Slow: Ez sajnos mindíg is így volt, s ha nem rajtam múlik, akkor így is lesz. Leszarják a kosárlabdát, elnyomják magasról. Csak a foci, foci, meg a vizilabda, kézilabda. Ezek mennek ma. Hogy miért? Ezt senki sem tudja. Leginkább az a lány tudná megmondani, aki minden nap bejön az osztályunkba és vesz egy nemzeti sportot, s örjőng azon ha nyert az FTC. Ez aztán színvonal. Én persze mindíg elveszem tőle, s megnézem hány "hasáb"(oldalt már mondani sem merek) foglalkozik NBAvel. Hát mondanom sem kell, egy negyed oldal volt múltkor is, kábé 10 mondat, ami érződött, hogy valami nagyon színvonalra ügyelő és hozzáértő ember kezeiből került ki. Mert mi volt a hír? Indiana döntőre megy... ezt minden hülye meg tudja írni, felnéz az nba.com ra, s megnézi ki jutott tovább, kiken keresztül. S ezeket tárgyallta. Nem hogy valami érdekeset, valami Inside hírt, áhh felejtsd el. Egyetlen remény EZ az oldal. Báhh, ha felnövök, mert még csak 14 vagyok, azt tárgyalltuk a haverommal, hogy csinálunk egy magyar fasza NBA újságot. S ezt tök komolyan gondoljuk..reméljük... Ezek sajnos csak álmok a mostani FOCI, FOCI, FOCI kormánynál!