11113
\'NBA\'
  • grizzly21
    tenyleg szemuvegesek vagy ez valami geek style ? van olyan is aminek csak kerete van, eleg fura :)
  • LasDen #10353
  • N1ggA
    :(
  • VinylToy #10351
  • N1ggA
    Tudom, csak 1-1 után kizárólag 2-1 lehet, attól függetlenül, hogy melyik csapat nyer.
  • LasDen #10349
    nagyon kiélezett döntő ez...nem tudom megmondani ki nyer, de lemegy mind a 7 meccs abban biztos vagyok...
    ha Wade és James a többi meccsen is így vezeti majd a Miamit, akkor az OKC-nek nem sok esélye lesz megállítani őket. Főleg akkor lehetnek nagy esélyeik, ha Wadéék mellett a többiek is összekapják magukat.

Kiélezett meccs lesz a következő is, ahol egyenlít az OKC....
  • syberia2
    gondolom azért így rakta mert ha valaki az ismétlést akarja nézni nem akarja megtudni az eredményt(én is sokszor így csinálom)
  • N1ggA
    Teee, hiszen ez nem spoiler, hát persze hogy 2-1, mi más lenne? 1-2? :D
  • VinylToy #10346
  • LoSA
  • LoSA
  • LoSA
  • LasDen #10342
    tudom nem szeretitek, de hát na :DD
  • Doktor Lucsok
  • LoSA
  • LoSA
    Szerintem tuti poén...
  • LasDen #10338
    passzolok...nemtom :DD
  • N1ggA
    Az, hogy James egyik kezén 6 ujj van, az a poén része, vagy véletlen? :D
  • FrezeR
    Baromi jó kis meccs volt :) Wade és Bosh is jól játszottak ma
  • LasDen #10335
    ez nem csak a szerencsén múlt....
    wade végre egy egészen jó játékkal rukkolt elő...
  • VinylToy #10334
    Te másik meccset néztél szerintem. :D
  • LoSA
    Majdnem sikerült kikapniuk. Hatalmas szerencséjük volt, hogy Durant egy méterről kihagyta a végén. :)
  • nagy hős
    Ha innen kepes megint kikapni a miami az mar bohozat lesz :D
  • nagy hős
    Jol kezdodik, go Heat! :D
  • LasDen #10330
  • FrezeR
    Neked válaszoltam ha nem látnád bár akkor el sem olvastad rendesen :) a másik két válasz nem neked ment nyilván mivel másoknak is válaszolok ha nem gond?
    Abból is látszik, hogy nem gondolod végig amit írok, hogy nem is úgy reagáltál ahogy én leírtam a dolgaim. Mondtam, hogy nekem is vannak kedvenceim akik mellett kiállok de nem fogok utálkozni, mert az gyerekes dolog. A sakkot meg nem szeretem.

Egyébként meg ha kicsit elgondolkodnál láthatnád, hogy nem én egyedül nem értelek meg az álláspontod ez azért csak jelent valamit nem gondolod? Nem beszéltem össze a többiekkel nyugi..nem ismerem őket. De még szerencse, hogy mi nem dobálunk semmit, mert jól elítélnél minket egy életre mint szar ember :)
    Mellesleg nyugodtan utálkozzál tovább ha te így vagy boldog a te dolgod, nem tudlak meggyőzni erről, hogy ez szar dolog úgy sem de majd egyszer rájössz talán magadtól is.
    Részemről szintén befejeztem a témát veled. További kellemes utálkozást :)
  • LasDen #10328
    nah lényeg a lényeg, hogy este kiszop, de úgy rendesen, az OKC :DDDD
    (viccet félretéve inkább 2-0 lesz, mint 1-1)
  • Narusco
    igen, amit a törölközővel művelt ,abból pl egy életre el tudnám itélni. egy szar ember.

mondtam hogy egyetértek azzal hogy verik egymást az emberek? nem

te nem is nekem válaszolsz. befejeztem, szevasz. nézzél sakkot, ott biztos mindenki szeret mindenkit
  • FrezeR
    Persze hogy lehet de látod Narusconak elég az egyik oldal "a dobálás" és már is teljes képet alkotott egy emberről akit innentől utálni kell.
  • FrezeR
    Hiába mondod neki nem érti meg, hogy mire gondolok de látom itt többeknek már leesett. Azt hiszi én olyan vagyok, hogy nekem aztán minden mindegy ki nyer meg hogy nyer pedig ezt sosem mondtam. Nekem is vannak kedvenceim és a saját csapatom/kedvenc játékosom mellett kiállok a végsőkig de nem utálkozom senkire és nem kívánok senkinek rosszat, könyörgöm ez olyan buta dolog...
  • FrezeR
    Én mondjuk nem sok játékostól látom, hogy meccs után azonnal odaadja a cipőjét aláírva és ezt nem egyszer teszi meg, de igazad van biztos szar ember az ilyen, mellesleg a kis srác nem kérte el tőle.

Szóval utálod Jamest és ezért nem akarod hogy nyerjen hát ne haragudj de ez elég nulla magyarázat. Aki sportszerető az szerintem nem utálkozik és nem utál embereket. Nem is ismered és egy törölköző dobálásból már itéletet hirdetsz igazad van ennyiből meg is lehet állapítani ki milyen a magánéletben. Nem ő az első aki ezt csinálja és nem is utolsó, te nem voltál soha rossz passzban amikor megbántottál valakit egy tetteddel? Mielőtt azzal jönnél, hogy de neki példát kell mutatni igen ez igaz de pont a meccs vagy a szitu hevében mivel ők is emberek hibázhatnak.

Ha neked nehéz engem megérteni akkor én sem vagyok könnyű helyzetben veled, mert neked az rossz hogy emberek összejönnek egy meccsen és nem utálkoznak ülnek egymás mellett és nem verik egymást véresre? Biztos velem van a baj...de szerintem ők is szorítanak a saját csapatuknak csak közben nem utálják a másikat és azoknak csapatát. Ezt nekünk is meg kellene tanulni lásd fradi/újpest, hogy a példánál maradjak.

Elárulok neked valamit: Régen velem is előfordult, hogy nem szerettem egy két játékost és csapatot de aztán két dolog is történt. Egy: felnőttem és megértettem, hogy az, hogy valakit nem szeretek baromira nem számít semmit és csak nekem rossz mert idegesítem magam. Kettő: Megtanultam TISZTELNI az ellenfelet és elismerni ha jól játszik.
  • nagy hős
    En voltam fradi ujpesten es dolphins jetsen is, az utobbi sokkal jobb volt :)
    ez a megalazott valakit meg eleg gyenge dolog, bar reg voltam ujpest fradi meccs kozeleben, de akinek az allatias viselkedes dominal az ne utkozzon meg olyanon hogy valaki ledobja a cuccait a foldre :)
    nem beszolaskent, de nekem kicsit ellentmondasos :)
  • LasDen #10322
    én ezt megértem...de szerintem az hogy valakit utálok nem jelenti, hogy szerintem nem érdemel meg valamit, ha mellé olyan teljesítménye van...
  • sanyiute
    teljesen 8 bármilyen videót lehetne csinálni bármelyik emberől hogy pozitívan avgy negatívan jöjjön le
  • Narusco
    :)
    azért számít az, amit a törölközővel csinált, mert megalázott egy embert. egy tajparaszt, ez leírja az egész embert.
    és mint magyaráztam, az hogy odaadta a cipőjét nem sokat nyom, mivel neki az a cipő kb annyi volt, vége, ezt ki más nem tenné meg, ha elkérné egy gyerek tőle, és ő ugyis másikat használ majd?

én az ellentéteknél nem azt mondtam, hogy helyeslem ahogy a csapatok ultrái ölik a másikat. én sem járok újpest meccsre, mégis szeretem őket 97 óta (akkor még 1-2-n voltam, mostanában már annyira nem izgat), azon nőttem fel, és belémivódott hogy utálom a fradit.

azért nem akarom hogy james akármikor is nyerjen, mert utálom. ezt látom nehéz felfogni. akit utálok, annak nem drukkolok. ugy gondoltam ez egy sportot szerető embernek egyértelmű, de látom neked nem.

ne haragudj, de a fejem fogom hogy ilyeneket kell magyarázni, és ezt képtelen vagy megérteni. te azok közé tartozhatnál, akik elmennek popcornnal megnézni egy meccset, beül az ellenfél szurkolója mellé, és beszélgetnek közben, ülve. van ez a kategória is, az amcsiknál majdnem mindenki ilyen, azért nincsen vendég meg hazai szektor sem pl egy nfl meccsen.
    van a másik kategória, aki végig áll, énekel, tombol, füttyög, stb. ez az amcsikra nem nagyon jellemző. elképzelheted hogy melyik emberek között van nagyobb hangulat.
  • nagy hős
    A focihuliganos peldanal mar csak a politikusos rosszabb ja :D
  • FrezeR
    a politikát ne keverd ide az egy aljas műfaj :)
  • sanyiute
    ilyen videókat bármelyik politikusról összelehetne vágni aztán lehetne dicsérni megszidni szóval ennyi
  • FrezeR
    Akkor kérdezhetném tőled én is, hogy ha ennyire nem számít az, hogy odaadja a cipőjé,t akkor az miért számít amit a törölközővel csinál? Mert abba könnyebb belekötni? Biztos így van. Pl a Fradi meg Újpest nem túl jó hasonlat ide, de ha tudni akarod szerintem az már nem sport amikor a két tábor egymás üti agyon minden egyes találkozó előtt és után csak mert utálkoznak nekem ez ennyit mond. De mondtam már neked, hogy nem azzal van bajom, hogy valaki ellen szorítasz a csapatodnak hanem azzal, hogy azt kívánod az a másik jelen esetben James soha ne nyerjen. Miért? Magyarázd meg.
  • LasDen #10315
    nem kell utálni senkit azért mert egy csapatnak az ősi riválisa...