Bat#888
Tombi:
Eccerű, mencs állást, told fel vmelyik értéket mongyuk 36-ra, menny el hentelni és nézd meg mi történt, majd tölcsd vissza és csináld más értékkel. Vagy nézd meg, ahogy tolod fel az értéket hogyan változik a "last foe"-ban az hit chance, own hit chance, meg a combat art-okban a regeneration time-ok.
Weapon lore-t felnyomod, és megdobja a Attack skilled asszem, nagyobb esélyel találnak az ütéseid,
Vampirismet felynomva, kitolhatod nappal is az arcod a szabad levegőre vámpírként, nem vesztesz hp-t, továbbá gyorsítja a vámpírskillek újratermelődését
Sword lore az Weapon lore csak kardra
Blood lust-al fel tudod gyorsíthatod a vámpír és nem vámpír képességek feltöltődését is, persze nem annyira mint a Vampirismal
Concentrationnal a combatskillek feltöltődéséhez (vámpírskillt nem)
Van még egy Co-val kezdődő az a helszed regenerálja, és egy nagyon picit befolyásolj a skill regenerációt is.
Armor-al növelheted az ellenállásod, tehát ha be is kapsz egy ütést, jóval kevesebbet sebez, és leveszi a páncél hordozta hátrányok egy részét.
Parry-val ha van pajzsod, akkor a defensedet tudod növelné, kisebb valószínűséggel kapsz be egy ütést
Riding asszem egyértelmű
Disarm-al növeled a valószínűségét, hogyha megcsapsz egy enemy-t, akkor kiesik a fegyver a kezéből és ököllel fog tovább amortizálni (kb 20-as értéknél 22% ami még keskeny kb 33%-50% alá szerintem nem érdemes vinni)
Kb ennyi amivel én találkoztam azthiszem mint vámpír, bár most nincs előttem a játék, úgyhogy nem emléxem jól