11113
\'NBA\'
  • precision
    Jah, én is láttam az nba.com-on :)
  • KeKKSZike
    Mekkora kép már... :D
  • MrSpock
    88-76 Mondtam,hogy sima lesz,ezt már nemengedik ki!
    Go Lakers!
  • precision
  • precision
    Csak egy picit kéne visszaolvasni! A video a #1690 -es hozzászólásban van (mármint a link hozzá:))
  • MrSpock
    Az lett!:-)
  • zaki
    remélem a mai lesz az utolsó meccs a Spurs-sel :)
  • csum666
    ez mi is volt a lakers meccs hogy nyertek azt tom de hogyan?
  • FrezeR
    sokat dolgozott érte az biztos, amikor bekerült az nba-be gyakorlatilag csak zsákolt mindig, de sokat fejlődött. Soha nem lesz olyan mint egy igazi center aki horgokat dobál, meg 2-3 méterről dobálja a tempókat de igy is elég jó ahhoz, hogy megdobja a maga 20-30 pontját. Nem játszik szépen de hatékony és az ő súlyával ez egy kis "csodának" is felfogható, hogy igy teljesit:) Kobe testesit meg számomra a látványosan játszó kosárlabdázót, Shaq pedig az erőt viszi a játékba:)
  • precision
    Azért sztem Shaq is sokat edzett azért hogy ilyen legyen. Most nem az izomzatára gondolok mert az nem nagyon van neki (pontosabban van, csak nem látszik). Hanem arra gondolok, hogy amilyen nehéz ahhoz képest milyen gyorsan tud lefordulni az emberekről és nagyon tud ugrani. Mutass nekem egy "az utcáról egy ilyen testalkatú embert" aki jóval 100 kiló felett végigbír egy meccsett, pontokat szór, lepattanókat szed..stb.
    A látványossághoz pedig annyit, hogy én is jobban szeretem a "kis" embereket akik folynak mint a higany és szép testcselekkel szerzik a kosarakat. O'Neal a mázsán felüli súlyával nem fog zsonglőrködni. És sztem Shaq játéka is látványos, szokott ő ultramegagiga-nagyokat zsákolni . This is my opinion! :)
  • FrezeR
    nah visszatértem:) megnéztem énis a meccset köszi KG. fantasztikus volt, bevallom nem gondoltam hogy forditanak, de mostmár remélem meglesz a továbbjutás:) ez a nets mérkőzés meg hát fuh...fantasztikus Scalabrini az isten!!:))
    még az lepett meg kicsit, hogy a Heat ilyen jól áll a Pacers-el szemben, hátha kiejtik őket, nagy lenne:)
  • KG21
    itt a háromszors hosszabbításos meccs összefoglalójaNets-Pistons game5
  • MrSpock
    Mostnéztem a Lakers videt!Ez nemsemmi volt,ahogy Duncan bedobta és vége,vagyis azthitték,és erre..Hát a kisember kiszaladt a csarnokból is:-))
    És ahogy álltak a Spursosok,és nemhitték el,hogy elvesztették.
    Egy kicist sajnáltam őket,de hát..Go Lakers!
    Kobe nagyszerű volt!
    Azért a Nets is besöpri a rettegett Detroit ellen:-)
    Lakers -Jersey döntő lesz!
  • KG21
    és Scalabrini karriercsúcs 17 pontja milyen már:))) Ha már a Madsen kvalitású embereken csodálkozunk:D
  • zaki
    olvastam, Jefferson 31-et dobott, Sprewell 34-et, de engem az lepett meg a legjobban, hogy Madsen dobott 7 pontot(!) (igaz abból 5 büntető volt, és leszedett 13 lepattanót, amiből 8 támadó volt
  • KG21
    anyám Nets-Pistons meccsen ma 3*-os hosszabítás volt:))) Wolves meg hozta a kötelező hazai győzelmet, remélem mostmár meglesz a főcsoport döntő
  • ImPoOsToR
    Szóval. Ehhez az egész Shaq témával kapcsolatban megvan a véleményem. Van akinek ez tetszik, van akinek nem, nem kell egymást baszogatni érte, és a másiknak egyből besértődni. Például, nekem sem tetszik, hogy Shaq ilyen amilyen, mert ezzel az erővel behívnak az utcáról egy ilyen testalkatú embert, 2 hónapig edzik, és máris ott van egy Shaq. Tehát nekem ezért nem tetszik, hogy csak testi adottságból játszik. S most nem fikáztam, csak elmondtam a véleményem. Én sokkal többet adok, a kis és gyors emberekre, mert jobban tetszik amit művelnek. Igaz, most jöhetnétek azzal, hogy a gyorsaság is testi adottság, ez igaz. Azért gondoljátok el, meddig kellett szenvedni egy Jason Kiddnek, míg kiskorától megtanult így dobni, fejlesztette lábizmait, hogy ilyen gyors legyen és egy Shaq meg, egész kiskorától ekkora termetű, no futás, alig kell tanulnia dobni és ennyi. Tehát szerintem az irányítóknak - Sgknek, sokkal több vérrel megizzadt munkájuk van a hátuk mögött, mint egy Shaq.nak ezért tisztelem őket jobban. Ebbe ne hogy már belekössetek, ez az én véleményem. Lehet hogy az itt levezetett ideológiám hibás, mert honnan tudjam én pesti kis lakos, hogy mennyit edzenek a nagy nyugaton de én így gondolom. Szóval ez csak vélemény. A SAS-LAL meccs, meg eléggé szomorú volt, nem tudom akik az időmérőt irányították, hova figyeltek közben! Csak így tudott fordítani a LAL!
  • precision
    Hát ez egyszerűen hihetetlen. Azért szegény Spurst sajnálom egy kicsit, 0.4 volt hátra és akkor jön ez a kis tökmag Fisher (az isten) és bedob egy kosarat. Így kikapni, nem szép. Na de ez a kosárlabda, és amit a lakers csinált az nem semmi. 0-2 ről 3-2. Remélem nem lesz 7 games párharc és a köv meccsen nyer a lakers.
    GoGo Lakers, gogo Kobe
  • zaki
    hát nem volt semmi... Duncan amit bedobottkintről, és amit Fisher csinált... asszem ez volt élete kosara, amire mindig emlékezni fog... kíváncsi vagyo ka holnapi nba actionre, sztem fel is fogom venni :)
  • zaki
    köszi KG, isten vagy
  • Slow
    juj
    ez durva végjáték volt :)))
  • Slow
    tx ;)
  • KG21
    Lakers-Spurs game5
  • Slow
    nem könnyű lenntartani a labdát, ha az el akar repülni, két nagyon izmos emberre van szükség ;)))))
  • Slow
    én se találom, nyugesz...

a Video Highlights-nál ugyan vannak összefoglalók, de letölteni nemtom hogy kell...

inkább linkeld ide őket szépen KG, ahogy szoktad ;)

(most szedem a Round 2 - Kings VS Wolves - Game 4 ;))
  • KG21
    ne légy láma, itt megtalálod az ESPN motion-t és mindennap nézheted az összefoglalókat azonnal
    ESPN.com
  • zaki
    sorry, de nekem ez kínai
  • KG21
    én ESPN motion-on láttam, javaslom szedd azt le te is. A hosszabb összefoglalókat később szokták kitenni az AND1 oldalra, gondolom délután/estefelé kiteszik
  • zaki
    elolvastam a cikket az nba1.hu-n, hát erre szokták azt mndani, hogy nem semmi... KG összefoglalót nem tudsz a meccsről? muszáj látnom a végén azt a két kosarat :)
  • zaki
    asztakurva

és most a köv meccset otthon nyomja a Lakers, ugye?
  • KG21
    Duncan 11mp-el a vége előtt bevágott egy lehetetlen dobást 3 védővel a nyakán, aztán Derek Fisher a dudaszóra bedobott egy hasonlót. 2-0-ról Fordítottak, nem semmi.
  • MrSpock
    Spurs-Lakers:73-74
  • Slow
    Itt a Sport1 műsora, itt lehet megnézni, mikor lesz milyen meccs ;)
  • KG21
    hétfő 20:30 DET-NJN 6.meccs
  • MrSpock
    Mikor lesz NBA meccs legközelebb a tv-ben?
  • KG21
    nem mindig a 160 kiló nyerő:) éljenek az etióp alkatok:))
  • Slow
    nah, elkezdem nézni ezt:
    Round 2 - Kings VS Wolves - Game 3

akinek kell, jöjjön fel a chello hubra (már,ha chellos az illető ;))
  • Slow
    jah, amolyan igazi nyúlánk kamasz testű =)
    de nagyon ügyes, bár most eléggé kivonták a forgalomból a nets-esek...

most az új kedvencem jefferson, egyrészt mert átugrotta big ben-t, másrészt mert olyan cipője van mint nekem...:))))
  • zaki
    tényleg jó kis meccs volt... ez a Prince gyerek hogy néz ki... olyan válla van, mint a sörösüveg nyaka, nem is értem, hogy lehet ilyen csontrakéta testalkattal az NBA-ben játszani
  • Slow
    buu milyen volt
    valahogy félelmetes amikor beindul a nets :) olyan villámgyorsan passzolnak 2őt 3at, hogy követni alog lehet, és egy ziccer a vége...

jó volt, ez alapján el nem tudom képzelni, hogy ne jussanak tovább (sajnálom big bent, meg prince-t, de hát...;))