11113
\'NBA\'
  • zaki
    nemsokára jön a meccs
  • MrSpock
    Kobe sziporkázott!
    Ja reggel nemmertem beírni,nehogy kapjak itt hideget meleget:-))
    Úgyérzem a Lakers továbbmegy,mert nyerni fog San Antonióban is!(nemazért mert nekik szurkolok)
  • precision
    Jaja, nem mertem beírni mert nemtudtam h sport1 leadja e :)
  • zaki
    írtam a moderátoroknak, hogy nyomják be a banner-t (a figyelmeztetőset :))
  • Slow
    na puff :)
  • zaki
    Los Angeles Lakers - San Antonio Spurs 98-90

(Parker 18, Duncan 19, Turkoglu 16, Nesterovic 12, Ginobili 21 pont; O'Neal 28 pont, 14 lepattanó, 11-ből 8 büntetőt bedobott, nem semmi :) Kobe Bryant 42 pontocska...

• KG21
    az nba1.hu-n nem szokták kiírni a tv-s meccs eredményét, de nem ér semmit, mert a cikk címe mellette általában árulkodó sajnos, ezért oda sem nézek be soha
  • Slow
    bazz, vigyázni kell nagyon, én ma megnéztem nets honlapját, de kitakartam a híreket egy gamestar-rel :)))
    itt a módosított banner, ha gondoljátok:
  • precision
    Véletlenül megláttam nets - pistons végeredményt
  • precision
    Megnéztem az nba.com-on a Lakers - Spurs 4. meccsének eredményét! Adni fogja a sport1?
  • precision
  • precision
    Sztem jó banner!
  • zaki
    sztem is Kobe (kíváncsi voltam tudjátok-e )
  • FrezeR
    ok srácok innentől a kosárlabdáé a főszerep és inkább a meccseken vitázzunk mint azon ki dob szépen ki nem.
    szerintem is Kobe van ott, egyértelmü:)
  • Slow
    igen az tuti kobe

egyébként mennyen a fejlécbe, de ne írjam rá nagyon, hogy "A Sport1-en leadott meccsek eredményeket légyszi előre ne írjátok ide!!"

?
    meg tudnám csinálni animált gifként, hogy ez a kép meg a felirat váltja egymást
  • KG21
    baloldalt egyértelmű Carter, a 2000-es zsálolóversenyről, akinek meg csak a fejebúbja látszik sztem Bryant lesz:)
  • zaki
    ha megmondod ki a 3., akkor ügyes vagy :P
  • KG21
    Bird meg a fiatal Jordan nem éppen mai NBA, de jó lesz:)
  • zaki
    hykao barátom szerzett nekünk egy fasza kis bannert, sztetek mehet a fejlécbe?

• Slow
    a ma esti meccs egyszerű lesz...;)
    jóslat:

nets-pistons 27-31

kidd - 26 assist, 1 pont, 0 lepattanó
    jefferson - 26 pont

big ben - 57 blokk, 74 lepattanó
    billups - 31 assist
    hamilton - 31 pont
  • Slow
    hogy lehet ezt kihozni az eddigiekből?

ne legyetek má' megsértődve, ha kritizálunk egy játékost
    nem lenézzük, nem utáljuk, hanem összehasonlítva másokkal megálalpítjuk, hogy nagy és dagadt (izmos, bocsánat...:)) és agresszív, ezzel éri el az eredményeit...
    "ez miért baj????"
    nem baj...
    csak van akinek nem tetszik, mert van akinek a kosárlabda más momentumai tetszenek... még egy centertől is látunk szép passzokat dobásokat...

és ki szidta a lékers szurkolókat? nemá hogy ezt hoztad ki a mondandómból...
    ha félreérthető voltam, akkor sry, nem volt ilyen szándék, hogy "minősítelek" lol, ilyet :))))

sztem nem kéne ennyire komolyan venni skacok ;)

remélem győz a spurs :P
  • KG21
    olyan csak ritkán van hogy bedobja, mindenkit ellökdös, aztán bezsákolja, vagy, közvetlen közelről felteszi, kimarad, támadó (miközben pattognak róla az emberek), és zsák, mert azt nem rontja el egyedül:P
  • KG21
    lefaultolják és kihagyja mindkettőt
  • precision
    A 2 centi kicsit tulzás. Kicsit a hatósugara, de ott lehetetlen megverni. 3 lehetőség van: megeteti a játékost és bedobja; be akarja dobni de lefaltolják; bedobja + falt!
  • KG21
    hol láttad, hogy bárki is lenézi a másikat, mert ennek/annak drukkol. Túldramatizálni nem kéne a helyzetet.
  • KG21
    mint már mondtam, nem vontam kétségbe a hasznosságát, elégszer volt már MVP meg hasonlók. Én a játékának szépségét kritizáltam, ami valjuk meg elég egysíkú. Senki sem fikázta a behemótotokat, csak kiröhögtük a ronda dobását, amit zaki horognak nézett:P, (amúgy azt az egy dobást láthattuk csak tőle, a szépen, ütemesen kivezetett büntetőin kívül:D) Én csak merészeltem azt kifogásolni a játékában, hogy kb 2 cm a hatósugara:)))
  • precision
    Ja és a csapat-témához hozzászólva, az hogy ki kinek szurkol had legyen már az ő magánügye. És ezért senkit sem kell lenézni, v. fikázni. Ha én a bucksak v. warriorsnak v. a liga leggyengébb csapatának drukkolnék akkor már le is néznétek. Akkor már nem is lennék ember v. mifene? Igenis a lakersnek drukollok és pls ne fikázzatok senkit amiatt h kinek szurkol. Mindenki eldönit h melyik csapatott szereti jobban és miért. Ennyi. Én sem fikáztam senkit amiatt h melyik csapat a kedvence.
  • precision
    A Shaq - Lakers témához szeretnék hozzászólni. Nem értem miért fikázzátok Shaq-et, sztem a nálunk jóval jobban hozzáértő szakemberek nem hiába válsztották be minden idők legjobb 50 játékosa közé! (mondjuk ez régen volt asszem, sztem azóta már előkelőbb helyezése is van). Szal nem értem miért fikázzátok, mindenféle sértő és idétlen névvel illetitek (Segg, Shrek..stb), holott iszonyatosan jó játékos. Ő egy CENTER, nem fog zsonglőrködni, mert nem is tudna, meg nem is az a feladata. Az ő feldata, hogy bemenjen középre a palánk alá és ha odapasszolják neki a labdát akkor dobja be, lepattanókat szedjen..stb. És valljuk be a ligában ő csinálje ezt a legjobban (centerek közül). Egyik center sem tud olyan szépen és gyorsan lefordulni a védőjéről mint Shaq. És miért baj az ha kihasználja testi adottságait? Azért lett center mert nagydarab. Egy kosárladbacsapatban ugyanolyan szükség van egy jó centerre mint egy villámgyors labdavirtuóz játékosra.
    Szóval sztem nem jogosan fikázzátok Shaqet, mert nem érdemli meg. A liga legjobb centere!
  • MrSpock
    Igen a Lakersnek szurkolok,és teszem ezt úgy kb17 éve,akkor még nemvolt Shaq,meg Kobe.
    Keleten a Nets,Kidd nagyszerű játékos,és jól is játszanak.
    Gyorsan és látványosan.
    Tavaly nagyon sajnáltam,hogy nemtudtak nyerni.
    Ha a Lakers nemjutna be akkor egyértelmű,hogy Kiddéknek szurkolok.
    De remélem bejut a Lakers!

Most néztem a ami meccseket,nemirom le mivolt,mert tanultam a multkoriból,este meg adja a Nets meccset,video izzit,mert dolgozom.
  • zaki
    én meg 25-kor kapcsoltam oda, de már más ment
  • KG21
    nagyon röhögtem, superman jel mindenhol, mini tornaterem (Shaq center) egy csomó medence (Shaq-a-pulco) Autószalonszerűség eszméletlen járművekkel (Ferrari Testarossa-szerűre alakított SL Mercedes:DDD) Buggyant az ipse teljesen...
  • FrezeR
    komolyan volt?:) a p..ba lemaradtam róla
  • KG21
    áááh Shaq háza van az MTV-n nézzétek:DDD
  • FrezeR
    Mivel nem ismerlek sem téged sem KG-t igy nem alkotok véleményt az alapján pl hogy kinek szurkoltok. Szóval Slow lécci azért mert a Lakers-nek szoritunk ne vegyél egy kalap alá minket csak ezért.Mert mondod hogy mi Lakersesek...nem hiszem hogy azért mert nekik szoritunk, az azt jelenti hogy mind elfogultak vagyunk és olyanok akik halálosan komolyan veszik a dolgokat ez nem igy van, nem ez minősit minket, hogy Lakers drukkerek vagyunk.
    Én csak azt sérelmeztem, hogy miért kell majdnem mindig negativ véleményt irni ha a Lakers-ről van szó, mert sokszor nem éreztem ugy, hogy van alapja. Nekem semmi bajom sem veletek sem másik csapattal, és megnézheted nem szóltam eddig egyszer sem ezek miatt. Persze, hogy nem védte Madsent mert ő nem sok vizet zavar, de próbálnánk meg Kevin Garnettet megszólni!:) Mellesleg amikor azt mondtam hogy nem mindenki No.1. a csapatban akkor nem Kevin-re gondoltam mert tudjuk hogy ő most a best, ugy hogy ezt nem kell megmagyaráznom, valszeg félreértetted. Na szóval én nem akarok senkivel vitázni mert ez a fórum az NBA-ről szóljon és ne a mindenféle véleményekről, mert ugysem tudunk megegyezni szerintem. Részemről a téma itt lezárva. Persze vitatkozni lehet, de a másik csapat tagjainak megszólása és fikázása nélkül!:) ok?
  • Slow
    ok
    úgylátom nem ugyanazt értjük fikázáson, én azt a bálványolás ellentéteként írtam
    sztem KG nem csak a levegőbe mondta a dolgokat, teljesen jogos amiket mondott, az hogy élc van a hangjában? már ne haragud, de ha nem vennétek magatokat (meg a lakerst) ennyire halálosan komolyan, akkor nem találnátok sértőnek...
    mert akkor amikor fikáztam madsent a mineszotából, megsértődhetett volna KG, de nem tette, csak felhívta figyelmem rá, hogy van madsennek is szerepe, legközelebb úgy néztem rá és igaza volt (ennek ellenére szánalmas a fazon..:))

szal sztem ti, lakersesek ne álljatok így hozzá..

egyébként szeretném hallani, hogy mi az ami nem jó pl K.Garnettben a minesotából? halljuk? ;)

(ráértek, már csak holnap olvasom ;))

mondom písz, de sztem a vitát ne haggyuk ki, mert az viszi előre a véleményeket meg a gondolkodást!
  • FrezeR
    ez vita nem sokat ér az biztos, és mivel én is a Lakersnek szúrkolok már évek óta nekem is rosszúl esik ha fikázzák őket. Slow mondtad, hogy joga van KG-nek fikázni őket. Nos ez igaz is, mindenkinek lehet véleménye, de ez már nem olyan szimpi amikor szinte minden meccs után megy a fikázás. Ha van véleménye és az tényleg helytálló elég ha egyszer nyilvánitja ki nem pedig minden Lakers-el kapcsolatos mondatában, ugye?
    Mellesleg visszaolvashat bárki én sem Zaki sem más nem fikázta pl a Minnesotát, és más csapatot sem, pedig azok is bakiznak és ott sem minden játékos No.1. A másik meg az hogy nem kell ahhoz szakártőnek lenni, hogy becsülni tudd a játékos, egy laikus is tudja ugyanugy becsülni. Nekem ez a véleményem, de mondom itt vitának nincs helye, mindenki szoritson a saját kedvencének és a fikázást meg hagyagoljuk.
  • Slow
    igen, ez pont olyan, jó a példa és nekem a ronda (pl német) foci sem tetszik, gyilkolják a sportot...

és igen itt a nagy szomorú dolog..
    aki a szépségnek drukkol nem mindig éri sikerélmény, mert az erő-játék néha többet ér, sírnak is a régi kosárlabdarajongók, hogy már nem az igazi a játék...), bár kobe gyönyörűeket cselezik-dobik-védekezi ;)

nekem, mint már mondtam a csapatjáték a fontos, annak van számomra gyönyörűsége, ha az utolsó utáni pillanatban van még egy csodaszép passz (Kidd emiatt a kedvencem, nem a 10%-os 3 pontosai miatt...:))

ez nézet-különbség, úgylátom neked az számít, hogy az LA legyen a bajnok, mindegy hogyan, én meg, ha pl netz holnaptól az LA stílusában játszana, akkor már nem drukkolnék neki...

(sztem nekem jobb az ízlésem..:P nemám, bocs;))
  • MrSpock
    Ez olyan mintha aztmondaná az ember,Butragenio szar focista volt csak mindig berúgta azt a kibaszott labdát a hálóba!Nemtudott cselezni,nemjátszott szépen,és mindig lecsapott,berúgta.
    Mit ér a szép játék(1986-os Brazil csapat)szart nemértek vele.
    A szépség nemmindig egyenlő a győzelemmel!
    Neki ez a stilusa,így tudja érvényesítenie testi erejét.
    Jó lehet nemannyira kedvelni,mert nem repked,meg szlalomozik,meg hátamögötttriplaszaltóvaldobjabe,még büntetőt sem nagyon tud dobni,és mégis ottvan,amikor ottkell lennie ottvan,legyen az egy béna horog,vagy 2 centi pöcc,ottvan.
    Zsoltika is szépen elvezeti a minardit,igaz,hogy 5 kört kap,de milyen szépen vezet!:-)
    És ezt ellehet mondani,hisz egy hozzáértő is látja,hogy milyen jó meg minden,csak az eredményesség az hiányzik.
    Jójój azért itt a kosárlabdában megvan néha a szép játéknak is,de ahhoz azért több kell,küzdeni,hajtani,izzadni,vért áldozni.
    Akkor igy együtt megvan,és örülhetnek a bajnoki gyűrűnek.
  • Slow
    ugyanannyi joga van fikázni, mint dícsérni, max rosszul esik, azért bocs, de nem állít valótlant...

peace

miért ne lehetne szidni valakit? srehk esetlen böszme, a súlyával ér el mindent szarul dob, egyoldalu... ezeket miért ne lehetne leírni? ez a véleményünk, nem benneteket szidunk, hanem a LA-t...

szerintem nem jó csapat, nekem nem szimpatikus amikor a játékosok utálják egymást, sztem meg is látszik a játékukon, sokkal jobbak is lehetnének

ha valaki szurkol nekik persze elfogult, de ezek tényleg hibák szerintem...
  • KG21
    na gyerekek ti tévedésben vagytok. Én olyat nem mondtam, hogy Shaq rossz játékos, csupán megjegyeztem, hogy zsákolásból, és nagyon közelről képes csak betalálni. A testi paramétereit használja ki, és én ezt nem tartom olyan sokra. Az meg hogy dobott egy horgot, erős túlzás volt, amit nem tudtam szó nélkül hagyni. Egy laikusnak ez tetszik, de egy kosárlabdához értő ember általában az igazi játékot többre becsüli.