\'NBA\'
  • ImPoOsToR
    Jah és akkor most egy kicsit az eredeti NBAről. Szerintem kurvára szar ez így ahogy van. Mert ha nem védte meg címét a SAS akkor majd nyer a LAL nem érdekes. S amíg van LAL, sohasem fog kelet vagy akármelyik csapat nyugatról nyerni. S én már kurvára unom ezt a változatlanságot. Például kelet kb. 6 éve nyert gyűrűt. S be látszik igazolódni az is, hogy a LAL folytatja bajnoki sorozatát. Szerintem ki fog szopni a Minnesota, (egyébként Farkas drukker vagyok, de ami tény az tény)az Indiana meg pláne. Lehet hogy én vagyok a pesszimista, de ez így nem mehet tovább. Valami változatosság kell ebbe a kurva NBAbe. S megbocsásson az összes LAL drukker, de hogy tudtok nekik drukkolni? Csak azért mert a legjobb összeállítás, s mindenkit megver? Én sokkal többre tartom a kis feltörekvő csapatokat, mert így persze, hogy mindenkit megvernek, mert sztárokkal van tele. Miért, miért kell ez? Miért jó ez nektek? Ez az esély egyenlőtlenség? Áhhh.. a remény minden év végén él bennem, de állandóan csalódok. Nehogymá megint a LAL, változatosság kéne az NBAbe, aztán lehet, hogy csak én érzem rosszul... de ez engem nagyon bánt.