11113
-
#1752 Slow: Ez sajnos mindíg is így volt, s ha nem rajtam múlik, akkor így is lesz. Leszarják a kosárlabdát, elnyomják magasról. Csak a foci, foci, meg a vizilabda, kézilabda. Ezek mennek ma. Hogy miért? Ezt senki sem tudja. Leginkább az a lány tudná megmondani, aki minden nap bejön az osztályunkba és vesz egy nemzeti sportot, s örjőng azon ha nyert az FTC. Ez aztán színvonal. Én persze mindíg elveszem tőle, s megnézem hány "hasáb"(oldalt már mondani sem merek) foglalkozik NBAvel. Hát mondanom sem kell, egy negyed oldal volt múltkor is, kábé 10 mondat, ami érződött, hogy valami nagyon színvonalra ügyelő és hozzáértő ember kezeiből került ki. Mert mi volt a hír? Indiana döntőre megy... ezt minden hülye meg tudja írni, felnéz az nba.com ra, s megnézi ki jutott tovább, kiken keresztül. S ezeket tárgyallta. Nem hogy valami érdekeset, valami Inside hírt, áhh felejtsd el. Egyetlen remény EZ az oldal. Báhh, ha felnövök, mert még csak 14 vagyok, azt tárgyalltuk a haverommal, hogy csinálunk egy magyar fasza NBA újságot. S ezt tök komolyan gondoljuk..reméljük... Ezek sajnos csak álmok a mostani FOCI, FOCI, FOCI kormánynál! -
#1751 ismét gartulálok a Sport1-nek, hogy leszarva mindenkit, megváltoztatja az eddig viszonylag megszokott és normális esti meccskezdést...(most 16.15-kor lesz...)
f***om, hogy mennyire nem törődnek a kosár-szeretőkkel...
még mindig szarabbnál szarabb focimeccsekkel van tömve, most, ha jól látom U19-es rendkívül színvonalas foci lesz este és a "nélkülözhetetlen" golf-tv...
kapják be, legalább megismételnék másnap, de neeeem....
az a baj, hogy valahogy kilobbizták, hogy nincs konkurenciájuk és így azt csinálnak amit akarnak...
"örüljünk, hogy valaki közvetít NBA-t" <--- legszarabb, tipikus magyaros duma... ne is jöjjön nekem ezzel senki...
-
#1750 Indiana is begyűjtötte az első meccset!Na majd hajnalbana Lakers!
Most kivételesen nemnézemmeg,majd a tv-ben!
Go Lakers! -
#1749 Dsf-en nézed? -
#1748 Wolves-Lakers game1 -
#1747 búúúú neee ez nagyon rossz kezdés -
#1746 óóó jeee ez nagyon jó kezdés -
#1745 O'Neal nagyon jól nyomta, 27 pont, 18 lepattanó, 4 blokk, 11-ből 9 büntetőt értékesített -
#1744 és IDEGENBEN győztünk! -
#1743 Min-La 88-97
Nyertünk!
Go!Csak így tovább! -
#1742 Jól állunk!Go Lakers!
69-80,most kezdőrött a 4.negyed:-) -
#1741 ma este kezdődik a nagy párharc, majd felkelek úgy 4 óratájt követni a véghajrát:))) Hétfőn pedig adja a sport1 a 2. meccset, 16:15 re van kiírva (MIN-LAL) -
#1740 NYRT KG csapat huh kurva jó a legjobb csapat in NBA!!!!!!!!! -
#1739 Kidd 0 pontot dobott... ez azért lol :) -
#1738 jaaaaaj, kiesett a NETS....
na mindegy...
hajrá pistons... -
#1737 óó nekem már most nem jön:( -
#1736 köszi -
#1735 Twolves-Kings game 7 -
#1734 Hajrá Lakers! -
#1733 Az nehéz dió lesz!
Go Lakers! -
#1732 Követtem a Kings-Twolves meccset, épphogy sikerült a győzelem, 80-83 lett a vége. Garnett igazi MVP formát mutatott, 32pt 21reb 5blk... jöhet a Lakers:) -
#1731 Véded a sport1-et? Megdöbbenek! Sokkal több meccset kellene adniuk, és nemcsak nba-t, hanem nhl-t is. Persze ha te nem szereted annyira ezeket a sportokat, akkor megértem, hogy heti 1-2 meccsel meg vagy elégedve. Én nem! -
#1730 az a minimum :) -
#1729 Jogos a háborodás!Minden meccset adni kellene:-)) -
#1728 nem értem mire fel ez a felháborodás, heti 2 meccset adnak a rájátszás alatt, plusz élőben adják a döntő összes meccsét. Az alapszakaszban meg nem özönlöttek a meccsek, mivel heti 1 volt csak. -
#1727 Felháborító, hogy ennyire száműzték az nba meccseket a sport1-en, most amikor az év legjobb meccsei vannak. Persze pár hónapja még özönlöttek a harmatgyenge "b" kategóriás csapatok meccsei.
Ezek tényleg azt hiszik, hogy kosárlabda-kosárlabda alapon leadnak egy női meccset, akkor az nekem ugyanaz az élmény??? Egy nagy túróst! -
#1726 igen ramore, mert általában hétfő-szerda napokon vannak meccsek :) -
#1725 ja hát az sem volt semmi:) ugy kapirgált szegény KG arcában mint egy eszelős:)) még szerencse hogy KG megőrizte hidegvérét:)
sajna a héten már nem lesz meccs:( max a dsf-en... -
#1724 4 napja egy perc nba meccset nem adtak, ezért kérdeztem költőien! -
#1723 hahó
nem úgy néz ki, hogy szerdán lesz meccs...
nincs helye a mősorban, NHL lesz abban az időben
durva meccs volt a ma közvetített, nem tetszett... mindkét csapat aljaskodott...
no mindegy ;)
azért remélem továbbjut a wolves -
#1722 hmmm, remélem lesz szerdán vmi meccs. -
#1721 ezt még később döntik el, ez már nem az alapszakasz -
#1720 azért az sem volt semmi, ahogy Brad belemászott a képébe:P -
#1719 nagyon jó kis meccs volt, főleg az 1. 3 negyed. Peeler milyen lebaszott KG-nek . Brad Miller-t öröm volt nézni, hogyan szivatják egymást, azon behaltam, ahogy belemászott Kg arcába mi lesz aköv meccs a sport1en, nem tudja valakee? nem írják a sport1en, meg az nba1.hu-n sem -
#1718 jó kis meccs volt:) szegény KG mekkorát kapott az állára
szerintem a Minnesota megy tovább, a hazai pálya előnye sokat jelent főleg egy 7. találkozón. -
#1717 Azt néznem kell! -
#1716 miért nem nézed meg a sport1 honlapján? holnap est fél 9-kor lesz sacramento-minnesota -
#1715 Sport1 mikor ad meccset? -
#1714 ezaaaaaaaaz
GOGO Lakers
PÁPÁ Spurs -
#1713 Na majd a Wolves visszavág nekik a tavalyiért, csak hozni kell az utolsó meccset:)