Narusco#10320
:)
azért számít az, amit a törölközővel csinált, mert megalázott egy embert. egy tajparaszt, ez leírja az egész embert.
és mint magyaráztam, az hogy odaadta a cipőjét nem sokat nyom, mivel neki az a cipő kb annyi volt, vége, ezt ki más nem tenné meg, ha elkérné egy gyerek tőle, és ő ugyis másikat használ majd?
én az ellentéteknél nem azt mondtam, hogy helyeslem ahogy a csapatok ultrái ölik a másikat. én sem járok újpest meccsre, mégis szeretem őket 97 óta (akkor még 1-2-n voltam, mostanában már annyira nem izgat), azon nőttem fel, és belémivódott hogy utálom a fradit.
azért nem akarom hogy james akármikor is nyerjen, mert utálom. ezt látom nehéz felfogni. akit utálok, annak nem drukkolok. ugy gondoltam ez egy sportot szerető embernek egyértelmű, de látom neked nem.
ne haragudj, de a fejem fogom hogy ilyeneket kell magyarázni, és ezt képtelen vagy megérteni. te azok közé tartozhatnál, akik elmennek popcornnal megnézni egy meccset, beül az ellenfél szurkolója mellé, és beszélgetnek közben, ülve. van ez a kategória is, az amcsiknál majdnem mindenki ilyen, azért nincsen vendég meg hazai szektor sem pl egy nfl meccsen.
van a másik kategória, aki végig áll, énekel, tombol, füttyög, stb. ez az amcsikra nem nagyon jellemző. elképzelheted hogy melyik emberek között van nagyobb hangulat.