-
Én mondjuk nem sok játékostól látom, hogy meccs után azonnal odaadja a cipőjét aláírva és ezt nem egyszer teszi meg, de igazad van biztos szar ember az ilyen, mellesleg a kis srác nem kérte el tőle.
Szóval utálod Jamest és ezért nem akarod hogy nyerjen hát ne haragudj de ez elég nulla magyarázat. Aki sportszerető az szerintem nem utálkozik és nem utál embereket. Nem is ismered és egy törölköző dobálásból már itéletet hirdetsz igazad van ennyiből meg is lehet állapítani ki milyen a magánéletben. Nem ő az első aki ezt csinálja és nem is utolsó, te nem voltál soha rossz passzban amikor megbántottál valakit egy tetteddel? Mielőtt azzal jönnél, hogy de neki példát kell mutatni igen ez igaz de pont a meccs vagy a szitu hevében mivel ők is emberek hibázhatnak.
Ha neked nehéz engem megérteni akkor én sem vagyok könnyű helyzetben veled, mert neked az rossz hogy emberek összejönnek egy meccsen és nem utálkoznak ülnek egymás mellett és nem verik egymást véresre? Biztos velem van a baj...de szerintem ők is szorítanak a saját csapatuknak csak közben nem utálják a másikat és azoknak csapatát. Ezt nekünk is meg kellene tanulni lásd fradi/újpest, hogy a példánál maradjak.
Elárulok neked valamit: Régen velem is előfordult, hogy nem szerettem egy két játékost és csapatot de aztán két dolog is történt. Egy: felnőttem és megértettem, hogy az, hogy valakit nem szeretek baromira nem számít semmit és csak nekem rossz mert idegesítem magam. Kettő: Megtanultam TISZTELNI az ellenfelet és elismerni ha jól játszik.