8224
-
Gandibá #901 Én is arra gyanakodok hogy valami elnyomiskodtak, elkértem az egyiktől, majd holnap megnézem hogy mi is a bajuk :) -
BoSA #900 Szerintem elfelejtették bemásolni a crack könyvtárból a nemtudommi.dll-t. -
Gandibá #899 Két haverom azt mondta hogy felrakták a játékot, és ahogy elkezdi tölteni a pályát elsötétül a képernyő és kilép a játékból. Valami ötlet? -
G_ArchAngel #898 Van egy RPG karakterfejlesztési közhely, én ennek megfelelően az összes tulajdonság pontomat az ügyességre tettem, mivel elf íjjász vagyok.
Ezenkívűl a skillek értékei (fegyverek adnak hozzá):
agility: 17
weapon lore: 20
ranged combat: 21
concentration: 10
sword lore: 10
armor: 10
constitution: 10
eddig semmi gáz, lvl 34 és mindenkit lecsap, sajnos későn kapcsoltam, hogy a multi-hit skill a legjobb, ezzel és egyéb dolgokkal átlag egy lövés az 4 nyílvessző 600-6000/db sabzéssel (criticaltól függően). -
#897 Ennyit keres?:) -
#896 megkaptam még1szer a bugos pajzsot :))) lool
ezt a gammát tuti megveszem !!! -
#895 Összeszedegethetnénk, hogy a karakterek kinek milyen skillosztással hogyan működnek, (ha működnek) -
Bat #894 Támadási sebességre nem találtam számot, tehát azt mindig relatívan "nagyobb mint az előző fegyveremé'" eljárással nézem meg. Azt hogy az effektív damage/attack-ok hogyan számolódnak én sem értem -
#893 kösz bat.igazán sokat segitettél !!!
meg a fegyverek mellett van néha attack +30 pl azt kéne tudni hogy a játék milyen szorzás osztással határozzam melyik üt gyorsabban mindenesetre ha nagy az attack már jó jel :) na ha ezekre fény derül számólógéppel fogok válogatni
:D -
Toerpe #892 6990 -
#891 Mennyi? -
#890 Jövőhéten fizetés, asszem megveszem :) -
#889 Érdemes megvenni? -
Bat #888 Tombi:
Eccerű, mencs állást, told fel vmelyik értéket mongyuk 36-ra, menny el hentelni és nézd meg mi történt, majd tölcsd vissza és csináld más értékkel. Vagy nézd meg, ahogy tolod fel az értéket hogyan változik a "last foe"-ban az hit chance, own hit chance, meg a combat art-okban a regeneration time-ok.
Weapon lore-t felnyomod, és megdobja a Attack skilled asszem, nagyobb esélyel találnak az ütéseid,
Vampirismet felynomva, kitolhatod nappal is az arcod a szabad levegőre vámpírként, nem vesztesz hp-t, továbbá gyorsítja a vámpírskillek újratermelődését
Sword lore az Weapon lore csak kardra
Blood lust-al fel tudod gyorsíthatod a vámpír és nem vámpír képességek feltöltődését is, persze nem annyira mint a Vampirismal
Concentrationnal a combatskillek feltöltődéséhez (vámpírskillt nem)
Van még egy Co-val kezdődő az a helszed regenerálja, és egy nagyon picit befolyásolj a skill regenerációt is.
Armor-al növelheted az ellenállásod, tehát ha be is kapsz egy ütést, jóval kevesebbet sebez, és leveszi a páncél hordozta hátrányok egy részét.
Parry-val ha van pajzsod, akkor a defensedet tudod növelné, kisebb valószínűséggel kapsz be egy ütést
Riding asszem egyértelmű
Disarm-al növeled a valószínűségét, hogyha megcsapsz egy enemy-t, akkor kiesik a fegyver a kezéből és ököllel fog tovább amortizálni (kb 20-as értéknél 22% ami még keskeny kb 33%-50% alá szerintem nem érdemes vinni)
Kb ennyi amivel én találkoztam azthiszem mint vámpír, bár most nincs előttem a játék, úgyhogy nem emléxem jól
-
teamwork100 #887 Ma vettem a CD Galaxisban. Ott már mától kapható.
Valaki tudott már hivatalosan regisztrálni a központi serverre. Nekem még mindig azt írja: nem tud csatlakozni. :( -
Braveheart #886 Nem bug, másolásvédelem. -
Bat #885 Ok kösz, WASSER lesz, de ha befirkálom, akkor az cheatnak számít már? :) Amúgy ez játékbug, vagy csak nálam volt? -
#884 -
#883 Mármint a arra,hogy a német és az angol verzióval rendelkezők tudjanak együtt jácccccani. -
#882 Az 1.5 pöcccs erre is megoldás! -
Bandeeka #881 Hali!
Egyik haverom kérdi hogy amit nemtud megcsinálni mellék questet azzal mi legyen? Ti hagytátok vagy szebvedtetek vele. A másik kérdés az hogy attól még a főszálat végig lehet vinni ha a mellék questek nincsenek meg. Thx a választ bye -
#880 hát az gáz. a pénz csitet is csak azért nyomtam be mert ugyis lett volna pénzem mindenre..igy legalább megpsórólom a cuccok eladást -
#879 olyan portal rune cuccot hol lehet szerezni ? 1et kaptam vmi faszitol de kéne méég :) -
#878 Hat ez qrvajó:
Ha valaki csíttel tápol fel egy karaktert multira (monjuk god mode), akkor az importálás után nyuszi kosztüme lesz a karakternek! Az Arcaron Neten a userek fele nyuszi lesz...
Szar hír:
A német és az angol verzió nem megy együtt multiban, úgyhogy valszeg nem fogok tudni veletek multizni! -
#877 selwik :DDD
nemtok dönteni szivem szerint mindenre raknék egy rakással de azt nem lehet..meg annyira nem is értem mik azok a skillek endurance ,parry szotárazni meg nincs kedvem. ha leszel hozzá vmi infom akkor elosztom. addig marad a kemény gyilok...mert igy aztán tényleg kemény !!!! -
#876 igen sztem is azt kéne de nem csinál semmit csak védelmet ad..rohadt bug mert király lenne... :((( -
Braveheart #875 Baz tényleg az! Nem jutott eszembe, hogy honnét ismerős! :) -
#874 Gondolom minden varazslathoz ad plusz egy pontot, vagyis erot nem? -
VGQ #873 NA megvan megöltem a varázslot és kezdhetem ujra silveren:((
Hát ez gáz.
NA szoval a képek az eggyiken van 1 térkép.Remélem mindenki rájött hogy az TRISTRAM városa a DIABLOBOL!!!!!Még a lakosok nevei is megeggyeztek,csak mire észrevettem átváltoztak zombikká és le kellett gyakjam öket!!!Istenkirály poén!!!!
A másik,hogy már annyi zöld cuccom van:)
5 db.3 seraphin,1 vamir meg a sapim. -
selwik #872 A varázslataidhoz +1 szintet ad gondolom. -
Toerpe #871 be lehet váltani a bűfében sörre :-)))) -
selwik #870 Lol, mire tartalékolsz 36 skill pontot? :DD -
Toerpe #869 Level 20-as vagy már? -
#868 ezeket a cuccokat mért nem engedi használni ? minden képességem megvan...
-
#867 a kérdésem az lenne mire jo az a barna skill mert nem csinál semmit !!! :(
-
#866 VGQ képei :
shot0000
shot0001
-
VGQ #865 Ok köszi.Akkor megprobálom ugy.
A képek elmentek.Áttetem jpgbe hogy ne legyen 3 mega:p -
#864 küld el mailben a képeket és feltöltöm, kinyirtad már Shraddart? Tipp: fuss neki a röpködő fényes izéknek, és ha a fejed felett megjelenik a kék színű Ancara Heart jel, akkor adj neki. Rögtön megfekszik. -
VGQ #863 ki tud segiteni feltenni 2 képet nekem??
Sajna én nemtok az x3hoz connektálni:( -
VGQ #862 Mert a posta dög lassu:)
És sztem nem rendeltek be ennyit a skacok a gamébol:p