajongó, ezt a szöveget másoknak kellett volna címezned. Én egyaránt kritizáltam mind a két csapatot, de te ezt nem vetted észre.
  • Ramore
    Ne fröcskölődjél, ez csak az ostoba emberek szokása, én kultúráltan leírtam a véleményemet a szerelmedről, ezt mások is megerősítették. Ha esetleg tovább jutnának a farkasok, amit kétlek, akkor az csak és kizárólag Sprewell-nek lesz köszönhető, KG nem képes győzelemre vinni a csapatát jópár éve már. Gyenge a test felépítése, és a dobás technikája sem igazán kifinomult.

Kedves KG21, viseld el a kritikát, és ne ess kétségbe, ha mégis a Lakers menne tovább. :))
  • KG21
    Ennyi erővel mondhatnám, hogy Shrek alig kotort össze 14 pontocskát a lúzer védőin, na ki is játszott gyengén mi?
  • KG21
    te azt mondtad gyengén játszott, nem azt, hogy nem alkotott nagyot nagyokos. Valóban nem alkotott nagyot, de így is csapata legtöbb pontját és lepattanóját szedte, és nem csak ezen a meccsen, de az átlaga is 24 pont 13 lepattanó az egész playoff alatt, mialatt olyan fogást kap, hogy más moccanni nem tudna. LOL vagy, egyedül senki sem képes bajnoki címre, minimum két sztár kell hozzá, ez tény. Garnett az igazi vezér, Spreewell és Cassell pedig fegyverhordozók, ezzel kár vitatkoznod.
  • Slow
    én nem őt tartom a legjobb centernek, de ez mindegy is, merthogy az tény hogy ő a sikeres...
    nem mondtam, hogy légbőlkapott dolgokat mondtál, csak hogy nem erről volt szó, bocs ha félreérthető voltam...
    csak úgy véditek a TÉNYEK-kel szemben az LA-t, hogy az már vallási fanatizmusra utal... mint az anyaorpszlánok..:)
    az a baj, hogy szórakoztató piszkálni így az lakerst, ha ez rá a reakció, bisztos gecó vagyok ;)
  • MrSpock
    hmm..szerintem az én hozzászólásom nem egy kis légbőlkapott dolog volt,ha talán elolvasod,és átgondolod igazam van nem?
    Ja !NEM!már látom is a választ,de aki ért egy kicsit hozzá az tudja miről beszélek.
    Ennyi ,vitázni meg semmi kedvem.
    Ja még annyi:Török Petya is csak mosolygott,mert ő ért hozzá,és tudja,nemszabad leirni a Lakerst,és fikázni.Pedig köztudott nem LA fan.Csak egy icipicit van sejtése a dologról.:-)
    persze ő is suokott tévedni.:-)
    Ja és a tények:NBA-ban tudomásom szerint Shaq a legjobb center,vagy nem?
  • Slow
    én se értek hozzá, de KG egész rájátszás alatt nem bír igazán nagyot alakítani, nagyon fogják, figyelnek rá és neki nincs az a plussz 70kg töblete amivel megoldhatná...
    sajni mait nem láttam, de ebben a rájátszásban sok min meccset néztem, és rengeteg elvesztett labdája volt eddig is, meg hibák, de a többiek remekül kisegítik, helyettesítik, mert nem egy-emberes-csapat (szerencsére)
    lakers nem lesz gond sztem, csak meg kell várni, míg összeveszik a csapat, de majd a döntőben, a wolves-pistons döntőben a pistons nyer ;)
  • Slow
    ha nem dől össze a világ, akkor jó, akkor essenk ki, ok? :P
    ;)

de hát ez nem fikázás, hanem átgondolt vélemény, és főleg: tények...
    ilyenekkel viszavágni, hogy Sprewell igy meg úgy, meg chelsea.. nah, azé'... má' bocs... juj
    ne védd már ilyen hevesen a csapatodat, mert még jogosabbnak tűnik amiket mondtunk :P
    "gyengék voltunk" lol, mint egy fradiszurkoló ;) bocs ;)

hé "témaindító"!
    a f*szom a savanyú nem a shrek szőlője, lol zaki, kappe :))))
  • Ramore
    A 24 pontjából 10 talált pont volt a lúzer Medvedenko-ról, ez pedig nem nagy teljesítmény. Tehát mégegyszer leírom, még, ha ez neked kellemetlen akkor is, KG ma nem játszott nagyot. Sokkal inkább Sprewell, akinek a vezetésével talán bajnoki címhez juthatnak, KG egyedül kevés egy ilyen feladathoz, ez már többször is bebizonyosodott. Ez tény, még ha én nem is értek a kosárlabdához. LOL :)
  • MrSpock
    Na vége a meccsnek.
    Gyengék voltunk ma,nemvolt kedvük igazából játszani,nemjött össze semmi sem.
    Ez van,majd Los Angelesben jobban megy,mégegyszer ilyen szarul ugyse játszik a csapat.
    Ja és az iménti Malone dologhoz:Ilyen pályafutással te mit csinálnál?Csak szeretnél egy rohadt gyűrűt nem?
    azért nemnyert mert egy szar Utahban játszott,és nem Chicagoban.
    Azt a csapatot senki nemtudta legyőzni,Jordanékat nemlehetett.
    Most így öregkorára eljött ide,hogy talán megszerezze.
    Megérdemelné,mert nagyszerű pályafutása volt,Stoctonnal együtt.
    Én anno még a Novisadon néztem a meccseket,akkor még Magic Johnson volt az ász,meg Bird,és amikor odakerült Divac ,akkor sokat adták a Lakerst.
    Nemmost volt.
    Úgyhogy nefikázza senki ezt a csapatot!
    Nem egy Chelsea,vagy mittudomén,vegyünk sztárokat és majd nyerünk
    Azért évekalatt összejöttek a gyűrűk,mert tudnak valamit.
    Miértnemnyertek mások?
    Mert ugyevannak "jobb"játékosok is?
    Vagy szégyen,hogy 2emberes csapat megveri az egész NBA-t?
    Jövöre örülhettek,hisz Kobe elmegy Philadelphiába,aztán kitudja kijön ide,de én akkor is Lakerses maradok.
    Meg egyáltalán mi lesz a csapattal.
    Ma szarok voltak,gyengék,előfordul,látjátok nemvagyok elfogult.
    Ez van,majd a párharc végén visszatérhetünk erre.
    Ha kiesnének akkor sem dőlne össze a világ.
    Mindig nemlehet nyerni,ahogy a Lakers sem nyert mindig.
    Mindenki drukkoljon szive szerint,de nemkell utálkozni,mert azt a legkönyebb.
    Én is mondhatnám ,hogy Sprewell egy sittrevaló fazon,de mégis jó játékosmés egyáltalán csoda,hogy még nemlőtték le.
    Ez van,ez iylen világ,itt a pályán látottak számitanak.Ezért mennek ki a meccsre,hogy ott lássanak csodákat az emberek.
    Na röviden ennyit aki nemért velem egyet nyugodtan fikázzon csak ,vagy gondolkozzon el.

• zaki
    hehe, majd meglátjuk ki nevet a végén, két hazai meccset hozzuk, majd az 5. meccsen idegenben eldöntjük a párharcot Onyilt, vagy Shreket, esetleg Onyilt lehet nem szeretni, csak savanyú a szőlő
  • KG21
    nálad 24 pont, 50% a mezőnyből, 11 lepattanó gyenge? Ha így gondolod nem értesz a kosárlabdához.
  • Ramore
    Egyet értek, Payton nagyon gyengén muzsikál manapság, viszont a gyűrűért átszerződés gyakori jelenség az amerikai profi sportágakban. Szerintem KG is gyenge volt ezen a meccsen, egyedül Medvedenko-t tudta csak legyőzni néhányszor.
  • KG21
    Yao pl ugyanazzal a tetsúllyal legalább olyan jó, mint Onyil.
    A meccsről annyit, hogy élvezet volt nézni, amikor KG cumiztatta Medvedenko-t, Shrek meg ennyit tud, ha rendes fogást kap, csak a zsákolásból és büntetőből szerzi pontjait.
  • FrezeR
    az lehet, hogy nem szép a Lakers játéka és gyakran 2 emberre épül csak, de mégis lehet igy is nyerni bajnokságot. Én is szeretem a szép és látványos játékot az igazi csapatmunkát de mert a Lakers nem játszik igy én még szeretem őket, ha szép játékot akarok elég csak Kobe-t nézni:) ja és még egyáltalán nem biztos hogy megnyerik...
    Shaq a testsúlyához képest igenis mozgékony még ha "elég vicces" is ahogy mondtad Slow. Nézz meg hasonló testsúlyú kosarasokat, hogy mozognak és mennyire eredményesek. Ó de én nem akarok ezen vitatkozni mert ez nem vezet sehová...elmondta mindenki a véleményét OK de inkább mostmár koncentráljunk a mérkőzésekre és hagyjuk a vitát!
  • KG21
    Cassell-nek porckorongsérve van:(((( Nagyon együtt tudok érezni vele, nekem is az van:(
  • Slow
    na akkor megen LA a téma hehe :)

én... izé... én soha nem drukkoltam rendesen semelyik csapatnak, vannak kedvenceim (most: nets, toronto, wolves, pistons, kb ebben a sorrendben), de igazán a jó és szép játékot szeretem...
    pl LA-ben is találok magamnak jót --> Kobe zseniális, órákig elnézem a mozgását, dobásait, döbbenetes, amiket csinál...

de, esküszöm nem kötekedésből mondom, Sheknek hogy lehet örülni? :) Max azt látom benne, hogy brutális...
    én szoktam kosarazni (heti 3 full amatőr szórakozás) és az NBA-t azért jó nézni, mert az ember tanul belőle...
    de Shekről az jut eszembe, hogy milyen lehet úgy játszani, hogy egy csapat 150 cm magas 40 kg-os gyerek között vagyok (én 193cm), a palánk fél méterrel lejjebb van, és fellökhetek akárkit... :))))
    na ez nem szórakoztató, csak vicces ;)

• KG21
    Én '96 óta nézek forma1-et, nagyon nagyra értékeltem, hogy a Sumakker világbaknokként egy nagymúltú, ámde akkor totál vesztes csapathoz ment. Mindezek után mégsem drukkolok azóta is neki, mert már megnyert 6 vb címet, minek neki több?
    A Lakersről: nagyon nem szimpatikusak nekem több okból. Kobi és Shrek egymást utálják, Payton az edzőt utálja, mert sosem teszi be a véghajrában, (sztem joggal, GP tehetsége erősen megkopott) Az sem szimpi, hogy Malone és Payton visszavonulás előtt csak azért mentek oda, hogy másodhegedűsökként, de legalább kapjanak egy gyűrűt, majd Shrek, meg Kobi megszerzi nekik, ha már maguktól nem sikerült. A harmadik, számomra legnyomósabb ok, miért nem tudnék egy ilyen csapatnak szurkolni, hogy a játékuk arra épül, hogyan tudnák beadni Shreknek a palánk alá, hogy begyömöszölhesse. Örülhetnek a Lékersz drukkerek, meglesz az újabb gyűrű, a szép kosárlabda pedig ismét vereséget szenved.
    ui. A meccs után nézem meg mit szóltok mindezekhez, mert félek vmi okos elpofázza az eredményt, mint már sokszor.
  • zaki
    régen a tv3-on is voltak nba meccsek.
  • Ramore
    Én még láttam az Eurosporton is Nba meccset, huhh, de régen is volt.
  • zaki
    mikor még általánosba jártam nagy divat volt az nba-s kártyák gyűjtése. nem tudom miért, de O'Neal kártyákat kezdtem el gyűjteni, azóta ő a kedvenc játékosom. régebben nem szurkoltam senkinek, Chicago-t szerettem (ki nem? ), és mikor átvette P. Jackson a Lakers csapatát, azóta szurkolok nekik. persze jobban örülnék, ha csak őket adná a tv (), de bármelyik meccset szívesen megnézem. I love this game
  • FrezeR
    KG ez a kép valami eszméletlen
  • FrezeR
    én is csatlakoznék MrSpock-hoz miszerint szintén nem akkor kezdtem szúrkolni a Lakersnek amikor elkezdtek dominálni, hanem régebben is neki szoritottam és én Shaq miatt főleg mert nekem Orlandoban is ő volt a kedvencem és akkor meg nekik szúrkoltam, és amikor még a Lakers sehol nem volt vele sem akkoris, szóval valaki másra gondoltál ezek szerint:) mert tény hogy sokan akkor szoritanak valakinek amikor éppen sikeres lesz. ezt is el kell fogadni valahogy.

Más: Én is utálom azt, hogy a sport 1 nagyon büszke arra, hogy lead a héten egy mérkőzést a playoffban meg 2-t..ez igen. Ok mondjuk jobb mint a semmi, de attól még nevetségesen kevés:( A DSF sem a régi már, egy nap késéssel de ugyanazt a meccset adják le mint a sport1!!! pedig évekig csak ők nyomatták igazán akkoriban heti 3 meccset is éveken át+ a heti magazin...ennyi bocs ha hosszúra siekredett
  • Slow
    jah, végig ezt a párt nyomják, detroit meccsre esély sincs sztem...

egyébként mi f*sznak hazudja asport1 azt hogy nem ők döntik el, hogy mit közvetítenek?

egyre jobban utálom, annak a felbosszantott kölyökkutya dühével, akinek bekenik az orrát csokival, de nem adnak neki egy falatot se... grrrrr féééélelmetes vagyok

;)
  • Slow
    ehehehehehehe :))))

csodaszép rajz ahhoz képest hogy még csak 4 éves vagy :P
    ;)))))
  • zaki
    szerdán is lesz lakers-minnesota meccs este 9kor
  • KG21
    Ma 2. meccs, holnap 16:15-kor adja a sport1, úgyhogy eredményt nem beírni.
    Drukkoljunk együtt kedvenc csapatunknak a lékkersznek:DDD
  • Slow
    ja, beírtam már magam két petícióra is:
    Legyen TNT és ABC csatorna
    Legyen újra FoxSport! Az ESPN Classic-ot senki sem nézi.

tegye mindenki ezt...
  • Slow
    van aki májkel súmahernek drukkol, azt is nehéz elhinni...;)
    sőt azt igazán nehéz :)

sztem lakers jövőre szétzuhan, kobe börtönbe megy, shrek meg egyedül azért nem bír megoldani mindent...
    még hozzáteszem, hogy LA nem jó csapat (csapatmunkára gondolok), de nagyon nagy játékosok alkotják és rettenetes mákjuk is van...:)

egyébként a mo-i helyzetről annyit, hogy a magyar kosárlabda látogatottsága (nézőszám) lassan nagyobb lesz mint a focié, de az ország kb úgy reagál a változásokra meg az újdonságra mint lajhár a bolhacsípésra...
    tehát nem sok reményt látok, csak, hogy kihal a mai 50-60-as erősen begyepesedett uralkodóosztály... hehe :)
  • MrSpock
    Én személyem szerint 15 éve Lakersnek szurkolok,ez volt akkor is amikor Chicago-s évek voltak.
    Akkor kelet volt az uralkodó,most nemígy van.
  • ImPoOsToR
    Jah és akkor most egy kicsit az eredeti NBAről. Szerintem kurvára szar ez így ahogy van. Mert ha nem védte meg címét a SAS akkor majd nyer a LAL nem érdekes. S amíg van LAL, sohasem fog kelet vagy akármelyik csapat nyugatról nyerni. S én már kurvára unom ezt a változatlanságot. Például kelet kb. 6 éve nyert gyűrűt. S be látszik igazolódni az is, hogy a LAL folytatja bajnoki sorozatát. Szerintem ki fog szopni a Minnesota, (egyébként Farkas drukker vagyok, de ami tény az tény)az Indiana meg pláne. Lehet hogy én vagyok a pesszimista, de ez így nem mehet tovább. Valami változatosság kell ebbe a kurva NBAbe. S megbocsásson az összes LAL drukker, de hogy tudtok nekik drukkolni? Csak azért mert a legjobb összeállítás, s mindenkit megver? Én sokkal többre tartom a kis feltörekvő csapatokat, mert így persze, hogy mindenkit megvernek, mert sztárokkal van tele. Miért, miért kell ez? Miért jó ez nektek? Ez az esély egyenlőtlenség? Áhhh.. a remény minden év végén él bennem, de állandóan csalódok. Nehogymá megint a LAL, változatosság kéne az NBAbe, aztán lehet, hogy csak én érzem rosszul... de ez engem nagyon bánt.