\'NBA\'
  • FrezeR
    Mivel nem ismerlek sem téged sem KG-t igy nem alkotok véleményt az alapján pl hogy kinek szurkoltok. Szóval Slow lécci azért mert a Lakers-nek szoritunk ne vegyél egy kalap alá minket csak ezért.Mert mondod hogy mi Lakersesek...nem hiszem hogy azért mert nekik szoritunk, az azt jelenti hogy mind elfogultak vagyunk és olyanok akik halálosan komolyan veszik a dolgokat ez nem igy van, nem ez minősit minket, hogy Lakers drukkerek vagyunk.
    Én csak azt sérelmeztem, hogy miért kell majdnem mindig negativ véleményt irni ha a Lakers-ről van szó, mert sokszor nem éreztem ugy, hogy van alapja. Nekem semmi bajom sem veletek sem másik csapattal, és megnézheted nem szóltam eddig egyszer sem ezek miatt. Persze, hogy nem védte Madsent mert ő nem sok vizet zavar, de próbálnánk meg Kevin Garnettet megszólni!:) Mellesleg amikor azt mondtam hogy nem mindenki No.1. a csapatban akkor nem Kevin-re gondoltam mert tudjuk hogy ő most a best, ugy hogy ezt nem kell megmagyaráznom, valszeg félreértetted. Na szóval én nem akarok senkivel vitázni mert ez a fórum az NBA-ről szóljon és ne a mindenféle véleményekről, mert ugysem tudunk megegyezni szerintem. Részemről a téma itt lezárva. Persze vitatkozni lehet, de a másik csapat tagjainak megszólása és fikázása nélkül!:) ok?