\'NBA\'
  • ImPoOsToR
    Szóval. Ehhez az egész Shaq témával kapcsolatban megvan a véleményem. Van akinek ez tetszik, van akinek nem, nem kell egymást baszogatni érte, és a másiknak egyből besértődni. Például, nekem sem tetszik, hogy Shaq ilyen amilyen, mert ezzel az erővel behívnak az utcáról egy ilyen testalkatú embert, 2 hónapig edzik, és máris ott van egy Shaq. Tehát nekem ezért nem tetszik, hogy csak testi adottságból játszik. S most nem fikáztam, csak elmondtam a véleményem. Én sokkal többet adok, a kis és gyors emberekre, mert jobban tetszik amit művelnek. Igaz, most jöhetnétek azzal, hogy a gyorsaság is testi adottság, ez igaz. Azért gondoljátok el, meddig kellett szenvedni egy Jason Kiddnek, míg kiskorától megtanult így dobni, fejlesztette lábizmait, hogy ilyen gyors legyen és egy Shaq meg, egész kiskorától ekkora termetű, no futás, alig kell tanulnia dobni és ennyi. Tehát szerintem az irányítóknak - Sgknek, sokkal több vérrel megizzadt munkájuk van a hátuk mögött, mint egy Shaq.nak ezért tisztelem őket jobban. Ebbe ne hogy már belekössetek, ez az én véleményem. Lehet hogy az itt levezetett ideológiám hibás, mert honnan tudjam én pesti kis lakos, hogy mennyit edzenek a nagy nyugaton de én így gondolom. Szóval ez csak vélemény. A SAS-LAL meccs, meg eléggé szomorú volt, nem tudom akik az időmérőt irányították, hova figyeltek közben! Csak így tudott fordítani a LAL!