\'NBA\'
  • precision
    A Shaq - Lakers témához szeretnék hozzászólni. Nem értem miért fikázzátok Shaq-et, sztem a nálunk jóval jobban hozzáértő szakemberek nem hiába válsztották be minden idők legjobb 50 játékosa közé! (mondjuk ez régen volt asszem, sztem azóta már előkelőbb helyezése is van). Szal nem értem miért fikázzátok, mindenféle sértő és idétlen névvel illetitek (Segg, Shrek..stb), holott iszonyatosan jó játékos. Ő egy CENTER, nem fog zsonglőrködni, mert nem is tudna, meg nem is az a feladata. Az ő feldata, hogy bemenjen középre a palánk alá és ha odapasszolják neki a labdát akkor dobja be, lepattanókat szedjen..stb. És valljuk be a ligában ő csinálje ezt a legjobban (centerek közül). Egyik center sem tud olyan szépen és gyorsan lefordulni a védőjéről mint Shaq. És miért baj az ha kihasználja testi adottságait? Azért lett center mert nagydarab. Egy kosárladbacsapatban ugyanolyan szükség van egy jó centerre mint egy villámgyors labdavirtuóz játékosra.
    Szóval sztem nem jogosan fikázzátok Shaqet, mert nem érdemli meg. A liga legjobb centere!